QUOTE(kristinkag @ 2011 02 15, 23:10)
Kaip manot ar tiktu, o gal geriau ne nebandyti?
as tai rankom kazka kito pasidaryciau.. ta pomada kur dariau tai su BTMS, tai toks slidumas po to jauciasi.. neisivaizduoju as pomados, kad vietoj ranku kremo butu..
o pvz kad ir keiciant BTMS'a i pvz biciu vaska, tai irgi nemanau, kad labai jau rankoms patiktu.. jau geriau grynu sviestmedziu tepliotis..
Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2011 02 15, 23:24)
noriu ir as paprasyti receptuko-zadu gamintis krema butinai su laukiniu morku ea irba morku fitoliu. Gal man galit kokias proporcijas imesti stipriai drekinancio kremo, kad nemazai hidroliato butu, bet kad ne visai emulsinis gautusi. Mano oda normali, bet siuo metu labai dehidratuota ir poros linkusios pasikimsti.
Ar butu imanoma vietoje biciu vasko, kad sujungciau vandeni ir aliejus naudoti koki sviesta, panasiai kaip Palomina gamino.
Bandysiu per sias dienas kazka gal pati sumastyti, bet jei kuri pasidalintu patirtimi, butu labai smagu
as tai vistiek sakyciau kad dek aliejines fazes 30 proc, o like 70 proc hidrolatas.. nes odai ne tik vandenuko reikia, bet ir siek tiek riebaliuko..
biciu vasko tokioms proporcijoms tikrai nenaudok, nes nepavyks kremas.. geriausia butu, manyciau, ksantano ir emulsinio vasko derinys arba bent jau vien emulsinis vaskas..
labai rekomenduoju alavija.. morkos tikrai liuks pasirinkimas
o be emulsikliu kremas.. jis riebus (pagrindas sviestmedis)..
pasigirsiu.. sia ziema mano oda nei karto nebuvo nusausejusi ar dehidratuota.. o visa ziema naudojau tik savos gamybos kremukus