Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 15, 15:18)
su hormonais kovoti reikia pasitelkti tokius EA kaip rožės ar pelargonijos, kremai tai čia baika, tik paviršius, kol iš vidaus nesusitvarkys organizmas ir kol jam nepadėsite -tol kremai ir nuvils

visa tai aš suprantu, ale kaip jam padėti blink.gif atrodo valgau normaliai, nesintetinį maistą, aišku po gimdymų nėra taip paprasta atsigauti, tai net nežinau kaip čia sau padėjus g.gif kažko ryškiai organizmui trūksta, bet ko? g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar roziu vanduo gali alergizuoti? Parsisiunciau is Akomos ir kai papurskiu ant veido atsiranda raudonos demes ir taip jos truputi kaista, bet po kiek laiko praeina ir isnyksta, kai nusipirkau nieko nebuvo bet po savaites naudojimo pradejo tos demes atsirasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2011 02 15, 21:47)
Norejau paklausti ar roziu vanduo gali alergizuoti? Parsisiunciau is Akomos ir kai papurskiu ant veido atsiranda raudonos demes ir taip jos truputi kaista, bet po kiek laiko praeina ir isnyksta, kai nusipirkau nieko nebuvo bet po savaites naudojimo pradejo tos demes atsirasti  doh.gif

Man su Roziu vandeniu is Akomos tas pats. As tai pagalvojau kad man labai netiko ir stovi nenaudojamas.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Na jau manau visur ir viska perskaiciau mirksiukas.gif biggrin.gif Ir neradau nieko tinkamo ,tai uzejau pas jus kaip profes mirksiukas.gif blush2.gif biggrin.gif PATARKIT

Ka kuo kaip ir kur Daryti???????? Kokiu kremu ar valikliu naudotis? Gal reiktu net ir gydomojo???????

Oda sausa (labai)
Raustanti su isipletusiais kapilerais (gal yra gydomas?)

Riebaus kremo negalima nes gali suaktyveti veido erkute

Ka patartumete kur jieskoti ar gaminti Jau neviltyje as ,kad rasiu ir teks naudoti nafta verysad.gif
Reiktu ir prausiklio ir valiklio Tik va kad tqa oda ne kaip oda Pas gyvate ir tai turbut geresne verysad.gif mirksiukas.gif biggrin.gif Nebezinau gal kas duosite patarimu ?????????
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2011 02 15, 20:47)
Norejau paklausti ar roziu vanduo gali alergizuoti? Parsisiunciau is Akomos ir kai papurskiu ant veido atsiranda raudonos demes ir taip jos truputi kaista, bet po kiek laiko praeina ir isnyksta, kai nusipirkau nieko nebuvo bet po savaites naudojimo pradejo tos demes atsirasti  doh.gif

kai lankiausi pas gydytoją alergologą, įspėjo būti labai atsargiai su natūralia kosmetika - neapdoroti augalai gali sualergizuoti, kartais galime net nežinoti, kad kažkokiam augalui esame alergiški (man taip buvo su pelynų, kuriam pasireiškė laaabai nekokia reakcija)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 15, 10:53)
aš esu gavus lauktuvių iš Turkijos tokio muilo..man jis patiko, tik tiek, kad kvapas kaip ūkiško muilo. Na bet man nebūtina, kad kvepėtų levandom:)

kvapas tai ziaurus doh.gif ar jis ekologiskas labai abejoju. Pati pirkau ten budama ir lauktuviu veziau, bet man jis ziauriai smirda. Ir rankos po to ilgai smirdancios ax.gif Dar viena is USA gavau dovanu, tai dar kartu ir su medum, tai dar baisesnis kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2011 02 15, 17:41)
visa tai aš suprantu, ale kaip jam padėti blink.gif atrodo valgau normaliai, nesintetinį maistą, aišku po gimdymų nėra taip paprasta atsigauti, tai net nežinau kaip čia sau padėjus g.gif kažko ryškiai organizmui trūksta, bet ko? g.gif

4u.gif turekit kantrybes,dar tik keli menesiai po gimdymo praejo,o jus jau norit,kad viskas iskart susitvarkytu.
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 02 15, 00:31)
Merginos, kaip manot rankom tiktu pagal Palominos recepta padaryta pomada, tik kokosu nedeciau ir aliejukus tai kokius turiu desiu, tik noriu paklaust ar tiktu be vandens su BTMS, pasitepiau su plauku pomada ant dregnu ranku, tai rankos labai svelnios tik gal kokosai nelabai tinka, nors ir labai nesausina?

