Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(alioniukas @ 2011 02 11, 14:37)
nelabai, nes sunkiai slysta per oda, vaikas nesiduoda, ir man reiktu receptelio butinai su vandens faze... g.gif

po vonios tepk, kai kunas dar karstesnis mirksiukas.gif ir siaip pasildzius tarp pirstu mirksiukas.gif sunkokai jis tepas -ale tepas mirksiukas.gif biggrin.gif
maciau, akomoj yra kazkoks kitokios konsistencijos g.gif g.gif cia o cia tas paprastas palyginimui mirksiukas.gif 4u.gif apie pirmaji raso "Lightly whipped and put into jars for ease of application" mirksiukas.gif tai gal geriau tepas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 02 11, 12:43)
po vonios tepk, kai kunas dar karstesnis mirksiukas.gif  ir siaip pasildzius tarp pirstu mirksiukas.gif sunkokai jis tepas -ale tepas mirksiukas.gif  biggrin.gif
maciau, akomoj yra kazkoks kitokios konsistencijos g.gif  g.gif cia  o cia tas paprastas palyginimui mirksiukas.gif  4u.gif apie pirmaji raso "Lightly whipped and put into jars for ease of application" mirksiukas.gif tai gal geriau tepas mirksiukas.gif

aciu labai uz info 4u.gif
bet butinai dar turi buti vandens faze, deja...
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 02 11, 14:37)
nelabai, nes sunkiai slysta per oda, vaikas nesiduoda, ir man reiktu receptelio butinai su vandens faze... g.gif

o kas neleidžia nilinio naudoti blink.gif

QUOTE(alioniukas @ 2011 02 11, 14:47)
aciu labai uz info  4u.gif 
bet butinai dar turi buti vandens faze, deja...

pripilk vandens į sviestmedį, gerai ištrink ir turėsi su vandens faze. Tokiai odai reiktų vengti kremų, nes jei tai kremai su vaškais - gali trukdyti odai kvėpuoti, atsinaujint, ją reiktų šveisti, o vaikui to juk nedarysi.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 11, 12:51)
o kas  neleidžia nilinio naudoti  blink.gif
pripilk vandens į sviestmedį, gerai ištrink ir turėsi su vandens faze. Tokiai odai reiktų vengti kremų, nes jei tai kremai su vaškais - gali trukdyti odai kvėpuoti, atsinaujint, ją reiktų šveisti, o vaikui to juk nedarysi.

aciu 4u.gif darysiu tik su shea ir vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 11, 14:51)
o kas  neleidžia nilinio naudoti  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, eko kosmetikos virtuvės žinovės, smile.gif

Pasidalinkit, gal kuri siuntėtės iš čia www.kobashi.co.uk ?Kaip kokybė?
Dėkoju.

Atsakyti
Acoma neturi eteriniu ar as nerandu kazi? g.gif
Is kur jus perkat eterinius. As noriu kokios vaniles ar dar kokio idomesnio kuno balzamui.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 11, 17:50)
Acoma neturi eteriniu ar as nerandu kazi?  g.gif
Is kur jus perkat eterinius. As noriu kokios vaniles ar dar kokio idomesnio kuno balzamui.

o cia kazi nerafinuotas?

http://www.dvisirdys...cot-100-ml.html
nerandu

o cia kazi kokia sudeis neraso: http://www.dvisirdys...uku-augima.html
gal kas turit?

ir cia kazkaip raso zalias, tai turetu buti nerafinuotas http://www.dvisirdys...ado-100-ml.html, bet kaina maza, kad butu geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 02 11, 16:24)
merginos, gal kuri gaminote kremuka nuo dermatito vaikuciui? ax.gif

As jau syki rasiau, kad mums mango sviestas padare stebuklus. Vat sviestmedis vienas mum netiko, tiksliau viskas normaliai su juo, bet poveikio jokio nebuvo, o kai pasidariau su mango sviestu tepaliuka, per pora savaiciu dingo berimai... Tepdavau ant slapio kuno, isipildavau vandenuko i buteliuka ir papurksdavau. Dariau 60 proc. kietuju, 40 skystuju, (kietuju tai mango ir sviestmedizo perpus, skystieji buvo migdolai), ir issukau sviestuka. Bet jei reikia vandenuko, galima ideti, matyt su vasku, arba gal iseitu pagal Palominos recepta be emulsikliu g.gif As siaip buvau skaicius kad mangai ir migdolai labai tinka vaikams, sviestmedis aisku be kalbu jau tongue.gif

O dar klausimas man del tu drekinamu savybiu - daznai cia rasoma, kad vien aliejai negerai, nes ne tik maitinti reikia, reikia ir krema tureti. Bet jei as gausiai hidrolatu papurskiu ir iskart tepu, ar ne tas pats gaunasi, tik be vasko? kame tas skirtumas? Aisku galima i krema hialiuronu ir pan. ideti... g.gif
Atsakyti
merginos, esu klausius anksciau, bet negavau ats 4u.gif esu pradedancioji gamyboje...

paaiskinkite, ka reiskia tos procentines fazes. pvz raso, 75proc vandenine faze. 35 proc-aliejine faze... kodel visi receptai nevienodi iv svetainese? pvz, MAN AISKIAU, jei rasoma ml arba lasiukais. 4u.gif pvz 5 lasiukai alyv EA; 10ml ricinu aliejaus 4u.gif
kaip suprasti tuos procentus - kaip juos PAMATUOTI? kuo paversti????????????????????

sos SOS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 11, 18:01)
merginos, esu klausius anksciau, bet negavau ats  4u.gif esu pradedancioji gamyboje...

paaiskinkite, ka reiskia tos procentines fazes. pvz raso, 75proc vandenine faze. 35 proc-aliejine faze... kodel visi receptai nevienodi iv svetainese? pvz, MAN AISKIAU, jei rasoma ml arba lasiukais.  4u.gif  pvz 5 lasiukai alyv EA; 10ml ricinu aliejaus  4u.gif
kaip suprasti tuos procentus - kaip juos PAMATUOTI? kuo paversti????????????????????

sos SOS 4u.gif  4u.gif

labai paprasta, pvz: nori darytis 30 ml kremuko, tai 30 ml-100%
x - 75%
tai 30 daugini is 75, dalini is 100 ir gaauni 22.5 ml vandenines fazes. kas lieka aliejai

taip as skaiciuojuos bigsmile.gif gal kitos kitaip daro g.gif

o EA i krema galima deti nuo 3 iki 5 lasiuku i 10 ml
Atsakyti
Nemažai EA mačiau eurokos parduotuvėje. Ypač aktualu tiems, kas nori 'pasiuostyt'. Yra net tokių rinkinukų 'antistres' ir 'anticeliulit', tai ten po 1.5ml gal 6 rūšių EA. Rašo, kad 100proc EA aliejus, o ne kvapnus aliejukas....
Atsakyti