Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(kardashiuke @ 2011 02 10, 00:36)
turiu šitą gėrį, bet reikia skenuoti

ax.gif kaip butu saunu! Gal esi is Klaipedos? Padirbeciau visu labui.
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 02 09, 21:31)
Sveiki!
Lialytia, tikriausiai neturi På vei Norsk-russisk ordliste (tai zodinelis tiesiai prie pa vei pagal pamokas)
Isnarsiau visa interneta, bet niekur nerandu...  g.gif

QUOTE(Bircis @ 2011 02 10, 16:24)
ax.gif kaip butu saunu! Gal esi is Klaipedos? Padirbeciau visu labui.

Na, merginos, skelbkit savo skypus, knygą nuskenavau, galiu įmesti
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 05, 19:10)
Laba, i kuria grupe nori?  mirksiukas.gif

Labuka, artemide 4u.gif mane priimsi i kalbos kursus, mes per skype jau senokai pabendraudavom... smile.gif O kaip man prisijungti, nes noreciau ir su visom mokintis, nes vienai greit optimizmas isblesta biggrin.gif

dar temele panagrinejau Artemide mane priimk i vakarini sarasa, as tikrai pazadu nuo pat pradziu mokintis ir grieztai lotuliukas.gif

musu Norges laiku bus 22 val?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westute2005: 16 vasario 2011 - 14:18
Sveika smile.gif pridejau tave prie vakariniu mirksiukas.gif Namu darbai 3 temos uzduotys nuo 17 iki galo smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, esu cia naujokas, bet sita tema vis pasiskaitinedavau smile.gif Mokinaus norvegu kalba su draugais, bet jiem kaip ir upo pritruko schmoll.gif Noreciau kartu su jumis mokintis, ar priimtumet blush2.gif ? Esu jau praejes 9 pamokas is Pa vei vadovelio ir 8 is Norsk for utlendiger smile.gif Kursuose esu baiges pirma lygi, tai nzn, gal jau pazenges skaitausi? 4u.gif Noreciau pabandyti pasimokinti kartu su jumis, kaip suprantu, jus cia skype konferencijas rengiat? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gediminasss @ 2011 02 20, 16:44)
Sveiki visi, esu cia naujokas, bet sita tema vis pasiskaitinedavau smile.gif Mokinaus norvegu kalba su draugais, bet jiem kaip ir upo pritruko schmoll.gif  Noreciau kartu su jumis mokintis, ar priimtumet blush2.gif  ? Esu jau praejes 9 pamokas is Pa vei vadovelio ir 8 is Norsk for utlendiger smile.gif Kursuose esu baiges pirma lygi, tai nzn, gal jau pazenges skaitausi?  4u.gif  Noreciau pabandyti pasimokinti kartu su jumis, kaip suprantu, jus cia skype konferencijas rengiat? drinks_cheers.gif

taip rengiam, bet mes tik pradejom ax.gif
Atsakyti
Na, tai smagu butu prisijungt, gal galeciau kuom prisidet prie Jusu pasnekesiu ax.gif
Aisku, jei priimtumet 4u.gif Esu prikaupes visokios medziagos mokintus norvegu kalbai, jei ka nors kas nors domina, tai galiu pasidalinti rolleyes.gif
O cia, kad neliudetumet:
http://www.youtube.c...feature=related
Grazi daina wub.gif
P.s. tiesa, o pazengusiu grupe ka dabar mokosi? 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Pazengusiosios mokinasi is vadovelio Stein på stein smile.gif
Parasyk savo skype i AZ, pridesiu prie grupes. Konferencijos buna pirmadieniais ir ketvirtadieniais 20:30
Atsakyti
Sveiki dar karta, ar lankosi cia is tu kurie lanko norvegu kalbos kursus? Siandien buvau pazengusiuju kursuose (siandien prasideda), gal is mano grupioku taipogi ir cia lankosi? smile.gif
Laukiu nesulaukiu sio vakaro paskaitos smile.gif (aciu Artemidei) 4u.gif

P.s. http://www.youtube.c...h?v=63qKYbCLHps drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gediminasss: 21 vasario 2011 - 20:52
Radau labai gera puslapiuka, su tarimu, paveiksliukais, lietuvisku vertimu (fraziu, zodziu), tik reikalinga registracija, kuri trunka visai neilgai, siulau uzsiregistruoti, ypac naudinga naujokams, o pazengusiems tiesiogs reiks kazkiek "praskipinti", nes ir man pradzia labai lengva ir nuobodi ax.gif
http://www.livemocha.com/
Atsakyti
Sveiki ir sveikos,

labai noriu prisijungti prie kalbos kursu, karts nuo karto vis tenka pasimokinti is skirtingu vadoveliu, bet taip ir neradau sau tinkamo... blush2.gif
Mano skype INARCHTE as galiu bet kokiu laiku vakarais... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar esu tokia nuoroda rades:
http://uz-translations.net/
Cia nereikia registruotis, tiesiog kairej pasirinkit "Norwegian".
Ten daug visokios medziagos: vadoveliu, filmu, zodyneliu, knygu ir pan. mirksiukas.gif

Gal kas nors turit dar kokiu naudingu nuorodu? smile.gif
P.s. prisipazinsiu, temos nesu perskaites nuo pradziu iki galo 4u.gif
Atsakyti