Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(Etama @ 2011 02 05, 16:32)
Man tai reiktų 1vnt.:  18 145
1-2vnt.  18 2560 ir 18 2561
Ir kelių pipečių-18 334 ar 18 315

jei nėra daug reikalų (gal tiesiogiai per e-mail susirašinėji), parašyk jiems dėl šitų prekių kainų ir kokiais kiekiais reikia pirkti, tiesiog nukopinti gali ir tiek, nes aš bandžiau eiti prie prekės į užklausas, tai kiekv. atskirai reikia klausti, dar įm. pavad. suvesti doh.gif

Ok, parašysiu, bet atsakymas manau bus tik pirmadienį, nes savaitgalis.
Parduos ir po vieną, tik po vieną perkant bus keliasdešimt centų brangiau negu perkant visą pakuotę, o pakuotėje kiekiai dideli (kaip pvz indeliai po 60ml - pakuotėje jų 72vnt. Perkant po 1, kaina gaunasi 1.05 plius dangtelis, perkant iškart 72vnt. kaina 0.70Lt už vnt.)

Kaip jau rašiau, jeigu perki už 50lt, susimoki tik už prekes, o jei užsakymo suma neviršija 50lt, imamas kažkoks aptarnavimo mokestis 10lt plius PVM
Atsakyti
Na ka, radau pirmaji pelesi gun_rifle.gif grizau po 2 savaiciu ir mano, kremukas buvo "pasipuoses". Tai va kiek naudos is GSE, arba gal dejau per mazai jo g.gif tik db idomu, mama ta pati krema naudoja, pasigaminau sau ir jai atidejau i kita indeli, pas ja pelesio nematyt, kvapas geras, tik ar nematomo blogio ten nera? nes naudojamas kasdien, tai gal nespeja matomas pelesis susidaryt? g.gif
Atsakyti
Merginos, kas Vilniuje gyvai prekiauja vazelinų tūbelėmis?

Reikia kitai savaitei 2 tūbelių, nežinau kur ieškoti, nes nesinori mokėti siuntimo mokesčio už tokią smulkmeną. Gal KN turi? Kur dar galėčiau rasti?
Atsakyti
Niekur siandien Kaune neradau emulsinio vasko blush2.gif Pardaveja sake, kad isperka staigiai. Tada nusipirkau biciu vasko ploksteles. Sakykit, kremo gamyboj biciu vasko kiekis atitinka emulsinio vasko kieki ? Gal kokia kita proporcija jam reikalinga ? g.gif
Atsakyti
O as dar klausimuku del kremu gamybos turiu. Tarkim jei gamini su emulsiniu ir dedi jo kiek priklauso, gaunasi skystoka, jeitarkim daugiau emulsinio idejus buciau iskart, ar butu tirsciau, ar tiesiog atitinkamas vandens kiekis lemia skystuma ir be ksantano cia neissiversi?

Ir del riebumo - su vasku kremai pagaminti buna rieboki, bet jei tarkim gamint su vasku, bet naudot koki ... na vynuogiu kauliuku alieju (jis man toks labai lengvutis), gal neturetu but labai riebu? Gal kas bandet, pasidalinkit patirtim:)
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 05, 17:07)
Niekur siandien Kaune neradau emulsinio vasko  blush2.gif Pardaveja sake, kad isperka staigiai. Tada nusipirkau biciu vasko ploksteles. Sakykit,  kremo gamyboj  biciu  vasko kiekis atitinka emulsinio vasko kieki    ? Gal kokia kita proporcija  jam  reikalinga ? g.gif

Prašom smile.gif -> gamyba su bičių vašku
Papildyta:
QUOTE(laumi @ 2011 02 05, 17:45)
Ir del riebumo - su vasku kremai pagaminti buna rieboki, bet jei tarkim gamint su vasku, bet naudot koki ... na vynuogiu kauliuku alieju (jis man toks labai lengvutis), gal neturetu but labai riebu? Gal kas bandet, pasidalinkit patirtim:)

Lyginant su kuo?
jei su kremu, kuriame sviestai, tai bus ne toks riebus su alyvuogėmis, aišku.
tuo kremas riebesnis, kuo jame didesnė dalis aliejų. o kad sumažinti vaško kiekį kreme, reikia tirštinti ksantanu ir dėti mažiau vaško tuomet (tarkim, perpus), neseniai buvo dar aptarta tai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 05, 16:36)
Merginos, kas Vilniuje gyvai prekiauja vazelinų tūbelėmis?

