Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

as prausiu veida su paprasciausiu ekologisku muilu galvoju geriau nei tie visi sintetiniai prausikliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 03, 16:34)
Merginos o kuom prausiat veidukus g.gif ar taipat gaminates pacios 4u.gif

Na aš tai kol kas nieko nesigaminu pati, va dabar galvoju, gal KN man kokį kremą pagamintų biggrin.gif Sveikuose produktuose aš radau savo odai labai tinkamą essential care alyvuogių muilą - jis labai tinka veidui, riebokas, labai švelnus, nei kiek nesausina, tai jei ieškote labai švelnaus prausuklio, šitą tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Nusivalau pieneliu ir nusiprausiu vien tik vandeniu.. Nereikalauja mano oda nieko kito, retkarciais pylinga pasidarau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 03, 17:34)
Merginos o kuom prausiat veidukus g.gif ar taipat gaminates pacios 4u.gif

Man labai patiko veido valymas aliejumi, oda pasidarė gražesnė (natūralios kosmetikos gamintojų pirmoje žinutėje yra nuoroda yra aprašymą šito valymo būdo) smile.gif
Atsakyti
išmėginau dar vieną hidrolatą-hamamelių ax.gif stipriai kvepia ką tik nupjauta žole biggrin.gif ar šiaip kažkokia žole, tik dar nesuprantu kokia būtent biggrin.gif dariau tėčiui kremą venom, tai net pridėjau daug EA žolę vis dar galima užuost ax.gif
Atsakyti
Kaip manote rožių fitolio migdolų aliejuje ir rožių EA savybės labai skiriasi?Noriu daryti mišinį ir reikia rožių EA,bet šiuo metu jo neturiu ir nerandu nusipirkti g.gif
Atsakyti
merginos sakes doh.gif skubejau siandien,tai vietoj argano aliejaus rozmarinu AE paakius patepiau doh.gif galvojau ir akys iskris biggrin.gif greit plaut pradejau,po ranka niliniu taukmedziu turejau,tai tuos pradejau tept doh.gif kol kas pasekmes normalios,bet kazin kaip toliau? g.gif nebusiu labai prisidirbus?
Atsakyti
Gal esate kuri nors atrinkusi kas padeda besisluoksniuojantiems nagams? Aš radau, kad argano aliejus, avocado al. ir ylangų ea. Norėtųsi pasidaryti mišinuką. Nors gal ir tų užtenka .Bet konkrečiai nuo sluoksniavimosi rašo tik prie ylangų.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 04, 12:53)
Gal esate kuri nors atrinkusi kas padeda besisluoksniuojantiems nagams? Aš radau, kad argano aliejus, avocado al. ir ylangų ea. Norėtųsi pasidaryti mišinuką.  Nors gal ir tų užtenka .Bet konkrečiai nuo sluoksniavimosi rašo tik prie ylangų.

naguciams as darau:
voneles - 50:50 - alyvuogiu aliejus ir naturalus obuoliu actas. palaikau iki10 min.
ir kiekviena vakara pateplioju nagucius, odeles ir pamasazuoju tokiu misinuku - 10 lasiuku ylangų ea + 10 ml baziniu aliejumi(jojoba, migdolu). Tik as darau su sezamu aliejumi ir ne 10 lasu, o 10 ml. Kita kart darysiu gal tiksliai pagal recepta.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 04, 11:53)
Gal esate kuri nors atrinkusi kas padeda besisluoksniuojantiems nagams? Aš radau, kad argano aliejus, avocado al. ir ylangų ea. Norėtųsi pasidaryti mišinuką.  Nors gal ir tų užtenka .Bet konkrečiai nuo sluoksniavimosi rašo tik prie ylangų.

turiu ta pacia beda, nesenai skaitydama apie visokiu alieju poveiki, buvau atradus, kad argano aliejus + citrinu sultys - 50:50 tinka patepliot mirksiukas.gif 4u.gif tai bent karta savaitej dabar taip ir darau mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas turit kokiu receptu/pasiulymu nuo pleiskanu?

vyrui nuo naturaliu sampuna siaubingai atsirado pleiskanu ir reikalauja nupirkt jam Head&Shoulders, kad su juo jam nebuvo jokiu problemu... bet as nenoriu pasiduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2011 02 04, 13:26)
o gal kas turit kokiu receptu/pasiulymu nuo pleiskanu?

vyrui nuo naturaliu sampuna siaubingai atsirado pleiskanu ir reikalauja nupirkt jam Head&Shoulders, kad su juo jam nebuvo jokiu problemu... bet as nenoriu pasiduot  ax.gif

Kiek žinau arbatmedžio EA padeda smile.gif
Atsakyti