QUOTE(Panikė @ 2012 10 08, 11:27)
Sveikos
o 3lygį pagal kokius vadovėlius mokotės? aš mokiausi pagal på vei ir stein på stein, dar keletą papildomų knygų, kuriu pavadinimų nepamenu laikiau egzaminus, bet jau primiršau kalbą, norėčiau pradėti tobulintis, reiktų kokio B1 ar B2 lygio kursų. Ar galima mokytis su jumis? Ar galbūt žinote kur Vilniuje būtų galima mokytis? Nes kiek klausinėjausi mokyklose moko tik pagal på vei. Man norisi tobulintis jau rimčiau. Dirbu darbą kur kasdien bendravimas raštu, žodžiu vyksta norvegų kalba
o 3lygį pagal kokius vadovėlius mokotės? aš mokiausi pagal på vei ir stein på stein, dar keletą papildomų knygų, kuriu pavadinimų nepamenu laikiau egzaminus, bet jau primiršau kalbą, norėčiau pradėti tobulintis, reiktų kokio B1 ar B2 lygio kursų. Ar galima mokytis su jumis? Ar galbūt žinote kur Vilniuje būtų galima mokytis? Nes kiek klausinėjausi mokyklose moko tik pagal på vei. Man norisi tobulintis jau rimčiau. Dirbu darbą kur kasdien bendravimas raštu, žodžiu vyksta norvegų kalba
Labas vakaras
Smagu rasti bendraminciu, besimokinanciu norvegu kalbos
Jos mokiausi Vilniuje kalbu kursuose. Deja, kuo aukstesnis lygis, tuo mazesne tikimybe, kad susiformuos grupe ir kokia kalbu mokykla organizuos mokymasi uz grupes kaina.
Mokiausi is På vei ir Stein på stein vadoveliu kursuose. Zinau, kad po siu vadoveliu sekantis yra Her på berget.
Siuo metu likom is kursu dviese (as ir dar viena mergina), esam pasiruosusios testi mokslus kokioje kalbu mokykloje is Her på berget ar panasaus lygio vadovelio.
Gal kas norite prisijungti ir kartu mokytis? Mums truksta kad ir vieno zmogaus (kuo daugiau, tuo mazesne kaina)