Monikai paskambink, gal turės drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 02 05, 16:27)
Na ka, radau pirmaji pelesi  gun_rifle.gif grizau po 2 savaiciu ir mano, kremukas buvo "pasipuoses". Tai va kiek naudos is GSE, arba gal dejau per mazai jo g.gif  tik db idomu, mama ta pati krema naudoja,  pasigaminau sau ir jai atidejau i  kita  indeli, pas ja pelesio nematyt, kvapas geras, tik ar nematomo blogio ten nera? nes naudojamas kasdien, tai gal nespeja matomas pelesis susidaryt? g.gif

nenurašyčiau taip greit GSE. kokia sudėtis to kremuko buvo?
man su šilku ir silikonu pasigaminta kaukės kažkada buvo su pelėsiu, po kelių dienų vos. šilkas man apskritai, didesnį kiekį įdėjus, visuomet prarūgindavo ir pan. produktus doh.gif
mes tuo labiau negalim žinot, nematydamos to kremuko, gal kokie išoriniai veiksniai paveikė taviškį, gal dar kas. tegu stebi kremą-jei nematys pokyčių, manau gali drąsiai naudoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 05 vasario 2011 - 17:57
neturit krem pudros receptų? smile.gif
Atsakyti
Aciu , Etama, uz nuorodele 4u.gif , Dabar man toks klausimas iskilo : o kiek gramais tie 5% kreme . Kazkaip konkretaus receptuko norejosi ( biciu vasko gramais ,alieju ir hidrolatu ml ) ......
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 05, 20:01)
Aciu , Etama, uz nuorodele 4u.gif , Dabar man toks klausimas iskilo : o kiek gramais tie 5% kreme . Kazkaip konkretaus receptuko norejosi  ( biciu vasko  gramais  ,alieju ir hidrolatu ml  ) ......

Visad apsiskaičiuoju pati, proporcijų būdu, kaip kad mokykloj mokė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 05, 20:01)
Aciu , Etama, uz nuorodele 4u.gif , Dabar man toks klausimas iskilo : o kiek gramais tie 5% kreme . Kazkaip konkretaus receptuko norejosi  ( biciu vasko  gramais  ,alieju ir hidrolatu ml  ) ......

jei skaiciuoji,kad visas kremas turi gautis 50ml,tai jis sudaro 100%.o x ml- 5%,apskaiciuoji pagal tokia formule:
50ml-100%,tai
x ml- 5%, x= 50*5:100=2,5ml.
Tikiuos supratai ka parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 05 vasario 2011 - 20:26
QUOTE(Etama @ 2011 02 05, 19:05)
nenurašyčiau taip greit GSE. kokia sudėtis to kremuko buvo?
man su šilku ir silikonu pasigaminta kaukės kažkada buvo su pelėsiu, po kelių dienų vos. šilkas man apskritai, didesnį kiekį įdėjus, visuomet prarūgindavo ir pan. produktus doh.gif
mes tuo labiau negalim žinot, nematydamos to kremuko, gal kokie išoriniai veiksniai paveikė taviškį, gal dar kas. tegu stebi kremą-jei nematys pokyčių, manau gali drąsiai naudoti drinks_cheers.gif

sudetis tai ten visai paprasta jo buvo, vien tik aliejai, sviestai, vanduo distiliuotas, emulsinis, GSE ir vit. E prporciju nepamenu, bet ne tame esme smile.gif na tikiuosi, kad isoriniai veiksniai itakojo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SECREAT @ 2011 02 05, 21:25)
jei skaiciuoji,kad visas kremas  turi gautis 50ml,tai jis sudaro 100%.o x ml- 5%,apskaiciuoji pagal tokia formule:
50ml-100%,tai
  x ml-  5%,      x= 50*5:100=2,5ml.
Tikiuos supratai ka parasiau biggrin.gif

ta formule ir i pirma psl. reiktu ikelt smile.gif
Atsakyti
Tą pačią proporciją ir aš turėjau galvoj smile.gif nėra ko nesuprasti, pasibandys kartą ant lapelio ir pagaus sistemą biggrin.gif
Atsakyti