Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(Deissy @ 2011 02 04, 12:26)
o gal kas turit kokiu receptu/pasiulymu nuo pleiskanu?

vyrui nuo naturaliu sampuna siaubingai atsirado pleiskanu ir reikalauja nupirkt jam Head&Shoulders, kad su juo jam nebuvo jokiu problemu... bet as nenoriu pasiduot  ax.gif

čia nebus pačios pasigamintas daiktas, bet man tai geriausiai padeda sulsena pasta, nes mano galva pleiskanoja pastoviai, o ypač žiemą, kai viskas nusausėja, tai pleiskanų nors vežimu vežk, man tai vienintelė priemonė, kuri padeda, nes jau nuo vaikystės visko daug išbandžius buvau ir vis grįžtu prie šitos
Atsakyti
Pas mane atopinio dermatito pazeista oda.pasigaminau ta savo fitoli alyvuogiu aliejuje.medetku krema susimaisiau,ir ka jus manot?jau mano siek tiek apraminta odele vel nuejo plemais raudonais,baisiai niezti,pleiskanoja.issigandau kas cia ne taip ir tik po to dasuto,kad tikriausiai man vis tik netinka alyvuogiu aliejus,dar iki savo tu bedu,pamenu dariausi kuno pylinga su kava ir alyvuogiu aliejumi.siauuubas,kas mano odai pasidare...visa nusausejo,perstejo.su kitais aliejais ir kava,tokiu dalyku nebudavo... unsure.gif tad norejau paklausti,gal kuriai reiketu slamuciu ir medetku fitolio alyvuogiu aliejuje? unsure.gif gaila ispilti.galetume mainytis i slamuciu ir medetku zoles,is kuriu pasigaminciau su kitu aliejumi fitolius ax.gif
Atsakyti
merginos, tai kuri visgi uzsiima uzsakymu is SUVA? smile.gif tenorejau primint (vienai rasiau i AZ) kad man 15 vnt..
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2011 02 04, 13:41)
merginos, tai kuri visgi uzsiima uzsakymu is SUVA? smile.gif tenorejau primint (vienai rasiau i AZ) kad man 15 vnt..

Sveikos merginos,
Akviliuk, uzsiimu as, nera kas noretu periimti smile.gif (ten kazkuri mergina blogai pacitavo nukopinusi sarasa, todel turbut pagalvojai, kad kazkas kitas dar pirkima organizuoja).
Atsiprasau, kad neatrasiau, pavede internetas, turbut virusu prisigaude, reiks mestrui kompa kt. savaite nesti doh.gif

DEL UZSAKYMO - pasizymejau visas, kurios man AZ rase, t.p. kurias temoje uzmaciau (ant greituju permeciau akim, lygtais nei vienos nepraleidau).
Pirksiu 2 pilnas pakuotes po 30 ml, viso 144 vnt, kazkaip dalinsimes, uztekti turetu visom kurios rase. Nes jei pageidauciau kitokio skaiciaus, tai mokeciau uz pakuote, o kiti buteliukai skaiciuotusi kaip uz vieneta - 1.85 Lt.
Suprava 1 vnt kaina perkant pakuotemis - 1.15 Lt. Parasykit kiek vnt noresit 4u.gif
Mastau gal dar 60 ml pakuote prigriebti, nes buvo norinciu (1 vnt - 1.36 Lt) g.gif

Kai sulauksiu is Suva saskaitos apmokejimui ir padarysiu pavedima, per diena jie suruos uzsakyma ir nusiusiu vyra atsiimti. Tai turbut viskas kt.savaitei nusikels. Tada kiekvienai parasysiu AZ del atsiemimo/siuntimo. Vyras kartais darbo reikalais i/pro Kauna vaziuoja, tai kaunietem gal bus galimybe perduoti smile.gif
Merginos, jei dar kas nores jungtis prie uzsakymo, tai neberasykit man jau AZ, jei bus atliekamu induku nuo sio uzsakymo PRANESIU GARSIAI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 04, 14:12)
Suprava 1 vnt kaina perkant pakuotemis - 1.15 Lt. Parasykit kiek vnt noresit  4u.gif
Mastau gal dar 60 ml pakuote prigriebti, nes buvo norinciu (1 vnt - 1.36 Lt) g.gif

