Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(dista @ 2011 02 04, 12:01)
Bet jeigu aš nematau tų pokalbių, tai vadinasi, kad esu ištrinta iš tos grupės?
Galiu pas save skype rasti tik sausio 27 dienos 1 pamokos aptarimą...

tu neistrinta, nes man rodo, jog esi musu sarase g.gif kai atidara musu grupe, tai pabandyk virsuje paspausti ant 'rodyti visus sios savaites pokalbius' ar kazkas panasaus. gal tada gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 02 04, 15:30)
tu neistrinta, nes man rodo, jog esi musu sarase g.gif kai atidara musu grupe, tai pabandyk virsuje paspausti ant 'rodyti visus sios savaites pokalbius' ar kazkas panasaus. gal tada gausis g.gif

schmoll.gif
jau bandžiau tokį variantą verysad.gif
Atsakyti
tai eik i skype ------> privatumas ir ziurek ar pas tave saugo praeiti ir kiek laiko saugo, gali pasirinkti, kad saugotu visada, savaite ir pan.
Atsakyti
Sveikos, ir as labai noreciau jungtis prie jusu mokytis norvegu kalbos.bet buciau kaip ir pradedancioji, nes kolkas nemoku nei vieno zodzio blush2.gif bet norvegu kalbos reikia ax.gif nuo ko man pradeti? jei galit prijunkit ir mane skype.mano skype: jurrrte
buciau labai dekinga ir jei kuri galit atsiuskit mokymosi medziaga pradedantiesiems i jurzuk25@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kardashiuke @ 2011 02 04, 20:06)
tai eik i skype ------> privatumas  ir ziurek ar pas tave saugo praeiti ir kiek laiko saugo, gali pasirinkti, kad saugotu visada, savaite ir pan.

tiksliai bigsmile.gif dista, gal pas tave pazymeta, kad nesaugoti praeities g.gif
Atsakyti
Dista, gal tada iseik is to chato, o as tave dar karta prijungsiu, tik tu iskarto, tada issisaugok chata kontaktuose smile.gif Gal tada bus gerai g.gif

jurrrte, sveika 4u.gif OK, prijungsiu tave mirksiukas.gif tik pasirink ar I ar II grupe tau tinka, pagal laika smile.gif

Pradinukiu susitikimai:
I grupe antradieniais ir penktadieniais 20:10 val (21:10 LT laiku)
II grupe antradieniais ir penktadieniais 22:00 val (23 LT laiku)

Namu darbai:
På vei vadovelis - 2 tema; På vei uzduociu knyga - uzduotys iki 20 uzduoties.

Pazengusiuju susitikimai:
Pirmadienis ir ketvirtadienis 20:30 val (21:30 LT laiku)

4u.gif
Atsakyti
Artemide, o vakar buvo pamoka??? Nors as pati ir negalejau prisest prie kompo, bet 21:10 - tokiu laiku mano kompas ir skypas buvo ijungti, bet jokie pokalbiai nevyko doh.gif Ar tu mane itraukei i konferencija g.gif (egle.arnas mano skypas)
Atsakyti
merginos pasidalinkit kokius turit norvegu- lietuviu zodynus? kokius verta pirkti? prisiruosiau nusipirkti tik nzn koki pirkti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
apie šitą aš galvoju Ką kitos patarsit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 02 05, 14:46)

as taip pat apie si
Atsakyti
naudoju, KOL KAS, elektronini Kzod. Na.. mano supratimu nera tobulas, bet ji galima papildyti ir taisyt.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 02 05, 08:50)
Artemide, o vakar buvo pamoka??? Nors as pati ir negalejau prisest prie kompo, bet 21:10 - tokiu laiku mano kompas ir skypas buvo ijungti, bet jokie pokalbiai nevyko  doh.gif Ar tu mane itraukei i konferencija  g.gif (egle.arnas mano skypas)

Sveika 4u.gif Sorry, as tave turiu skype, bet nebuvau parasiusi tavo SM niko salia, todel, nezinojau, kad cia tu doh.gif Jau pridejau tave mirksiukas.gif kita karta jau matysi viska smile.gif Jeigu nori, galiu atsiusti visa pokalbi vakariksti rolleyes.gif

QUOTE(mimuliuke @ 2011 02 05, 11:56)
merginos pasidalinkit kokius turit norvegu- lietuviu zodynus? kokius verta pirkti? prisiruosiau nusipirkti tik nzn koki pirkti 4u.gif  blush2.gif

QUOTE(simasta @ 2011 02 05, 12:46)

Tai, kad sis zodynas, man atrodo, yra vienintelis kolkas biggrin.gif Nes as ji turiu ir dar lietuviu-norvegu si
Atsakyti