kremo savikainą lemia produktai naudojami. mano kremų savikaina didesnė, nes aš labai mėgstu visokius HA, Q10, rožes, jazminus, eliksyrus naudoju, hidrolatus, o ne vandenį
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 12, 18:36)
Ieškodama visai kitų dalykų nei aliejai ir co, radau štai ką, dabar vykdau studijas dėl pristatymo ir apmokėjimo...
http://www.fromnatur...ent/default.asp
iš tokių parduotuvių būna tokie siuntimo mokesčiai, kad praeina noras siųstis
QUOTE(nikofija @ 2011 02 12, 21:10)
Ačiū už priminimą, buvau skaičius, bet nebuvau pasižymėjus. O kaip išgauti daugiau drėkinimo, jei iš aliejų ir hidrolato nepakanka? Gaminti kremą? Bet atrodo tiek daug pripurškiu ir susigeria ,ir pojūtis pradžioje būna labai geras, bet vėliau jaučiu tempimą , ypač rytą.
Reiktų bandyti kremą, tada aliejais tik retkarčiais palepinti odą, tačiau, vis tik tempimas griečiau vidinė problema. Ar tikrai išgeri reikiamą vandens kiekį - vandens, ne arbatos, sulčių ar kavos, ar negeri, nerūkai, nevalgai saldumynų, sūraus maisto ir t.t. - kremai tokių dalykų negalėtų sureguliuoti.
QUOTE(SaDa @ 2011 02 13, 13:15)
Pries tai turejau toki pat kremuka tik be e.a ir nieko buvo gerai, jauciu bus levandos
EA gali sausinti odą, o taip pat ir alergizuoti. Visus EA reiktų išbandyti ant odos, o jau tada dėti į kremus
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 13, 14:15)
na,mano patirtis dar labai menka kremuku gamyboj,bet padariau isvada,kad eteriniu isvis geriau nedeti arba deti vos pora lasiuku.as naudoju tik rozmarinu et ir ji dedu i plauku kauke ir i sampuna prisilasinu.neneigsiu et alieju naudos,bet kai turiu jautria oda neeksperimentuoju
Aš iš vis nesu turėjusi kremo ar kito produkto be EA
ir negaliu skųstis