Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(Kvakuska @ 2011 02 03, 14:57)
Brrrr pasiskaiciu cia kelis postus ir baisu darosi. Tai taip iseina kad geriausiais aliejais, hidrolatais ir t.t prekiauja tik KN ir AromaNatural? na ir tas pranc. puslapis. o kaip su Gamtoskerai? Ka galite paskyti? Nes daugiausiai is ten perku unsure.gif
Apie AHA rugstis irgi cia naujienas suzinojau baisu darosi. Jeigu teisingai supratau tai naturaliom priemonem tokiu kaip inkstyru neisnaikinsi, nes irgi gali pakenkti blush2.gif Su cheminem gal isnaikinsi bet vel gi kenksi nu kazkoks uzburtas ratas gaunasi....
Del rudugio ir Delonos tai irgi perku is ten alieju maistui nerafinuota salto spaudimo. Kazkaip man atrodo geriau ir skaniau unsure.gif o cia  pasirodo blogybe darau  blush2.gif
Tarkim tokio kaip ekologisko moliugu seklu aliejaus gauti mano mieste isvis neimanoma.

aš nesu bandžiusi kitų parduotuvių, nes mane tenkina šitų kokybė, todėl nelinkusi ieškoti kur pigiau ir gal geriau, o jei blogiau -tai mesti lauk. Ašuž gerą daiktą linkusi geriau daugiau sumokėti negu paskui gailėtis, kad pataupiau ax.gif

Nežinau kaip ten su chemija tie inkštirai naikinami, bet ir natūraliom priemonėm galima su jais kovoti ir visai be rūgščių, nes jos vargu ar skirtos inkštirams traukti ax.gif , bet su moliais, paskui galima daryti tuos a la pleistrus ir ant probleminių vietų dėti ir paskui su popierium nuplėšti - kaip būna tokie droguose ir pan. žodziu, galimybių yra tik reikia jomis pasinaudoti.

jei jau maistui perkate - tai pirkite mažais kiekais, sunaudosite ir vėl pirkite, jie nesioksiduos taip greitai, nes didesnis kiekis - rizika, kad jis pradės gęsti.
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 02 03, 15:40)
kas ismano tas atkreips demesi, o kiek tokiu yra? net ir cia panos dziaugiasi puikiu pasigamintu kremu, o po to paaiskeja, kad tai alieju misinys.  o tam, kad pasigaminti krema skaitai aiskiniesi domiesi kas yra kas , kaip ir kas jungiama, daroma ir t.t. ir panasiai ir be pabaigos. Bent jau taip mano galva turetu buti ir taip as darau, toli grazu nekiekviena tai daro (remiuosi vis pasikartojanciu klausimu daznumu, o gal nekiekviena ir palausia..). o bent minimaliai pasidomejus net nekyla mintis, kad alieju misinys gali but vadinamas kremu. Jei cia sitoj temoj pasitaiko supainiojimu, tai eiline pirkeja kuri pamato EKOLOGISKA, NATURALU, o jei dar RANKU DARBO tikrai lengvai to nepastebes, nes paprasciausiai gali nezinoti, kad reikia kzaka stebeti. Cia panasiai kaip su aha rugstimi, tikrai nezinojau, kad tiek bedos is ju gali buti, kol cia neuzvire diskusija (tiesa apie aha kolkas visiskai nesidomejusi buvau, nes nenaudojau ir kolkas nesiruosiau naudoti, bet cia ne i tema.)

dėl viso šito aš nesiginčiju, būtų gerai, kad visur tiesiai šviesiai rašytų, kremas ar aliejų mišinys, bet esmė buvo, kad šį psl įkėliau čia, kad parodyt kur dar galima būtų kremų ir aliejų mišinių pirkti pigiau nei KN, tik tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 02 03, 14:40)
...Cia panasiai kaip su aha rugstimi, tikrai nezinojau, kad tiek bedos is ju gali buti, kol cia neuzvire diskusija (tiesa apie aha kolkas visiskai nesidomejusi buvau, nes nenaudojau ir kolkas nesiruosiau naudoti, bet cia ne i tema.)

Tingiu plėstis, bet visame kame reikalingas saikas, nuovoka ir protas. ir tos AHA rūgštys gali būti gerai/blogai, ir kitos priemonės, jei naudosi netinkamai, nesaikingai ar ne pagal paskirtį ir t.t.
Iš kitos pusės, jau geriau pagrasytos, kad gali būti kažkas negerai, lai ir meta tą reikalą iškart išgirdusios vieną žodį "kenkia, gali pakenkti" ir t.t., kadangi tai reiškia, kad nėra supratimo apie tai, ką naudoji. jei nėra supratimo, galima prisidirbti kaip ir aprašyta. tai kad nebūtų nusiskundimų po to, geriausia ir nenaudoti, ARBA domėtis kuo naudojiesi ir kokios yra atsargumo sąlygos
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 16:15)
Nežinau kaip ten su chemija tie inkštirai naikinami, bet ir natūraliom priemonėm galima su jais kovoti ir visai be rūgščių, nes jos vargu ar skirtos inkštirams traukti  ax.gif , bet su moliais, paskui galima daryti tuos a la pleistrus ir ant probleminių vietų dėti ir paskui su popierium nuplėšti - kaip būna tokie droguose ir pan. žodziu, galimybių yra tik reikia jomis pasinaudoti.

