Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

tai va, pasidariau pilinga ir visa nusipilingavau. thumbup.gif Visa oda kaip kudikio wub.gif Jausmas, kad atjaunejau 10 metu. Toks svelnumas odos ir prisisotino aliejais. O kaip kvepiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 06, 23:38)
tai va, pasidariau pilinga ir visa nusipilingavau.  thumbup.gif Visa oda kaip kudikio  wub.gif Jausmas, kad atjaunejau 10 metu. Toks svelnumas odos ir prisisotino aliejais. O kaip kvepiu  wub.gif

Kaip darei? Ka sumakalavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2011 02 06, 23:41)
Kaip darei? Ka sumakalavai?  bigsmile.gif

cukru, avokado alieju, makadamijos riesutu alieju, mango miltuku ipyliau, ylang ylang ea. Nezinau ar tie miltukai tikslinga i alieju pilt, ar ne, bet pabandziau. Cukrus pilinguoja, o aliejus iskart maitina. Is pradziu maniau kaip as busiu aliejuota, bet is tiesu jausmas neapsakomas wub.gif Visas kunas tikrai kazkoks tarsi atjaunejes ir tokia sau miela wub.gif Dar plaukus palaikiau su avokado aliejum, tai dabar visa thumbup.gif
Atsakyti
o kokiok proporcijomis? ar iš akies???
Aš pradėjo valyti vakarais veiduką su aliejum, tai irgi labai patinka thumbup.gif

tik mane kankina spuogai, gal ką turite išbandžiusios ir veiksmingo? ar tiesiog laukti, laukti...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 02 07, 00:11)
o kokiok proporcijomis? ar iš akies???
Aš pradėjo valyti vakarais veiduką su aliejum, tai irgi labai patinka  thumbup.gif

tik mane kankina spuogai, gal ką turite išbandžiusios ir veiksmingo? ar tiesiog laukti, laukti...

As is akies. Cia ne kremas, tai nemanau, kad labai reikia laikytis proporciju, juk aliejai cia tik. Tik nezinau ar visi miltukai cia veiksmingi. Prisipirkau ju, kai pradejau viska pradzioj susipirkinet, o kur juos taikyt nelabai ir zinau. Parasyta, kad kaukem tinka, o kaip jas daryt , tai dar nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2011 02 07, 00:12)
Kaip idomiai, pirkau is ju nekarta - suma minimali buvo 20 Lt visada, o paskutini karta reikejo tik keliu indeliu - pardave be jokiu problemu, vyras nuvaziavo ir nupirko, be jokiu uzsakinejimu, nuvaziavo su sarasu, moteriske surinko viska ir viskas.

Tai jie parduoda be problemų, tik pirkti po kelis indelius gaunasi keliasdešimt centų brangiau negu pirkti pilnas pakuotes, kuriose daug vienetų. Plius perkant už nedidelę sumą, kaip kad jūs po 20lt, taikomas aptarnavimo mokestis 10Lt + PVM, tai kad labiau verta kooperuotis, nes kai perkama daug, jaučiasi kainų skirtumas
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad patiko šis paprastas ekonomiškas kūno pilingas clap.gif Stovėti pagamintas jis drąsiai gali 2-3mėn (na, nuo aliejaus priklauso gedimas, nes šiaip sugęsti ten nėra kam). O daryčiausi į kokį 100-150ml indelį, per kartą sunaudojama bent 50ml... Proporcijos kiekvienai savos - aš negaliu daug druskos/cukraus pilt - man braižo kūną, o vat mama tai pašveičia gerooookai. Aliejus puikiai pamaitina odą ir ji būna švelni švelni wub.gif Dar jei ko nors kvepiančio įlašini, tai ko benorėt....

