Praeitoje temoje kalbejom apie nauja parduotuve bodylink.lt. Uzsisakiau ir galiu parasyti savo ispudzius. Kaip greit gavau siuntinuka ir visa aptarnavimo sistema be priekaistu. Pirkau kelis aliejus, muilo baze, buteliuku ir t.t. Pasidariau pirmaji savo krema su taukmedziu., sampuno. Kaip pirmas blynas visai neprisviles Etiketese nurodyta is kur atvezta kilmes salis, kas pilsto ir galiojimo laikas. Zodziu viskas ko reikia. Pagrinde visi mano pirkti aliejukai is UK: ,,New Directions UK'',Gracefruit LTD UK, o kilmes salys Prancuzija, Ispanija,Australija. Rekomenduoju, nes kainos prieinamos.
QUOTE(olande @ 2011 02 10, 14:35)
Praeitoje temoje kalbejom apie nauja parduotuve bodylink.lt. Uzsisakiau ir galiu parasyti savo ispudzius. Kaip greit gavau siuntinuka ir visa aptarnavimo sistema be priekaistu.
AS IR LABAI GREITAI GAVAU net nesitikejau taip greitai o ir supakuota labai tvarkingai,kad nesuduztu ar isilietu
QUOTE(olande @ 2011 02 10, 15:35)
Praeitoje temoje kalbejom apie nauja parduotuve bodylink.lt. Uzsisakiau ir galiu parasyti savo ispudzius. Kaip greit gavau siuntinuka ir visa aptarnavimo sistema be priekaistu. Pirkau kelis aliejus, muilo baze, buteliuku ir t.t. Pasidariau pirmaji savo krema su taukmedziu., sampuno. Kaip pirmas blynas visai neprisviles Etiketese nurodyta is kur atvezta kilmes salis, kas pilsto ir galiojimo laikas. Zodziu viskas ko reikia. Pagrinde visi mano pirkti aliejukai is UK: ,,New Directions UK'',Gracefruit LTD UK, o kilmes salys Prancuzija, Ispanija,Australija. Rekomenduoju, nes kainos prieinamos.
gal ir neblogas psl. , nemazas pasirinkimas, bet kiekiai ne visur surasyti.
sveiki. o ka galetuteme pasakyt apie ALIEJUS parduotuves produkcija? ar ten apsipirkinejate? dabar maciau yra atsirade ir taukmedzio sviesto.. kokie butu jusu atsiliepimai?ar yra ka verta ten pirkti?
QUOTE(SaDa @ 2011 02 10, 13:51)
gal ir neblogas psl. , nemazas pasirinkimas, bet kiekiai ne visur surasyti.
ir niekur nėra jokių sudėčių kur jos privalėtų būti
QUOTE(laur* @ 2011 02 10, 13:54)
sveiki. o ka galetuteme pasakyt apie ALIEJUS parduotuves produkcija? ar ten apsipirkinejate? dabar maciau yra atsirade ir taukmedzio sviesto.. kokie butu jusu atsiliepimai?ar yra ka verta ten pirkti?
neverta
Man taip pat iskilo klausimas del sudeties. Pirkau alyvuogiu ir skaidria muilo bazes. Sudetis ant pakuotes tikrai buvo, bet joje buvo parasyta, kad yra SLS, nors raso, kad be. Pasitikrinau tam angliskam soapoch.co.uk. kai kurios bazes su SLS, kai kurios be, nors taip pat visos sudeties savo tinklapi neraso.
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 10, 14:33)
neverta
as jau pradedu galvoti,kad ten ziaurus aferistai,nes kvapo nei abrikosu,nei migdolu nepajauciau aliejuose...laukiu siuntinuko is akomos,pasiziuresiu,kaip ten kvapai tu alieju ir palyginima turesiu kazkoki
aš iš bodylinko jau gan ilgai laukiu siuntinuko
iš Aliejaus migdolinis aliejus švelniai kvepia, sezamo labai kvepia (gal greičiau reikėtų sakyti smirda, dėl specifinio kvapo ) aliejus ne eko, bet normalus, kas pirko valgyt - nesiskundė Dar visai netyčia pažįstamos džiaugėsi atradę tą parduotuvėlę Negali blogai žmogus kalbėt, nes tikrai nieko blogo nėr Dar labai patiko pasakymas, kad reikėtų visoms 'ekologėms' pagalvoti, kiek jos užteršia gamtą skraidindamos buteliuką aliejaus iš kokios Afrikos Taip, kad geriau naudot ką nors, kas yra šalia...
iš Aliejaus migdolinis aliejus švelniai kvepia, sezamo labai kvepia (gal greičiau reikėtų sakyti smirda, dėl specifinio kvapo ) aliejus ne eko, bet normalus, kas pirko valgyt - nesiskundė Dar visai netyčia pažįstamos džiaugėsi atradę tą parduotuvėlę Negali blogai žmogus kalbėt, nes tikrai nieko blogo nėr Dar labai patiko pasakymas, kad reikėtų visoms 'ekologėms' pagalvoti, kiek jos užteršia gamtą skraidindamos buteliuką aliejaus iš kokios Afrikos Taip, kad geriau naudot ką nors, kas yra šalia...
Pandora,
mano pasiūlymas būtų gerai peržiūrėt savo vaistų atsargas - aš nuo kažkokių geriamų vaistų radau tokią stiklinėlę, kurioje mililitrai kas 2,5 ml surašyti - išvis 20 ml telpa, tai mažus kiekius puikiai pamatuoju:)
mano pasiūlymas būtų gerai peržiūrėt savo vaistų atsargas - aš nuo kažkokių geriamų vaistų radau tokią stiklinėlę, kurioje mililitrai kas 2,5 ml surašyti - išvis 20 ml telpa, tai mažus kiekius puikiai pamatuoju:)
QUOTE(nuostabumelis @ 2011 02 10, 17:32)
Pandora,
Jau buvo kilusi tokia mintis, bet va nieko panasaus neradau-turbut per mazai vaistu namie
dėl vaistinėlių... aš turiu švirkštą 5ml, sugraduotą kas 1ml, taip pat turiu 10ml švirkštą, jis sugraduotas taip pat kas 1ml O švirkštas juk tekainuoja 1Lt
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 10, 13:54)
aš iš bodylinko jau gan ilgai laukiu siuntinuko
Mrs. R , pritariu
kai pradejau gaminti muilus ir kremus, naudojau palmiu alieju...d ugiau nebenaudoju, koks geras jis bebutu, ypac muilo gamyboje. Nes prisiziurejau kaip mirsta palmiu laukai