QUOTE(Kvakuska @ 2011 02 03, 14:57)
Brrrr pasiskaiciu cia kelis postus ir baisu darosi. Tai taip iseina kad geriausiais aliejais, hidrolatais ir t.t prekiauja tik KN ir AromaNatural? na ir tas pranc. puslapis. o kaip su Gamtoskerai? Ka galite paskyti? Nes daugiausiai is ten perku
Apie AHA rugstis irgi cia naujienas suzinojau baisu darosi. Jeigu teisingai supratau tai naturaliom priemonem tokiu kaip inkstyru neisnaikinsi, nes irgi gali pakenkti Su cheminem gal isnaikinsi bet vel gi kenksi nu kazkoks uzburtas ratas gaunasi....
Del rudugio ir Delonos tai irgi perku is ten alieju maistui nerafinuota salto spaudimo. Kazkaip man atrodo geriau ir skaniau o cia pasirodo blogybe darau
Tarkim tokio kaip ekologisko moliugu seklu aliejaus gauti mano mieste isvis neimanoma.
Apie AHA rugstis irgi cia naujienas suzinojau baisu darosi. Jeigu teisingai supratau tai naturaliom priemonem tokiu kaip inkstyru neisnaikinsi, nes irgi gali pakenkti Su cheminem gal isnaikinsi bet vel gi kenksi nu kazkoks uzburtas ratas gaunasi....
Del rudugio ir Delonos tai irgi perku is ten alieju maistui nerafinuota salto spaudimo. Kazkaip man atrodo geriau ir skaniau o cia pasirodo blogybe darau
Tarkim tokio kaip ekologisko moliugu seklu aliejaus gauti mano mieste isvis neimanoma.
aš nesu bandžiusi kitų parduotuvių, nes mane tenkina šitų kokybė, todėl nelinkusi ieškoti kur pigiau ir gal geriau, o jei blogiau -tai mesti lauk. Ašuž gerą daiktą linkusi geriau daugiau sumokėti negu paskui gailėtis, kad pataupiau
Nežinau kaip ten su chemija tie inkštirai naikinami, bet ir natūraliom priemonėm galima su jais kovoti ir visai be rūgščių, nes jos vargu ar skirtos inkštirams traukti , bet su moliais, paskui galima daryti tuos a la pleistrus ir ant probleminių vietų dėti ir paskui su popierium nuplėšti - kaip būna tokie droguose ir pan. žodziu, galimybių yra tik reikia jomis pasinaudoti.
jei jau maistui perkate - tai pirkite mažais kiekais, sunaudosite ir vėl pirkite, jie nesioksiduos taip greitai, nes didesnis kiekis - rizika, kad jis pradės gęsti.