Liurda - tu mėgink tai Suva paskambint, kiek mane informavo, tai galima val prieš atvažiuojant pranešt, kad sandėlininkas suruoštų viską ir apmokėsi grynais
Mergaitės, kur rast 10ml stiklinių indelių? Kažkokioj sveiko maisto krautuvėlėj mačiau tokių mielų indeliukų su lūpų balzamu vat tokių ir aš norėčiau... O į didesniuosius jau susigalvojau pilingą su druska ir cukrumi pasidaryt - mačiau Rygos muilo tokius kvepiančius, po 20 ar 25Lt už 60ml Visiems brangiems reik Valentino dienos staigmenėles paruošt ir jau apie Velykas pagalvot
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 06, 17:19)
O į didesniuosius jau susigalvojau pilingą su druska ir cukrumi pasidaryt - mačiau Rygos muilo tokius kvepiančius, po 20 ar 25Lt už 60ml Visiems brangiems reik Valentino dienos staigmenėles paruošt ir jau apie Velykas pagalvot
Kaip darysi? Pasidalink receptuku As vis su kavos tirsciais pylinguojuos, noreciau kazka kito pamegint..
šviesiaplauke - kad nieko mandro va imsiu daaaaaug druskos ar cukraus, įpilsiu atitinkamo aliejuko (na mamai - tinkamo brandžiai odai, sau kokio švelnesnio, sesėms nepretenzingo), tada įlašinsiu lašą kvapnaus EA, sau norėčiau ylang ylang, kad erotiškai nuteiktų sesei kvapnaus braškinio, dar vaisių miltelių įbersiu ar medaus krestelėsiu - naudai, kvapai, spalvai... Nieko sudėtingo, aš taip maišau savo delne, bet indelyje bus patogiau - kai tik prireiks, iš karto bus O kaip sakiau, Rigos manufaktūroj gerokus pinigus kainuoja O kvapai tokie sintetiniai, ir dažų matosi dėta, dėl spalvos...
Kavos tirščiai man kanalizaciją užkemša, tai apsiriboju druska (kūnui) ar cukrumi (veidui)
Kavos tirščiai man kanalizaciją užkemša, tai apsiriboju druska (kūnui) ar cukrumi (veidui)
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 06, 19:42)
šviesiaplauke - kad nieko mandro va imsiu daaaaaug druskos ar cukraus, įpilsiu atitinkamo aliejuko (na mamai - tinkamo brandžiai odai, sau kokio švelnesnio, sesėms nepretenzingo), tada įlašinsiu lašą kvapnaus EA, sau norėčiau ylang ylang, kad erotiškai nuteiktų sesei kvapnaus braškinio, dar vaisių miltelių įbersiu ar medaus krestelėsiu - naudai, kvapai, spalvai... Nieko sudėtingo, aš taip maišau savo delne, bet indelyje bus patogiau - kai tik prireiks, iš karto bus O kaip sakiau, Rigos manufaktūroj gerokus pinigus kainuoja O kvapai tokie sintetiniai, ir dažų matosi dėta, dėl spalvos...
klausimas - paprasto cukraus ?? noreciau ir as kazka pasidaryt, bet bijau, kad ne taip supratau
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 06, 21:02)
klausimas - paprasto cukraus ?? noreciau ir as kazka pasidaryt, bet bijau, kad ne taip supratau
Aš tai veidui naudoju paprastą arba rudą arba išvis maišau abu, kaip ir kūnui imu ne tą paprastą, o jūros druską, nes ji rupesnė, geriau šveičia.
Aš naudoju paprastą cukrų ir druską, nes jūros druska man per stambi. Trinu labai švelniai, labiau masažuoju.
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 06, 20:42)
Aš naudoju paprastą cukrų ir druską, nes jūros druska man per stambi. Trinu labai švelniai, labiau masažuoju.
o sakykit kaip pasidarot toki pilinga,tai iskart sunaudojat ar pasidarot iskart daugiau? man kazkaip atrodi turetu cukrus ir druska greitai istirpti ir koks ten jau pilingas bus,jei daugiau pasidarysiu
Netirpsta druska/cukrus aliejuj bent jau ne taip greitai, ypač, jei nemakaluoji...
