Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(nikofija @ 2011 02 12, 21:10)
O kaip išgauti daugiau drėkinimo, jei iš aliejų ir hidrolato nepakanka? Gaminti kremą? Bet atrodo tiek daug pripurškiu ir susigeria ,ir pojūtis pradžioje būna labai geras, bet vėliau  jaučiu tempimą , ypač rytą.

Kremas tikrai padetu thumbup.gif As kol temas nagrinejausi neskubejau kremo gamintis, tai aliejuku veida pasitepdavau, hidrolatu perbraukdavau... Veido netempdavo, bet kai pasigaminau pirmaji krema supratau skirtuma, ka reiskia pakankamas drekinimas bigsmile.gif Sildymo sezonu ypac nakciai tokio kremo reikia, tada ryte ir pudra gerai tepasi (nors man neaktualu siuo metu) ir sausu plotu neatsiranda dienos eigoje thumbup.gif

I 50 ml veido krema 2 l levandu EA lasinau, viskas gerai, odos nesudirgino. Kvapas raminanciai pries miega suveikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liurda: 13 vasario 2011 - 23:28
Priimkite į temutę 4u.gif
susižavėjimas Palominos blogu ax.gif
merginos, kadangi naujoke šiame reikale, atsiverčiu nuo komercinės kosmetikos lotuliukas.gif laiskite paklausti, kokia gaunasi pvz vieno paprastesnio kremo savikaina? kiek pasiskaitinėju receptų, jose be galo daug sudedamųjų dalių, ir dažniausiai tokiais kiekiais, kokiais reikia, niekas neparduoda, taigi reikia pirkti pilną talpą. nusipirkau dabar šaltalankių gatavą kremą ir mąstau, kad gal kartą nueiti į KN gaminimo pamokėlę, o paskui pačiai tepliotis, tik klausimas, ar nesigaus man žymiai brangiau negu gatavą pirkti iš nuostabių KN tetų bigsmile.gif
Ačiūkas užnuomones 4u.gif
Atsakyti
KN geai tuom kad viskas yra ko reikia kremukui. Kainelės paskaičiuotos pagal receptuką. Pvz aš dariausi 30ml kremuka, tai jo kaina 30LT. O susipirkti visko ko reikia nemazai pinigėlių reikia. (bent jau as daug esu išleidusi 4u.gif o vis norisi dar ir dar nauju komponentų) Gerai tik tiek kad vieną kartą ilšeidus nemažai viso to turto tikrai labai ilgam užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 02 14, 11:37)
Priimkite į temutę  4u.gif
susižavėjimas Palominos blogu  ax.gif
merginos, kadangi naujoke šiame reikale, atsiverčiu nuo komercinės kosmetikos  lotuliukas.gif laiskite paklausti, kokia gaunasi pvz vieno paprastesnio kremo savikaina? kiek pasiskaitinėju receptų, jose be galo daug sudedamųjų dalių, ir dažniausiai tokiais kiekiais, kokiais reikia, niekas neparduoda, taigi reikia pirkti pilną talpą. nusipirkau dabar šaltalankių gatavą kremą ir mąstau, kad gal kartą nueiti į KN gaminimo pamokėlę, o paskui pačiai tepliotis, tik klausimas, ar nesigaus man žymiai brangiau negu gatavą pirkti iš nuostabių KN tetų  bigsmile.gif
Ačiūkas užnuomones  4u.gif

As kiekvieno kremuko neskaiciuoju savikainos, bet kazkada manes prase pazistama padaryti pora kuno sviestuku, tai ju savikaina su buteliuku gavosi 12-15 lt, bet buteliukus pirkau is KN uz 4 lt viena, tad paties sviesto - nesunku pasiskaiciuoti. Kremo savikaina turbut panasi... Daugiausiai naudoju Aroma Natural produkcija, is KN aisku butu brangiau, bet yra produktu kurie man ten siek tiek labiau patinka (kazkaip as hidrolatuose skirtuma jauciu... g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 02 14, 10:37)
Priimkite į temutę  4u.gif
susižavėjimas Palominos blogu  ax.gif
merginos, kadangi naujoke šiame reikale, atsiverčiu nuo komercinės kosmetikos  lotuliukas.gif laiskite paklausti, kokia gaunasi pvz vieno paprastesnio kremo savikaina? kiek pasiskaitinėju receptų, jose be galo daug sudedamųjų dalių, ir dažniausiai tokiais kiekiais, kokiais reikia, niekas neparduoda, taigi reikia pirkti pilną talpą. nusipirkau dabar šaltalankių gatavą kremą ir mąstau, kad gal kartą nueiti į KN gaminimo pamokėlę, o paskui pačiai tepliotis, tik klausimas, ar nesigaus man žymiai brangiau negu gatavą pirkti iš nuostabių KN tetų  bigsmile.gif
Ačiūkas užnuomones  4u.gif

