Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 15, 10:53)
aš esu gavus lauktuvių iš Turkijos tokio muilo..man jis patiko, tik tiek, kad kvapas kaip ūkiško muilo. Na bet man nebūtina, kad kvepėtų levandom:)

Dar klausimas kas geriau, ūkinis muilas ar levandų hidrolatas tongue.gif
Atsakyti
Radau SM forume (kitoj temoj) šitą parduotuvę.

http://www.serendipi...co.uk/index.htm[U]

Norėčiau gal kas galėtu pažiūrėti ten esančią produkciją ir pasidalintu mintimis ar verta dėmesio ši parduotuvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 02 15, 10:07)
Radau SM forume (kitoj temoj) šitą parduotuvę.
http://www.serendipi...co.uk/index.htm[U]

Norėčiau gal kas galėtu pažiūrėti ten esančią produkciją ir pasidalintu mintimis ar verta dėmesio ši parduotuvė 4u.gif

Nerašo apie ekologiškumą, eteriniai aliejai skirti kvėpinimui, masažui - kosmetikos gamybai ar juo labiau į vidų naudoti neskirti, tokių abejotinos kokybės EA galit ir Lietuvoj nusipirkt patalpoms kvėpint. Nedaryčiau su jais aš ir masažo...

Baziniai aliejai dar ir rafinuoti - avokadų aliejus gelsvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Martini: 15 vasario 2011 - 11:13
QUOTE(Bastet @ 2011 02 15, 11:05)
Dar klausimas kas geriau, ūkinis muilas ar levandų hidrolatas  tongue.gif

uoj aš dar nesu taip stipriai pažengus, kad jums patarinėčiau ax.gif pati dar tik studijuojuosi viską ir seku kitų profių patarimus smile.gif
Atsakyti
Gal galetumete kas pasakyti, kurie aliejai linke kimsti poras? Zinau, kad temose buvo minimi, nepasizymedavau vis, o kol db atsekciau.. doh.gif
Atsakyti
Kokosu tik prisimenu, kad kemsa poras 4u.gif
Atsakyti
merginos, o is cia siuntet kas nors ? http://www.newdirect.../info.php?id=20 , kaip anksciau kazkas rase, kad bodylin.lt is cia siuciasi. Ir kazkaip niekur nerandu kiek kainuotu siuntimas i Lietuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 02 15, 15:37)
merginos, o is cia siuntet kas nors ? http://www.newdirect.../info.php?id=20  , kaip anksciau kazkas rase, kad bodylin.lt is cia siuciasi. Ir kazkaip niekur nerandu kiek kainuotu siuntimas i Lietuva  g.gif

as taip pat neradau, uzsiregistravau, bet vistiek neraso
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2011 02 15, 10:21)
O mano vyras galu gale irgi ima prisijungti prie, kaip jis sako, ekotauku biggrin.gif  naudojimo ir praso pagamint jam krema saltam orui (veidui). Jo oda sakyciau isausuma, nors jis niekuo netepa isvis. Tik galvoju, ar einant i lauka geriau vient sviestai, ar galima ir vandenuko kazkiek?

Ir dar, jei tarkim gaminti kremuka po skutimosi, jis matyt toks lengvutis paprastai buna, o ka deti dezinfekavimui? Arbatmedi? Kas dar vyruku odai naudinga? Gal kas daret koki panasu krema, kazkada seniai lygtais pamenu diskusija buvo, bet nebeisivaizduoju kaip ir besurast... mano vyrui tai atrodo kad butinai turi buti spirito, bet as galvoju kad neturetu... jis gi baisiai sausina...

manau kremukas gali buti ir su hidrolatu, bet aliejai, sviestai turi dominuoti. O po skutimosi gerai tiktu ir citrininis arbatmedis (seklutes), kadagys, eukaliptas. citrina, bergamote, balzaminis kenis thumbup.gif thumbup.gif man pastarojo kvapas nerealus. Svajoju pagaminti savo vyrui kvepalus su siuo EA. Kada nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2011 02 14, 21:23)
nestuke.gif  ir dabar tas pats po antro doh.gif galvos oda sausa, pleiskanojanti[color]

su hormonais kovoti reikia pasitelkti tokius EA kaip rožės ar pelargonijos, kremai tai čia baika, tik paviršius, kol iš vidaus nesusitvarkys organizmas ir kol jam nepadėsite -tol kremai ir nuvils
ax.gif

QUOTE(Bastet @ 2011 02 15, 10:05)
Dar klausimas kas geriau, ūkinis muilas ar levandų hidrolatas  tongue.gif

o kaip tai siejasi? ūkinio muilo paskirtis -plauti drabužius- ne veidą, nes jo kilmė nėra aiški, kitas dalykas, jei kalbate apie visokius castilinius muilus, bet vis tiek muilas yra muilas, hidrolatas yra hidrolatas - jis tinkams veidą valyti rytais, bet vakare reiktų veidą šiek tiek geriaus nuplauti.

Toms, kurios turi labai sausą odą - prisiminiau, kad hauchka turi tokį labai fainuolį CC - cleansing cream'ą iš kukurūzų miltų, jo kvapas savotiškas, bet jis nesausina odos

QUOTE(alioniukas @ 2011 02 15, 13:37)
merginos, o is cia siuntet kas nors ? http://www.newdirect.../info.php?id=20  , kaip  Ir kazkaip niekur nerandu kiek kainuotu siuntimas i Lietuva  g.gif

kažkada tikrai iš ten merginos kažkaip siuntėsi, tik ten labai brangus siuntimas ir dar pvm reikia pridėti - tai susidaro visai nemažos kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 15, 16:18)
su hormonais kovoti reikia pasitelkti tokius EA kaip rožės ar pelargonijos, kremai o kaip tai siejasi? ūkinio muilo paskirtis -plauti drabužius- ne veidą, nes jo kilmė nėra aiški, kitas dalykas, jei kalbate apie visokius castilinius muilus, bet vis tiek muilas yra muilas, hidrolatas yra hidrolatas - jis tinkams veidą valyti rytais, bet vakare reiktų veidą šiek tiek geriaus nuplauti.

lyginom alyvuogių muilo ir mevandų kvapus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 15, 16:18)
o kaip tai siejasi? ūkinio muilo paskirtis -plauti drabužius- ne veidą, nes jo kilmė nėra aiški, kitas dalykas, jei kalbate apie visokius castilinius muilus, bet vis tiek muilas yra muilas, hidrolatas yra hidrolatas - jis tinkams veidą valyti rytais, bet vakare reiktų veidą šiek tiek geriaus nuplauti.

niekuom nesisieja, čia tik norėta buvo pasakyt, kad ūkiško muilo kvapas geriau jau nei levandų hidrolato biggrin.gif todėl ir geriau, kad muilas kvepia ūkišku muilu, o ne levandom
Atsakyti