Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(semke @ 2011 02 06, 14:23)
Sveikutes  4u.gif

Naujoke as cia situose reikaluose, bet labai noriu sveikesniu dalyku savo odai...
Naudoju ekologiska sampuna, kuna ir veida bei plauku galus tepuosi kokosu aliejumi, kartais- avokadu..

Klausimas mano toks- Ar galima tepti gryna alieju ant veido??? kazkas man pasake kad gryna alieju tepti negerai..
Tipo reikalimgi ir hidrolatai..
Bet mano veidui ir kunui sakyciau tinka aliejus, naudoju jau trecias menuo...

Gryną galima tepti, tik reikia ant sudrėkintos odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2011 02 06, 14:23)
Noreciau pasigamint gal koki krema, bet nezinau nei nuo ko pradeti nei ka daryti, matyt dar nelabai pribrendau biggrin.gif

pradeti reiketu nuo skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 06, 14:59)
Gryną galima tepti, tik reikia ant sudrėkintos odos smile.gif

O jeigu vietoj hidrolato koki zoleliu nuovira pries alieju purksciau , ar tiks sudrekinimui ?
Atsakyti
Noreciau pavasariui pasigaminti krema, kad ir saugotu nuo saulutes spinduliu biggrin.gif idomu, kokius papildomus aliejus, ingridientus butu galima deti, kad atliktu sia funkcija... g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 06, 15:10)
O jeigu vietoj hidrolato koki zoleliu nuovira pries alieju  purksciau , ar tiks  sudrekinimui ?

Tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 06, 15:15)

aciu 4u.gif , vasara prisirinkau vaistazoliu, tai ir reikia kazkaip pritaikyti ....
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 06, 14:10)
O jeigu vietoj hidrolato koki zoleliu nuovira pries alieju  purksciau , ar tiks  sudrekinimui ?
tinka iš esmės, nors ir krano vanduo smile.gif o dėl tų aliejų-visur sakoma, kad reiktų naudoti pakaitom su kremu, kad nebūtų vien maitinimo efekto.
tik nepamiršk, kad naminiai nuovirai neilgai galioja, nepriasitaisyk kokiam nėesiui, po to bus gaila mesti lauk smile.gif) kas pora d. manau pakaktų naują viraliuką pasigaminti, aišku, reikia žiūrėti individualiai, gal ir tų 2d. neišstovės ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 06, 15:19)
tinka iš esmės, nors ir krano vanduo smile.gif o dėl tų aliejų-visur sakoma, kad reiktų naudoti pakaitom su kremu, kad nebūtų vien maitinimo efekto.
tik nepamiršk, kad naminiai nuovirai neilgai galioja, nepriasitaisyk kokiam nėesiui, po to bus gaila mesti lauk smile.gif) kas pora d. manau pakaktų naują viraliuką pasigaminti, aišku, reikia žiūrėti individualiai, gal ir tų 2d. neišstovės ar pan.

Taip, zinoma, as kokia viena porcija pasigaminsiu vienkartine .....
Atsakyti
sveikos merginos prisiskaiciau temoje apie plauku galiukus labai giriamas sis receptas, galvoju pasigaminti tik iskilo siokiu tokiu klausimu kadangi nesu dar nieko gaminusi, receptas toks:
1 arbatinis sk.biciu vasko
1 arbatinis sk.kokosu aliejaus
1.5 arbatinio sk. taukmedzio aliejaus
10ml migdolu aliejaus
10ml alyvuogiu aliejaus
14 lasiuku ylang-ylang ea aliejaus
o klausimai butu tokie: kaip ismatuoti ta vaska?ar ji reiktu islydyti kazkaip? nes juk kietas parduodamas lakstais ar gabaliukais kiek maciau ir dar toks kvailokas klausimas cia butent aliejaus reik taukmedzio ar tai gali buti sviestas gabalinis islydytas? g.gif gal kuri padesit man issiaiskinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2011 02 06, 15:28)
sveikos merginos prisiskaiciau temoje apie plauku galiukus labai giriamas sis receptas, galvoju pasigaminti tik iskilo siokiu tokiu klausimu kadangi nesu dar nieko gaminusi, receptas toks:
1 arbatinis sk.biciu vasko
1 arbatinis sk.kokosu aliejaus
1.5 arbatinio sk. taukmedzio aliejaus
10ml migdolu aliejaus
10ml alyvuogiu aliejaus
14 lasiuku ylang-ylang ea aliejaus
o klausimai butu tokie: kaip ismatuoti ta vaska?ar ji reiktu islydyti kazkaip? nes juk kietas parduodamas lakstais ar gabaliukais kiek maciau ir dar toks kvailokas klausimas cia butent aliejaus reik taukmedzio ar tai gali buti sviestas gabalinis islydytas? g.gif gal kuri padesit man issiaiskinti doh.gif

Aš bičių vašką plokštelėmis prilaužau į šaukštelį smile.gif
Atsakyti
o tu gal gaminaisi toki seruma?koks jis turetu gautis skystas ar tirstokas?
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 04, 16:02)
tai nuo 144 vnt, LAISVI LIEKA  9 vnt  4u.gif

dar vis turi tuos laisvus? As paimciau 5 smile.gif

Tiesa merginos gal yra kokia verta demesio knyga apie kosmetikos gamyba? gal galite kokia nors rekomenduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddaivute: 06 vasario 2011 - 16:18