4u.gif na,mano kremukai paprastuciai,bet man tinka,tai vieno kremuko(30 ml) savikaina apie 16 lt.i ji ieina 3 aliejai,hidroliatas,emulsinis v,GSE,vit E,glicerinas.Perkuosi viska is Ekolinijos arba Aromanatural.ateity,aisku,zadu praturtinti savo kremukus,bet pradziai pakanka,oda nesauseja rolleyes.gif
4u.gif o del alieju parduodamu kiekio,tai galiu pasakyti,kad jie tikrai susinaudoja,nes ir ranku krema pasidarai, ir alieju misinuka koki ar plauku kauke.pradesit darytis kremukus,pamatysit,kad sustot negalesit,rankos drebes,kaip nekantrausit ka nors pasigaminti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 14 vasario 2011 - 10:52
Vakar pasidariau masažo aliejaus, gal į 50ml migdolų aliejaus, įlašinau 2l EA saldžiųjų madarinų, nu tu velnias, kad stipru buvo doh.gif Kitą kart reikės tik 1l. Jau pastebėjau, kad negaliu pernešt jokių kvapų...
Laukiu indukų ir maišysiu kremuką, tai galvoju, mažu aš tik su distiliuotu vandeniu apsieisiu - negalėsiu kasdien pakęst vieno ir to paties kvapo. Arba gausiu apsilankyt KN ir uostyt jau pagamintus kvapius kremus (kiek supratau, tokių būna? g.gif ), kad sužinočiau, kas man bent kiek priimtina...
Atsakyti
kremo savikainą lemia produktai naudojami. mano kremų savikaina didesnė, nes aš labai mėgstu visokius HA, Q10, rožes, jazminus, eliksyrus naudoju, hidrolatus, o ne vandenį

QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 12, 18:36)
Ieškodama visai kitų dalykų nei aliejai ir co, radau štai ką, dabar vykdau studijas dėl pristatymo ir apmokėjimo...
http://www.fromnatur...ent/default.asp

iš tokių parduotuvių būna tokie siuntimo mokesčiai, kad praeina noras siųstis ax.gif

QUOTE(nikofija @ 2011 02 12, 21:10)
Ačiū už priminimą, buvau skaičius, bet nebuvau pasižymėjus. O kaip išgauti daugiau drėkinimo, jei iš aliejų ir hidrolato nepakanka? Gaminti kremą? Bet atrodo tiek daug pripurškiu ir susigeria ,ir pojūtis pradžioje būna labai geras, bet vėliau  jaučiu tempimą , ypač rytą.

Reiktų bandyti kremą, tada aliejais tik retkarčiais palepinti odą, tačiau, vis tik tempimas griečiau vidinė problema. Ar tikrai išgeri reikiamą vandens kiekį - vandens, ne arbatos, sulčių ar kavos, ar negeri, nerūkai, nevalgai saldumynų, sūraus maisto ir t.t. - kremai tokių dalykų negalėtų sureguliuoti.

QUOTE(SaDa @ 2011 02 13, 13:15)
Pries tai turejau toki pat kremuka tik be e.a ir nieko buvo gerai, jauciu bus levandos  g.gif

EA gali sausinti odą, o taip pat ir alergizuoti. Visus EA reiktų išbandyti ant odos, o jau tada dėti į kremus

QUOTE(liepa27 @ 2011 02 13, 14:15)
4u.gif na,mano patirtis dar labai menka kremuku gamyboj,bet padariau isvada,kad eteriniu isvis geriau nedeti arba deti vos pora lasiuku.as naudoju tik rozmarinu et ir ji dedu i plauku kauke ir i sampuna prisilasinu.neneigsiu et alieju naudos,bet kai turiu jautria oda neeksperimentuoju ax.gif

Aš iš vis nesu turėjusi kremo ar kito produkto be EA schmoll.gif ir negaliu skųstis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 14, 00:55)
levandos man irgi nelabai, man jos sausina zandus.

nu va tada aisku kad ir man sausino, aciu labai.

Na pasidariau kremuka veidui dabar be eteriniu.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 14, 11:05)
kremo savikainą lemia produktai naudojami. mano kremų savikaina didesnė, nes aš labai mėgstu visokius HA, Q10, rožes, jazminus, eliksyrus naudoju, hidrolatus, o ne vandenį

Kur perkate HA, Q10? jau kuris laikas, kaip žiūriu į AN puslapį, bet šių gėrybių nėra... Gal kas žinote, kada numatomas papildymas?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 14, 13:05)

Tas tiesa, kaip tik pagalvojau kad tie sviestukai buvo kakavos sviestas, sviestmedis, migdolu/simondsiju/sezamu aliejai. O kiti ingridientai, tiesa, brangesni, tik sunku paskaiciuoti, tarkim 10 lasu ar 5 lasu kaina biggrin.gif svarstykles mano 1 g tikslumo...
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2011 02 14, 11:20)
Kur perkate HA, Q10? jau kuris laikas, kaip žiūriu į AN puslapį, bet šių gėrybių nėra... Gal kas žinote, kada numatomas papildymas?

Dėl AN papildymo tai į Moniką reiktų kreiptis ax.gif , o aš savuosius tai siunčiausi prieš daugiau nei metus ir galvoju,kad Q 10 dar turiu, o dėl HA g.gif - reiktų ir man savo lobių skrynelę peržiūrėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laumi @ 2011 02 14, 11:31)
tarkim 10 lasu ar 5 lasu kaina

o kas čia sunkaus ax.gif Tam visai nereikia svarstyklių - skaičiuok lašo kainą
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 14, 13:34)
Dėl AN papildymo tai į Moniką reiktų kreiptis  ax.gif , o aš savuosius tai siunčiausi  prieš daugiau nei metus ir galvoju,kad Q 10 dar turiu, o dėl HA  g.gif - reiktų ir man savo lobių skrynelę peržiūrėti  biggrin.gif
Papildyta:

o kas čia sunkaus  ax.gif Tam visai nereikia svarstyklių - skaičiuok lašo kainą

O kiek lasu gali buti, tarkim 10 ml buteliuke? Nesinori lasint eterinio i matavimo sauksteli ir vel atgal pilt...
Atsakyti