Sian graziu plauku puslapy FB skaiciau, kad inkstirus galima panaikinti tik mechaniniu budu (apie ka tu ir kalbi), o visos kitos priemones juos tik nubalina ir "pakavoja".
Papildyta:
QUOTE(M_A @ 2011 02 03, 16:15)
dėl viso šito aš nesiginčiju, būtų gerai, kad visur tiesiai šviesiai rašytų, kremas ar aliejų mišinys, bet esmė buvo, kad šį psl įkėliau čia, kad parodyt kur dar galima būtų kremų ir aliejų mišinių pirkti pigiau nei KN, tik tiek 4u.gif

tai ir gerai, kad imetei galbut dabar daugiau kas atkreips dmesi i tai kas yra kas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2011 02 03, 16:17)
Tingiu plėstis, bet visame kame reikalingas saikas, nuovoka ir protas. ir tos AHA rūgštys gali būti gerai/blogai, ir kitos priemonės, jei naudosi netinkamai, nesaikingai ar ne pagal paskirtį ir t.t.
Iš kitos pusės, jau geriau pagrasytos, kad gali būti kažkas negerai, lai ir meta tą reikalą iškart išgirdusios vieną žodį "kenkia, gali pakenkti" ir t.t., kadangi tai reiškia, kad nėra supratimo apie tai, ką naudoji. jei nėra supratimo, galima prisidirbti kaip ir aprašyta. tai kad nebūtų nusiskundimų po to, geriausia ir nenaudoti, ARBA domėtis kuo naudojiesi ir kokios yra atsargumo sąlygos

cia ir as tingejau plestis, nes ne apie tai uzsivedziau diskutuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir as ikisiu savo trigrasi :)del parduotuviu, as kaip tik dziaugiuosi kad ju Lietuvoj tik daugeja, nes yra parduotuviu ne tik Kn ir AN kurios pardavineja kokybiskus produktus ir tikrai pigiau. kuo ju daugiau bus tuo pigiau pirksim, nes pripazinkit tai nera labai pigus malonumas, nematau nieko blogo kad kitos perka ne is paminetu parduotuviu, aisku reik atskirt kur nelabai kokybiska daikta pardavineja ir aklai nepasitiket etikete eco arba naturalu. Sitas postas tik pamastymui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2011 02 03, 15:43)
...nematau nieko blogo kad kitos perka ne is paminetu parduotuviu, aisku reik atskirt kur nelabai kokybiska daikta pardavineja ir aklai nepasitiket etikete eco arba naturalu. Sitas postas tik pamastymui.  4u.gif

Blogumai išdėstyti apie nekokybiškų, naiškių produktų pirkimą "bile tik pigiau", nors ir tai gi niekam nėra galvos skausmas, ka mergina, nicku prasidedančiu A ar B raide teps ant savo odos.
Viena-nemaža var., kada vos pradėjusi kažką kapstyti gamyboje, ima pardavinėti savos gamybos kremus su tais nekokybiškais aliejais ir t.t.
Ir antra-temos skaitomos ne tik esamuoju laiku, kai galima vystyti diskusiją. numosi vieną, kitą kartą ir iš naminės, kokybiškos kosmetikos ilgainiui taps šnipštas, nes visos ieškos kur pigiau ir jei parašta "nerafinuotas", reiškia geras irnesakyk.gif
AN ir KN parduoda kokybiškus gaminius ir užtat yra praktiškai populiariausios. AN kainos nesakyčiau, kad didelės šiaip, reikia žiūrėti tam tikrą prekę ir lyginti pagal visus kriterijus. KN-sutinku, brangoka, bet užtikrinta, kas neturi laiko/tingi gilintis. Galima tokiu atveju ieškoti alternatyvų, pirkti iš užsienio (kaip dauguma ir darom, nors ne viskas ten pigiau gaunasi), arba iš kt. lietuviškų pard., bet faktas kaip blynas-tų intern. parduotuvėlių priviso kaip nžn ko, ir absoliuti dauguma siūlo nekokybiškas prekes, spekuliuodama žodžiais "natūralu" ir pan.
Patys nežino, pardavinėja, tai ko tikėtis iš jų? gal ima iš pačio rudugio ir perpilstę į savo tarą parduoda dvigubai biggrin.gif čia šiaip palyginimas.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 15:15)
paskui galima daryti tuos a la pleistrus ir ant probleminių vietų dėti ir paskui su popierium nuplėšti - kaip būna tokie droguose ir pan.

o is daryti mase, is molio g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 02 03, 16:26)
o is daryti mase, is molio g.gif

ne, molis taip nelips, ten su miltais buvo daroma. reiktų namie paieškoti kur rašiausi jį, nepamenu tiksliai blush2.gif .
Atsakyti
Merginos o kuom prausiat veidukus g.gif ar taipat gaminates pacios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 16:31)
ne, molis taip nelips, ten su miltais buvo daroma. reiktų namie paieškoti kur rašiausi jį, nepamenu tiksliai  blush2.gif .

butu is ties idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 02 03, 17:46)
butu is ties idomu  4u.gif

Tai man irgi aktualu. Noreciau suzinoti ir kremuku receptu. Pasigaminau viena visai paprastuti: kokoso aliejus, grietinele, medus. Viska sumaisiau vienodom proporcijom. Mano veidui patinka sis mixas.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 03, 16:34)
Merginos o kuom prausiat veidukus g.gif ar taipat gaminates pacios 4u.gif

Gal populiariausias ir elementariasuais prausiklis-košelė iš rasulo molio ir hidrolato ar vandens
Atsakyti