Tiesa, ieškojau aš kažkada skyrelio - gaminamės pačios namuose, nebūtinai iš eko produktų, bet kadangi nėr ir nelabai reik šias temas dubliuot, labai prašyčiau čia neužsipulti tų, kurios ne visada perka tik eko produkciją. Ir, pykit, nepykit, labai jau AN ir KN protegavimas jaučiamas, kas būtų lyg ir negalima pagal taisykles, o gal mes nežinom, kas apmoka šią temą... blush2.gif
Atsakyti
As darausi panasu pilinga i pirti einant. dedu kavos tirsciu, sauksta juros druskos, sauksta medaus, sauksta aliejaus ir kelis lasus melisos ea bei citrinos ea. tai po pirmo pasisedejimo pirty issitepu ir vel i pirti biggrin.gif truputi susylu ir masazuoju. oda po visko minkstutele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 07, 11:25)
Tiesa, ieškojau aš kažkada skyrelio - gaminamės pačios namuose, nebūtinai iš eko produktų, bet kadangi nėr ir nelabai reik šias temas dubliuot, labai prašyčiau čia neužsipulti tų, kurios ne visada perka tik eko produkciją. Ir, pykit, nepykit, labai jau AN ir KN protegavimas jaučiamas, kas būtų lyg ir negalima pagal taisykles, o gal mes nežinom, kas apmoka šią temą... blush2.gif

Tikrai gali susrast ko norit - yra ir naminės veido kaukės, ir plaukų naminės kaukės. Dėl protegavimo - čia jūsų nuomonė, tema nėra apskritai apmokama ir nerašinėkit tokių blevyzgų. Esate ekologijos subforume, tai su neeko produkcija ir eikite į ne eko subforumą wink.gif

Jei ateina su pasisakymais "nusipirkau ir nekvepia..." "nusipirkau ir smirda...", o mes parašom ką išbandėm ir kas kokybiškas - tai nėra prieš forumo taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Martini: 07 vasario 2011 - 11:54
Ir, pykit, nepykit, labai jau AN ir KN protegavimas jaučiamas, kas būtų lyg ir negalima pagal taisykles, o gal mes nežinom, kas apmoka šią temą... blush2.gif

blink.gif nu jomajo

tai gal tai reiškia, kad ši produkcija yra patikrina ir kokybiška, todėl daugiausiai ir perkama.
Eina sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 07, 12:25)
Labai džiaugiuosi, kad patiko šis paprastas ekonomiškas kūno pilingas clap.gif Stovėti pagamintas jis drąsiai gali 2-3mėn (na, nuo aliejaus priklauso gedimas, nes šiaip sugęsti ten nėra kam). O daryčiausi į kokį 100-150ml indelį, per kartą sunaudojama bent 50ml... Proporcijos kiekvienai savos - aš negaliu daug druskos/cukraus pilt - man braižo kūną, o vat mama tai pašveičia gerooookai. Aliejus puikiai pamaitina odą ir ji būna švelni švelni wub.gif Dar jei ko nors kvepiančio įlašini, tai ko benorėt....

dar šiandien savim neatsidžiaugiu wub.gif Oda visa švelni švelni ir veidukas kaip šilkinis wub.gif
AČIŪ visoms mergaitėms už visus patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jūsų dėka visa anksčiau pirkta kosmetika išdalinta arba iškeliavo į SM išparduotuvę. Nesinori nieko daugiau, tik gaminti, gaminti, gaminti blush2.gif biggrin.gif bigsmile.gif Poveikis nerealus. Matau kaip pasikeitė mano veidukas. Žiemą vargdavau, o dabar jis toks gražutis, spalva sveiko veiduko ir švelnus ir matau, kad raukšlyčių sumažėję, nors naudoju viską nuo gruodžio pradžios.
Atsakyti

Ką reiškia protegavimas? Tai kam klaust, kur "perkat kokybiškus aliejus" ir panašiai? Aš apie trejus metus naudoju aliejus, išbandžiau nuo Naujosios Barmunės, AromaBaltic iki Kvapų Namų, Aromanatural, Sveikų produktų, Biokosmetikos akdemijos ir panašiai, siunčiuosi is Aroma Zone, turiu produktų iš Aromantic, Newdirection, Akoma ir t.t. Jau tikrai pakankamai sekasi atskirti kokybiškus aliejus (ko anksčiau negalėjau suprasti, kaip tai įmanoma), dabar nebeliko poreikio (beveik:) eksperimentuoti, perku, ten kur man labiausiai priimtina kokybė ar kaina, ir dabar Lietuvoj perku praktiškai tik iš Kvapų Namų ir Aroma Natural, retkarčiais iš Sveikų Produktų (labiau maistui), ir pažįstamiems ten patariu, jei paklausia, kur kokybiškų aliejų ir prekių kosmetikai isigyt, bet jie neapkaltino dar protegavimu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucie: 07 vasario 2011 - 14:19