Kaip manot ar tiktu, o gal geriau ne nebandyti?
Atsakyti
noriu ir as paprasyti receptuko-zadu gamintis krema butinai su laukiniu morku ea irba morku fitoliu. Gal man galit kokias proporcijas imesti stipriai drekinancio kremo, kad nemazai hidroliato butu, bet kad ne visai emulsinis gautusi. Mano oda normali, bet siuo metu labai dehidratuota ir poros linkusios pasikimsti.
Ar butu imanoma vietoje biciu vasko, kad sujungciau vandeni ir aliejus naudoti koki sviesta, panasiai kaip Palomina gamino.
Bandysiu per sias dienas kazka gal pati sumastyti, bet jei kuri pasidalintu patirtimi, butu labai smagu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 02 15, 23:10)
Kaip manot ar tiktu, o gal geriau ne nebandyti?

as tai rankom kazka kito pasidaryciau.. ta pomada kur dariau tai su BTMS, tai toks slidumas po to jauciasi.. neisivaizduoju as pomados, kad vietoj ranku kremo butu..
o pvz kad ir keiciant BTMS'a i pvz biciu vaska, tai irgi nemanau, kad labai jau rankoms patiktu.. jau geriau grynu sviestmedziu tepliotis..
Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2011 02 15, 23:24)
noriu ir as paprasyti receptuko-zadu gamintis krema butinai su laukiniu morku ea irba morku fitoliu. Gal man galit kokias proporcijas imesti stipriai drekinancio kremo, kad nemazai hidroliato butu, bet kad ne visai emulsinis gautusi. Mano oda normali, bet siuo metu labai dehidratuota ir poros linkusios pasikimsti.
Ar butu imanoma vietoje biciu vasko, kad sujungciau vandeni ir aliejus naudoti koki sviesta, panasiai kaip Palomina gamino.
Bandysiu per sias dienas kazka gal pati sumastyti, bet jei kuri pasidalintu patirtimi, butu labai smagu 4u.gif  4u.gif

as tai vistiek sakyciau kad dek aliejines fazes 30 proc, o like 70 proc hidrolatas.. nes odai ne tik vandenuko reikia, bet ir siek tiek riebaliuko..
biciu vasko tokioms proporcijoms tikrai nenaudok, nes nepavyks kremas.. geriausia butu, manyciau, ksantano ir emulsinio vasko derinys arba bent jau vien emulsinis vaskas..
labai rekomenduoju alavija.. morkos tikrai liuks pasirinkimas mirksiukas.gif
o be emulsikliu kremas.. jis riebus (pagrindas sviestmedis)..

pasigirsiu.. sia ziema mano oda nei karto nebuvo nusausejusi ar dehidratuota.. o visa ziema naudojau tik savos gamybos kremukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 15, 23:42)
pasigirsiu.. sia ziema mano oda nei karto nebuvo nusausejusi ar dehidratuota.. o visa ziema naudojau tik savos gamybos kremukus  thumbup.gif

Baltai uzpavydeti galima good.gif man tikriausiai reikia pradet rupintis stipresniu drekinimu is vidaus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 15, 23:42)
as tai rankom kazka kito pasidaryciau.. ta pomada kur dariau tai su BTMS, tai toks slidumas po to jauciasi.. neisivaizduoju as pomados, kad vietoj ranku kremo butu..
o pvz kad ir keiciant BTMS'a i pvz biciu vaska, tai irgi nemanau, kad labai jau rankoms patiktu.. jau geriau grynu sviestmedziu tepliotis..
Papildyta:

as tai vistiek sakyciau kad dek aliejines fazes 30 proc, o like 70 proc hidrolatas.. nes odai ne tik vandenuko reikia, bet ir siek tiek riebaliuko..
biciu vasko tokioms proporcijoms tikrai nenaudok, nes nepavyks kremas.. geriausia butu, manyciau, ksantano ir emulsinio vasko derinys arba bent jau vien emulsinis vaskas..
labai rekomenduoju alavija.. morkos tikrai liuks pasirinkimas  mirksiukas.gif
o be emulsikliu kremas.. jis riebus (pagrindas sviestmedis)..

pasigirsiu.. sia ziema mano oda nei karto nebuvo nusausejusi ar dehidratuota.. o visa ziema naudojau tik savos gamybos kremukus  thumbup.gif

Aciu uz atsakyma. Su vasku man nepatinka rankom uzsisakysiu emulsini vaska bandysiu kremuka darytis, nerandu dar tinkamo kremuko kazkas vis netinka, serpetoja trukineja vieno pirsto oda tokia stora ir sutrukus jau nezinau ka daryti
Atsakyti