aciu, kad nepamirsai ir manes, bet kai neatrasei AZ galvojau nebeuzsakinesi arba jau uzsakei..
as jau uzsisakiau buteliuku is "suvos", drauge paims ir persius man juos, nes ju kurjerio paslaugos laaaaabai brangios doh.gif tai manes nebetrauk i sarasa 4u.gif
bet jau su jais susisiekt tai tikrai doh.gif atraso po 2d. kokiu, tai kol suderini taip viska doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 04 vasario 2011 - 14:31
QUOTE(Etama @ 2011 02 03, 17:02)
Blogumai išdėstyti apie nekokybiškų, naiškių produktų pirkimą "bile tik pigiau", nors ir tai gi niekam nėra galvos skausmas, ka mergina, nicku prasidedančiu A ar B raide teps ant savo odos.
Viena-nemaža var., kada vos pradėjusi kažką kapstyti gamyboje, ima pardavinėti savos gamybos kremus su tais nekokybiškais aliejais ir t.t.
Ir antra-temos skaitomos ne tik esamuoju laiku, kai galima vystyti diskusiją. numosi vieną, kitą kartą ir iš naminės, kokybiškos kosmetikos ilgainiui taps šnipštas, nes visos ieškos kur pigiau ir jei parašta "nerafinuotas", reiškia geras irnesakyk.gif
AN ir KN parduoda kokybiškus gaminius ir užtat yra praktiškai populiariausios. AN kainos nesakyčiau, kad didelės šiaip, reikia žiūrėti tam tikrą prekę ir lyginti pagal visus kriterijus. KN-sutinku, brangoka, bet užtikrinta, kas neturi laiko/tingi gilintis. Galima tokiu atveju ieškoti alternatyvų, pirkti iš užsienio (kaip dauguma ir darom, nors ne viskas ten pigiau gaunasi), arba iš kt. lietuviškų pard., bet faktas kaip blynas-tų intern. parduotuvėlių priviso kaip nžn ko, ir absoliuti dauguma siūlo nekokybiškas prekes, spekuliuodama žodžiais "natūralu" ir pan.
Patys nežino, pardavinėja, tai ko tikėtis iš jų? gal ima iš pačio rudugio ir perpilstę į savo tarą parduoda dvigubai biggrin.gif čia šiaip palyginimas.

tai taip, bet toks vaizdas kad cia tik an ir kn lietuvoje kokybiska produkta pardavineja, tik nesakykit yra ir kitu parduotuviu. o kurios perka nekokybiskus lai perka, ne jum tepa ant veido o sau , ir nepriversim savo kalbom ju pirkti tu nekokybisku. Kiekviena atsirenka savo produkta savo parduotuve ir nevisos gali moketi kaina su simtaprocentiniais ar net daugiau antkainiais. whatever. as tai manau jei kokybiska daikta gali nusipirkt ir uz mazesne kaina , tai nusiperki , kam permoket, nes kol kas pas mus pinigeliai ant medziu neauga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 02 03, 16:46)
butu is ties idomu  4u.gif

taigi receptukas:

užplikinti medetkų arbatą, ją nukošti, pridėti miltų, kad gautųsi košelė. tada užtepti ant probleminių vietų ir užklijuoti popieriaus (čia gal tiktų toks tampomas, nes kitas nežinai ar gerai liptų) ir išdžiuvus nuplėšti
ax.gif

QUOTE(sincity @ 2011 02 03, 23:19)
Kaip manote rožių fitolio migdolų aliejuje ir rožių EA savybės labai skiriasi?Noriu daryti mišinį ir reikia rožių EA,bet šiuo metu jo neturiu ir nerandu nusipirkti  g.gif

žinoma, kas skiriasi, nes EA duos tik savo savybių koncentratą o ten gausite migdolų savybes pagrinde su šiek tiek rožės ax.gif
o kur tų rožių ieškojote, nes KN ir AN jų turi, iš kitur nepirkčiau blush2.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 02 04, 00:11)
merginos sakes  doh.gif  skubejau siandien,tai vietoj argano aliejaus rozmarinu AE paakius patepiau  doh.gif  galvojau ir akys iskris  biggrin.gif  greit plaut pradejau,po ranka niliniu taukmedziu turejau,tai tuos pradejau tept  doh.gif  kol kas pasekmes normalios,bet kazin kaip toliau?  g.gif  nebusiu labai prisidirbus?

