Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 12, 14:54)
Tai ir Naujoji Barmunė negera? g.gif Turėjau jos kviečių gemalų aliejų bei baigiu kokosinį, ne eko buvo, bet kokosinis kvepėjo skaniai, laikė ilgai, tepėsi maloniai, kviečių gemalų negaliu lygint, nes iš kitur daugiau ir nepirkau... tiesa, CUP pirkau kakavos sviesta, o parsinešus namo pamačiau, kad sviestmedį doh.gif

del alieju ir sviestu nezinau, bet EA man pasitikejimo nekelia.
Atsakyti
Na, jų EA aš iš viso nesu uosčiusi, tik, man rodos, vaistinės prekiauja kažkokiu EA nuo slogos, kvėpavimo palengvinimui.

Ieškodama visai kitų dalykų nei aliejai ir co, radau štai ką, dabar vykdau studijas dėl pristatymo ir apmokėjimo...
http://www.fromnatur...ent/default.asp
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 02 11, 19:13)
labai paprasta, pvz: nori darytis 30 ml kremuko, tai 30 ml-100%
                                                                                x - 75%
tai 30 daugini is 75, dalini is 100 ir gaauni 22.5 ml vandenines fazes. kas lieka aliejai

taip as skaiciuojuos  bigsmile.gif gal kitos kitaip daro g.gif

o EA i krema galima deti nuo 3 iki 5 lasiuku i 10 ml

o as skaiciuoju kitaip
is 30 atimu 75% ir gaunasi 22.5ml
man taip lengviau maziau skaiciavimo
Atsakyti
pas mane namie remontas, o as jau nebegaliu kaip noriu nauja krema pasigaminti doh.gif jau liga ir nebesulaukiu kada bardakas virtuveje baigsis ax.gif Koks geras jausmas, kai matau poveiki ant veiduko, toks atsigaves, matosi ir spalva ir stangrumas atsirades. Na fantastika wub.gif Ir argana naudoju, kaip ir patarete ant slapio veiduko su hidrolatu, tai toks fainas poveikis, taip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 12, 11:36)
kosmetinis talkas blogis, nesupantu kodel AZ naudoja ji savo dekoratyvines kosmetikos sudetyje  g.gif

HA aliejuose neduos jokios naudos  schmoll.gif, nes jis tirpus vandenyje- tod4l reik4s kremo

Ačiū už priminimą, buvau skaičius, bet nebuvau pasižymėjus. O kaip išgauti daugiau drėkinimo, jei iš aliejų ir hidrolato nepakanka? Gaminti kremą? Bet atrodo tiek daug pripurškiu ir susigeria ,ir pojūtis pradžioje būna labai geras, bet vėliau jaučiu tempimą , ypač rytą.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 12, 13:54)
Tai ir Naujoji Barmunė negera? g.gif Turėjau jos kviečių gemalų aliejų bei baigiu kokosinį, ne eko buvo, bet kokosinis kvepėjo skaniai, laikė ilgai, tepėsi maloniai, kviečių gemalų negaliu lygint, nes iš kitur daugiau ir nepirkau... tiesa, CUP pirkau kakavos sviesta, o parsinešus namo pamačiau, kad sviestmedį doh.gif

Na, mes čia diskutuojame ekologijos skyrelyje. Naujosios Barmunės aliejai nėra ekologiški...
Atsakyti
Nu nesuprantu kas atsitiko, pasidariau kremuka (tikiuos dabar vietoj pavadinsiu kremu):
makadamiju ir abrikosu kauliuku sviestas po 10g., avieciu aliejaus 20 g. , apie 1g jojobos vasko, 45 ml vandens ir 8 l levandu e.a ir taip baisiai sualergizavo ir isdziovino oda (zandu). Kazkaip skaiciau, kad levandos nera alergizuojancios, Dermatologijoje ir kosmetikoje eterinis levandų aliejus vartojamas kremams, tonikams, šampūnams, skalavimo skysčiams praturtinti ir vonioms, aktyvina odos ląstelių atsinaujinimą po traumų, nudegimų, perdžiūvimo, efektyviai drėkina odą, skatina apykaitos procesus joje.
Pries tai turejau toki pat kremuka tik be e.a ir nieko buvo gerai, jauciu bus levandos g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 13, 14:15)
Nu nesuprantu kas atsitiko, pasidariau kremuka (tikiuos dabar vietoj pavadinsiu kremu):
makadamiju ir abrikosu kauliuku sviestas po 10g., avieciu aliejaus 20 g. , apie 1g jojobos vasko, 45 ml vandens ir 8 l levandu e.a ir taip baisiai sualergizavo ir isdziovino oda (zandu). Kazkaip skaiciau, kad levandos nera alergizuojancios, Dermatologijoje ir kosmetikoje eterinis levandų aliejus vartojamas kremams, tonikams, šampūnams, skalavimo skysčiams praturtinti ir vonioms, aktyvina odos ląstelių atsinaujinimą po traumų, nudegimų, perdžiūvimo, efektyviai drėkina odą, skatina apykaitos procesus joje.
Pries tai turejau toki pat kremuka tik be e.a ir nieko buvo gerai, jauciu bus levandos  g.gif

4u.gif na,mano patirtis dar labai menka kremuku gamyboj,bet padariau isvada,kad eteriniu isvis geriau nedeti arba deti vos pora lasiuku.as naudoju tik rozmarinu et ir ji dedu i plauku kauke ir i sampuna prisilasinu.neneigsiu et alieju naudos,bet kai turiu jautria oda neeksperimentuoju ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif gal kas iš jūsų turite parduoti nebereikalingų indelių kremui (domintų iki 50 ml), įvairių EA, vitamino E, GSE?

į AŽ smile.gif
Atsakyti
as kazko nesuprantu:
gasulo molis Kvapu namuose 500 g. -18lt ( http://kvapai.aromata.lt/lt/gasulas/ )
o kitur tik 50g. -16lt ( http://www.naturata....sulo-molis.html )

tai kuom jie skirais, jei kaina taip ziauriai skirias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 13 vasario 2011 - 15:12
QUOTE(SaDa @ 2011 02 13, 14:15)
Pries tai turejau toki pat kremuka tik be e.a ir nieko buvo gerai, jauciu bus levandos  g.gif

o levandu EA is kur pirkai? Nes is savo patirties galiu pasakyti, kad seniau, kai dar nelabai domejausi EA tai buvau susigundziusi ir prisipirkusi nelabai aiskios kokybes,pigesniu aliejuku. Tai pavyzdziui nuo Ylan-ylang EA , kuri dajau ikrema oda isbere ir nuo kvapo net pykino.
O neseniai KN uosciau keliu rusiu Ylang-ylang EA ir ju eliksyra bandziau, tai nei alergijos nebuvo ir kvapas visai kitoks.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 02 13, 19:05)
o levandu EA is kur pirkai? Nes is savo patirties galiu pasakyti, kad seniau, kai dar nelabai domejausi EA tai buvau susigundziusi ir prisipirkusi nelabai aiskios kokybes,pigesniu aliejuku. Tai pavyzdziui nuo Ylan-ylang EA , kuri dajau ikrema oda isbere ir nuo kvapo net pykino.
O neseniai KN uosciau keliu rusiu Ylang-ylang EA ir ju eliksyra bandziau, tai nei alergijos nebuvo ir kvapas visai kitoks.

pirkau eurovaistinej, na aisku jis nebus is tu brangiuju, tai greiciausiai jis man ir alergizavo.
Atsakyti