Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(laumi @ 2011 02 14, 12:37)
O kiek lasu gali buti, tarkim 10 ml buteliuke? Nesinori lasint eterinio i matavimo sauksteli ir vel atgal pilt...

1 ml EA yra mazdaug 24 lasiukai.
Atsakyti
Laba,
Skaitinėju, domiuosi kremo gamyba ir jau kirba mintis mėginti pasigaminti pačiai,
gal galite įvertinti ar gera būtų kremo sudėtis( mano oda mišri,skruostai linkę sausėti, man 32 m.): argano al, avokadų al, makadamijų al, ylang ylang hidr., emulsinis vaškas,vit E., greipfruktų sėklų ekstraktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breira: 14 vasario 2011 - 12:15
QUOTE(Monet @ 2011 02 14, 12:20)
Kur perkate HA, Q10? jau kuris laikas, kaip žiūriu į AN puslapį, bet šių gėrybių nėra... Gal kas žinote, kada numatomas papildymas?

4u.gif o HA,tai hialurono rugstis? jei taip,tai aromanatural turi jos.
http://www.aromanatu...tis-geline.html
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms dėl HA įsigyjimo. Man pavyko užsisakyti. Dabar lauksiu siuntinuko su šiomis gėrybėmis smile.gif
Atsakyti
Isbandziau pirmaja savos gamybos plauku kauke, rezultatas good.gif pirma kart surizikavau deti po sampuno, palaikiau, nuploviau nelabai, nes plaukai apsunke buvo. O va sian ant dregnu plauku uztepiau, po to su sampunu nuploviau tai plaukuciai smagus, lengvi, purus, nepasisiause, nesivelia zodziu kartotinas dalykas bus smile.gif
sudetis: aliejai 15 proc. (sezamu, makadamiju, kokosu, kukui), slamuciu hidrolatas, vanduo, BTMS,pantenolis silikonas, šilkas, konservantas, rozmarinu ir levandu EA. Kvapas astrus, bet isdziuvus plaukams as pati neuzuodziu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 02 14, 12:10)
1 ml EA yra mazdaug 24 lasiukai.

KN, bet tarkim AZ rašo, kad 35lašai Kitas dalykas - jei labai tištas EA -tai lašų būna apie 20
Atsakyti
gal kas bandot į gaminamą kremą visai nebedėti emulsinio vaško? Anksčiau gamindavau su senelio bičių vašku, kadangi pastarąjį kartą neturėjau, paruošiau su emulsiniu vašku, deja, prastas rezultatas, aliejus atsiskyrė nuo vaško, vaškas liko plaukioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2011 02 14, 14:12)
gal kas bandot į gaminamą kremą visai nebedėti emulsinio vaško? Anksčiau gamindavau su senelio bičių vašku, kadangi pastarąjį kartą neturėjau, paruošiau su emulsiniu vašku, deja, prastas rezultatas, aliejus atsiskyrė nuo vaško, vaškas liko plaukioti  ax.gif

nu negi jums taip sunku bent nors kiek paskaityti temos ir neklausinėti tų pačių dalykų - kada pradėsite mielosios gerbti kitų laiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 02, 15:41)

Vakar pabandziau Palomos krema be emulsikliu pasigaminti, bet nesigavo  unsure.gif Tucumos sviesto neturejau, tai sviestmedzio 25 g dejau, vietoj sezamu al. - jojobos al., vietoj  Ylang ylang vandens - Levandu hidrolato.
Issukus sviesta su aliejum ir pradejus pilti vandeni, susijunge koks 20 ml, o like 20 ml - taip ir liko plaukioti. Beda nedidele, ta vandeneli ant vatos uzsipilu ir veida nusivalau  biggrin.gif bet jau kvapas levandu hidrolato  doh.gif Nu levandas as labai myliu, prisisejau galybe, plantacija ruosiuos auginti  biggrin.gif  bet nuo hidrolato kvapo net galva issiskausta. O dar ciela litra is AZ nusipirkau  doh.gif Reiks pilstyt i mazesne tara ir i pardavimu tema keliauti, kaina labai gera lyginant su LT parduotuvem
Merginos, o kaip jum levandu kvapas? Turiu dar roziu hidrolata, tai kvapas skaniai intensyvus, nors jausmas ant veido man labiau su levandu hidrolatu patinka.
http://palomaslabora...emulsikliu.html

Dėl levandų - aš taip pat jau daugiau nei penkiolika metų mėgstu levandų kvapą, bet ką supratau nusipirkusi iš tos pačios vietos levandų hidrolatą ir EA, kad viskas priklauso nuo plantacijos.. na pastarasis mane erzina, negaliu nei garint, nei į produktus gaminamus dėti, nei nautoti.. Lot. pavadinimas tas pats, o kvapas nemielas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 14, 16:14)
nu negi jums taip sunku bent nors kiek paskaityti temos ir neklausinėti tų pačių dalykų - kada pradėsite mielosios gerbti kitų laiką  doh.gif

atleiskite, jau suradau, buvau praleidusi tą postą 4u.gif
Atsakyti
Susiradau is kur bodylinkas vezasi aliejus http://www.newdirect.../info.php?id=22 . Neatrodo, kad labai jau prastai galetu buti...matyt kokybe nebutinai priklauso nuo kainos smile.gif Pasiknaisiosiu daugiau, gal per pati bodylinka galima bus uzsakyti ivairesnio asortimento is sio gamintojo.
Atsakyti
Ar galejo pasitaikyti prastu produktu, parsisiustu is Akomos, ar tiesiog kazkam alergiska mama, nes pasitepusi veida kremu, jai akys pradejo asaroti, tarsi rukas akyse... g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif
Atsakyti