jei viskas normaliai - tai kas galėtų atsitikti?
Papildyta:
QUOTE(musonija @ 2011 02 04, 14:38)
tai taip, bet toks vaizdas kad cia tik an ir kn lietuvoje kokybiska produkta pardavineja, tik nesakykit yra ir kitu parduotuviu.  o kurios perka nekokybiskus lai perka, ne jum tepa ant veido o sau , ir nepriversim savo kalbom ju pirkti tu nekokybisku. Kiekviena atsirenka savo produkta savo parduotuve ir nevisos gali moketi kaina su simtaprocentiniais ar net daugiau antkainiais. whatever. as tai manau jei kokybiska daikta gali nusipirkt ir uz mazesne kaina , tai nusiperki , kam permoket, nes kol kas pas mus pinigeliai ant medziu neauga.  smile.gif

tai jei jos tik sau teptųsi - tai viskas gerai, bet gi jos jau ir pardavimui tuos produktus varo - nu gi reikia jausti nors kažkokią atsakomybę doh.gif
Atsakyti
Merginos kuo skiriasi Gasulo molis,nuo Rasulo molio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 04, 14:56)
Merginos kuo skiriasi Gasulo molis,nuo Rasulo molio 4u.gif

tai tas pats drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(musonija @ 2011 02 04, 14:38)
tai taip, bet toks vaizdas kad cia tik an ir kn lietuvoje kokybiska produkta pardavineja, tik nesakykit yra ir kitu parduotuviu.
Kokių konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2011 02 04, 14:30)
aciu, kad nepamirsai ir manes, bet kai neatrasei AZ galvojau nebeuzsakinesi arba jau uzsakei..
as jau uzsisakiau buteliuku is "suvos", drauge paims ir persius man juos, nes ju kurjerio paslaugos laaaaabai brangios doh.gif tai manes nebetrauk i sarasa 4u.gif
bet jau su jais susisiekt tai tikrai doh.gif atraso po 2d. kokiu, tai kol suderini taip viska doh.gif

Prasiau vakar vyro, kad prie mano SM prisijungtu ir Akviliukui atrasytu, galvojau, kad ji parasys cia temoje apie mane istikusius "techninius nesklandumus" biggrin.gif Plius du mazi vaikai namie, abu apsirge, negaliu visa laika pasiekiama buti...
Jo, siuntimas pas juos 25 Lt+ PVM doh.gif
Jei gerai suskaiciavau norincias (Liurda, Godė, Taskuotas_vabalas, Bella272, Ninin, Akviliuks, Mrs. R, oaze, witulee, SECREAT), tai nuo 144 vnt, LAISVI LIEKA 9 vnt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 04, 15:54)

tai jei jos tik sau teptųsi - tai viskas gerai, bet gi jos jau ir pardavimui tuos produktus varo - nu gi reikia jausti nors kažkokią atsakomybę  doh.gif

zinoma reikia, bet visose srityse yra zmoniu gadinanciu visa reikala ir tersianciu su savo gamybom prekes varda arba gaminio kokybe , nieko cia jau nepakeisi:oh
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2011 02 04, 16:00)
tai tas pats drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kokių konkrečiai?

ekolinija.lt bodylink.lt love-eco.lt ekojums.webs.com pataisykit mane jei as galvoju blogai kad sios parduotuves pardavineja kokybiskas prekes
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2011 02 04, 16:45)
zinoma reikia, bet visose srityse yra zmoniu gadinanciu visa reikala  ir tersianciu su savo gamybom prekes varda arba  gaminio kokybe , nieko cia jau nepakeisi:oh
Papildyta:

ekolinija.lt bodylink.lt love-eco.lt ekojums.webs.com pataisykit mane jei as galvoju blogai kad sios parduotuves pardavineja kokybiskas prekes

Jei niekas nepasikeitė, tai ekolinija prekes ima iš AN, taip,kad gaunasi tas pats, ar AN ar ekolinija smile.gif
Atsakyti