Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

Tai iš tų tavo turimų dviejų kuris geresnis? user posted image

Kažin kiek kainuoja knygynuose tas naujas leidimas Mikučionio? Ar parsisiųsti iš internetinio knygyno (77+ pristatymas) user posted image
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 02 05, 15:33)
Tai iš tų tavo turimų dviejų kuris geresnis? user posted image

Kažin kiek kainuoja knygynuose tas naujas leidimas Mikučionio? Ar parsisiųsti iš internetinio knygyno (77+ pristatymas) user posted image

Tai ziurint kokio reikia, jeigu norvegu-lietuviu tai tik tas Mikucionio, nes kito nera, o jeigu lietuviu-norvegu, tai tas kitas zodynas, nes Mikucionio zodyne, lietuviu-norvegu galima sakyti nera, nes ten tik keli pagrindiniai zodziai, jo tikrai neuzteks. kazkur skaiciau, kad jis specialiai lietuviu-norvegu nedare, nes jau tada buvo tas didelis lietuviu-norvegu zodynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kardashiuke @ 2011 02 04, 21:06)
tai eik i skype ------> privatumas  ir ziurek ar pas tave saugo praeiti ir kiek laiko saugo, gali pasirinkti, kad saugotu visada, savaite ir pan.

Parašyta, kad saugoma praeitis visada g.gif

QUOTE(artemide23 @ 2011 02 05, 01:30)
Dista, gal tada iseik is to chato, o as tave dar karta prijungsiu, tik tu iskarto, tada issisaugok chata kontaktuose smile.gif Gal tada bus gerai  g.gif

Pabandyk prijungti dabar, jei gali - išsibraukiau norvegų grupę iš kontaktų..
Atsakyti
Kokius namų darbus turi atlikti pažengusios iki pirmadienio?
Bandysiu vakare prisijungti kaip nors.... Gal tuomet bus viskas tvarkoje... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 02 05, 16:48)
Parašyta, kad saugoma praeitis visada  g.gif
Pabandyk prijungti dabar, jei gali - išsibraukiau norvegų grupę iš kontaktų..

Reikejo ne is kontaktu istrinti, o nueiti i chata ir ten yra toks dalykas, kaip iseiti is chato mirksiukas.gif Nes tu dar esi ten smile.gif Dabar i istorija nueik, ten turetu buti chatas mirksiukas.gif kai iseisi is chato, tada tave prijungsiu vel 4u.gif

QUOTE(dista @ 2011 02 05, 17:11)
Kokius namų darbus turi atlikti pažengusios iki pirmadienio?
Bandysiu vakare prisijungti kaip nors.... Gal tuomet bus viskas tvarkoje...  blush2.gif

Namu darbai: 2 temos uzduotys nuo 10 uzduoties iki galo smile.gif Pirmadieni aiskinsimes zodziu tvarka, kad visi suprastu ir prisimintu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas merginos,ziuriu praziopsojau kursus,kaip man prisijungti prie jusu mano skype daiva_d.n.e. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2011 02 05, 18:31)
Labas merginos,ziuriu praziopsojau kursus,kaip man prisijungti prie jusu mano skype daiva_d.n.e. 4u.gif

Laba, i kuria grupe nori? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 05, 19:10)
Laba, i kuria grupe nori?  mirksiukas.gif

Aciu uz pakvietima 4u.gif Jungiuos i 10 valandos smile.gif O kaip man dabar pamatyt ka jus ziurinejote praejusioje pamokoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 05, 00:30)
jurrrte, sveika  4u.gif OK, prijungsiu tave  mirksiukas.gif tik pasirink ar I ar II grupe tau tinka, pagal laika smile.gif

as i II grupe, nes tas laikas man tinkamesnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 05, 18:40)
Reikejo ne is kontaktu istrinti, o nueiti i chata ir ten yra toks dalykas, kaip iseiti is chato  mirksiukas.gif Nes tu dar esi ten smile.gif Dabar i istorija nueik, ten turetu buti chatas  mirksiukas.gif kai iseisi is chato, tada tave prijungsiu vel  4u.gif
Namu darbai: 2 temos uzduotys nuo 10 uzduoties iki galo  smile.gif Pirmadieni aiskinsimes zodziu tvarka, kad visi suprastu ir prisimintu  drinks_cheers.gif

Lygtais ir paprasta viskas... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 07 vasario 2011 - 09:51
QUOTE(dista @ 2011 02 07, 09:51)
Lygtais ir paprasta viskas...  blush2.gif

ne visoms mirksiukas.gif

nusprendeme tokius dalykus, kaip gramatika, aiskintis cia, viesai. kad ir pradziamokslems butu pamokele. siandien pabandysiu paaiskinti kuo skiriasi Helsetning ir Leddsetning ir kokia sakiniu struktura su jais. jei kazka ne taip parasysiu, zinancios geriau, saaaukit smile.gif bet cia bus per panu pietu miega, neanksciau blush2.gif
Atsakyti
Na va, užsisakiau žodyną clap.gif smartass.gif Nes, žiūriu, be popierinio normalaus oi kaip sunku...
Atsakyti