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 06, 21:55)
Netirpsta druska/cukrus aliejuj bent jau ne taip greitai, ypač, jei nemakaluoji...
tai kiek laiko taip pagaminus galima laikyti,jei visa banke pasigaminciau ir kokio tirstumo ta mase turi buti?
aciu uz patarimus bandysiu pasidaryt toki pylinga veidukui
QUOTE(lapuaite @ 2011 02 06, 14:10)
Noreciau pavasariui pasigaminti krema, kad ir saugotu nuo saulutes spinduliu idomu, kokius papildomus aliejus, ingridientus butu galima deti, kad atliktu sia funkcija...
siūlymas - pirkti gatavą kremą. Dariausi aš tokį kremą - fui fui fui oda pasidengia tokia balta miltuota plėve. nežinau, gal su mikseriais ten kažkaip kitaip būna, bet man tai gaila įdėtų produktų, o rezultatas siaubingas. Bandžiau į tą masę dėti pudros ir gauti kremą su spalva, bet vis tiek man tie visi milteliai išlenda
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 05, 14:30)
Etama, aš jiems rašiau emailą aną savaitę, nes irgi noriu matavimo indelių, piltuvėlių ir štai ką jie man atrašė:
Sveiki,
Priede prisegu komercinį pasiūlymą Jūsų nurodytoms prekėms. Indelių kainas nurodžiau perkant pakuotę (72 vnt.) ir perkant vienetais. Taip pat abiejų galimų dangtelių kainas. Matavimui pasiūliau stiklinius ir plastikinius cilindrus. 0,5ml padalą turi 25ml cilindrai, esame stiklinius užsakę ir turėtume gauti kitą savaitę ar dar po kelių. Visas kitas nurodytas prekes šiai dienai sandėly turime.
Kaip minėjau telefonu - minimali užsakymo suma mūsų įmonėje 50,00 Lt. Jei susidaro mažesnis užsakymas traukiamas 10,00 Lt + PVM mažo užsakymo aptarnavimo mokestis.
Taigi šiuo metu jie neturi stiklinių matavimo cilindrų. O prisegtame komerciniame pasiūlyme jų kainos tokios:
02 013820203G - 13.5Lt Šiuo metu neturi, sakė bus po 3-5 savaičių
02 013820204G - 14.30Lt
18 2571 - 8.95Lt
18 2572 - 10.50Lt
Šiuos kodus suvesk jų svetainėje ir pamatysi kaip atrodo prekės
Sveiki,
Priede prisegu komercinį pasiūlymą Jūsų nurodytoms prekėms. Indelių kainas nurodžiau perkant pakuotę (72 vnt.) ir perkant vienetais. Taip pat abiejų galimų dangtelių kainas. Matavimui pasiūliau stiklinius ir plastikinius cilindrus. 0,5ml padalą turi 25ml cilindrai, esame stiklinius užsakę ir turėtume gauti kitą savaitę ar dar po kelių. Visas kitas nurodytas prekes šiai dienai sandėly turime.
Kaip minėjau telefonu - minimali užsakymo suma mūsų įmonėje 50,00 Lt. Jei susidaro mažesnis užsakymas traukiamas 10,00 Lt + PVM mažo užsakymo aptarnavimo mokestis.
Taigi šiuo metu jie neturi stiklinių matavimo cilindrų. O prisegtame komerciniame pasiūlyme jų kainos tokios:
02 013820203G - 13.5Lt Šiuo metu neturi, sakė bus po 3-5 savaičių
02 013820204G - 14.30Lt
18 2571 - 8.95Lt
18 2572 - 10.50Lt
Šiuos kodus suvesk jų svetainėje ir pamatysi kaip atrodo prekės
Kaip idomiai, pirkau is ju nekarta - suma minimali buvo 20 Lt visada, o paskutini karta reikejo tik keliu indeliu - pardave be jokiu problemu, vyras nuvaziavo ir nupirko, be jokiu uzsakinejimu, nuvaziavo su sarasu, moteriske surinko viska ir viskas.