QUOTE(Liurda @ 2011 02 02, 15:41)
Vakar pabandziau Palomos krema be emulsikliu pasigaminti, bet nesigavo
Tucumos sviesto neturejau, tai sviestmedzio 25 g dejau, vietoj sezamu al. - jojobos al., vietoj Ylang ylang vandens - Levandu hidrolato.
Issukus sviesta su aliejum ir pradejus pilti vandeni, susijunge koks 20 ml, o like 20 ml - taip ir liko plaukioti. Beda nedidele, ta vandeneli ant vatos uzsipilu ir veida nusivalau
bet jau kvapas levandu hidrolato
Nu levandas as labai myliu, prisisejau galybe, plantacija ruosiuos auginti
bet nuo hidrolato kvapo net galva issiskausta. O dar ciela litra is AZ nusipirkau
Reiks pilstyt i mazesne tara ir i pardavimu tema keliauti, kaina labai gera lyginant su LT parduotuvem
Merginos, o kaip jum levandu kvapas? Turiu dar roziu hidrolata, tai kvapas skaniai intensyvus, nors jausmas ant veido man labiau su levandu hidrolatu patinka.
http://palomaslabora...emulsikliu.html
Dėl levandų - aš taip pat jau daugiau nei penkiolika metų mėgstu levandų kvapą, bet ką supratau nusipirkusi iš tos pačios vietos levandų hidrolatą ir EA, kad viskas priklauso nuo plantacijos.. na pastarasis mane erzina, negaliu nei garint, nei į produktus gaminamus dėti, nei nautoti.. Lot. pavadinimas tas pats, o kvapas nemielas
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 14, 16:14)
nu negi jums taip sunku bent nors kiek paskaityti temos ir neklausinėti tų pačių dalykų - kada pradėsite mielosios gerbti kitų laiką
atleiskite, jau suradau, buvau praleidusi tą postą