I tema
II tema
III tema
IV tema
V tema
VI tema
Kremo gaminimo pradžiamokslis
Gamyba su:
* emulsiniu vašku (kremų, pienelių, losjonų)
* bičių vašku (kremų, lūpų balzamų)
* BMTS (kremų, losjonų, plaukų serumų/kondiconierių)
Gelio gamyba
Receptai, idėjos:
Mūsų Palominos blogas
Bryylos blog'as
Love-eco blogas
Aroma-zone receptai
Pati sau receptai
Dar šiek tiek receptų
makeyourcosmetics
makingcosmetics
Priemones kosmetikos gamybai perkame Lietuvoje:
AromaNatural (AN)
Kvapų Namai (KN)
Sveiki Produktai (SP)
Love-eco
Gyvoji kosmetika
Eko-jums
Dvi širdys
Ekolinija
Įvairių parduotuvių sąrašas
Siunčiamės iš užsienio:
Aroma-Zone (AZ)
Materia aromatica
Akoma
Akamuti
Ir sitoje temeleje rasau klausima del medetku fitolio alyvuogiu alejuje.kodel jis svelniai gelsvas,o ne oranzines spalvos?ar jis ne toks naudingas?
QUOTE(SECREAT @ 2011 02 01, 21:12)
Ir sitoje temeleje rasau klausima del medetku fitolio alyvuogiu alejuje.kodel jis svelniai gelsvas,o ne oranzines spalvos?ar jis ne toks naudingas?
tai gal per mažai medetkų buvo?
QUOTE(Palomina @ 2011 02 01, 20:17)
tai gal per mažai medetkų buvo?
as i toki nedideli induka dejau,bet iki pat virsaus pridejau,ir uzpyliau aliejumi.po 7d nukosiau,ir nauju pridejau medetku.taip 3kartus.paskutini karta tai pritrukau medetku,tai puse senu dadejau atgal.taip tikejausi tokios tamsiai oranzines spalvos,ir geltono geltono kremuko,o va gavosi vos vos gelsvas...
Merginos, o Aroma-Zone yra galimybe skaityti angliskai, ar ten tik prancuzikai? As kaZKaip nerandu, man tik apie aliejus angliskai rodo, kitko nerandu...
Sakykit, o gaminant koki krema ar verta deti ir hidrolata ir ea tokio pat augalo?
as irgi tik prancuziskai randu, o taip patogu butu angliskai
QUOTE(laumi @ 2011 02 01, 21:29)
Merginos, o Aroma-Zone yra galimybe skaityti angliskai, ar ten tik prancuzikai? As kaZKaip nerandu, man tik apie aliejus angliskai rodo, kitko nerandu...
as irgi tik prancuziskai randu, o taip patogu butu angliskai
QUOTE(laumi @ 2011 02 01, 21:29)
Arba versti su vertėju, arba naršyti su google chrome, šita naršyklė pati pasisiūlys išversti puslapį. Tik aišku, kokybės nesitikėkit, čia tik dėl bendro vaizdo
QUOTE(Laura @ 2011 02 01, 21:33)
Sakykit, o gaminant koki krema ar verta deti ir hidrolata ir ea tokio pat augalo?
Verta jei nori stipresnio efekto būtent iš to augalo..
parašiau tai bodylink svetainėj dėl kvapiųjų aliejų, tai atsiuntė dokumentą apie uogų kvapųjį aliejų (nes būtent apie jį klausiau), kur angliškai viskas apie jį parašyta, tai belieka išsiverst
isverciau buteli su aliejuku teko semti ir ant saves tept Dabar visa aliejine esu ir plaukai ir visa
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 01, 21:26)
isverciau buteli su aliejuku teko semti ir ant saves tept Dabar visa aliejine esu ir plaukai ir visa
ajaj kokia nelaime...kokis geris islietas....
Sveikos, atėjau pasiguosti...
Dariausi tokį lūpų blizgį
receptas, tik vietoj abrikosų aromatinio ekstrakto dėjau vyšnių
Na ir ką, spalva tokia kaip paveiksliuky (švelniai rožinė) nesigavo mano tokia vidutinio tamsumo noisette... ech, kur ten atmatuosi neturint svarstyklių, nors lyg ir mažai dėjau micos, po to dar skiedžiau
Ir apskritai šias micas sumaišius tai ir turėtų gautis šviesesnė ruda/noisette, mica brilliant tik atskiedė ir perlamutro pridavė, iš kur ten ta graži rožinė spalva paveikslėlyje
Dariausi tokį lūpų blizgį
receptas, tik vietoj abrikosų aromatinio ekstrakto dėjau vyšnių
Na ir ką, spalva tokia kaip paveiksliuky (švelniai rožinė) nesigavo mano tokia vidutinio tamsumo noisette... ech, kur ten atmatuosi neturint svarstyklių, nors lyg ir mažai dėjau micos, po to dar skiedžiau
Ir apskritai šias micas sumaišius tai ir turėtų gautis šviesesnė ruda/noisette, mica brilliant tik atskiedė ir perlamutro pridavė, iš kur ten ta graži rožinė spalva paveikslėlyje