Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(demivioleta @ 2012 10 05, 09:01)
Sveiki,nu gerai,dabar jau ipusejot,tai tiek to.... :-(
Tada gal mazdaug galima butu paplanuot sekantiems kursams. As Norvegijoj netoli Arendalio gyvenu,gal ten kokios pamokeles vyksta kur nors.Nezinau kaip ka padaryt,bet labai noriu ismokt norvegiskai. Tiesa,jei butu galimybe tai ir dukryte mano 13 metu prisijungtu.
Aciu uz atsakyma ir lauksiu vel atsako  biggrin.gif wink.gif

Laba
Na mes mokomes per skype, del realiu kursu Arendale nezinau smile.gif Ir kolkas nezinau ar bus ir kada bus 1 lygio grupe, nes pradziai reikia baigti su esamom grupem smile.gif
Jeigu bus, tai butinai parasysiu cia smile.gif
Atsakyti
user posted image
Ka priemiau i skype, parasykit man, kad zinociau, kada siusti vadovelius, nes neturiu laiko pastoviai tikrinti wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o 3lygį pagal kokius vadovėlius mokotės? aš mokiausi pagal på vei ir stein på stein, dar keletą papildomų knygų, kuriu pavadinimų nepamenu smile.gif laikiau egzaminus, bet jau primiršau kalbą, norėčiau pradėti tobulintis, reiktų kokio B1 ar B2 lygio kursų. Ar galima mokytis su jumis? Ar galbūt žinote kur Vilniuje būtų galima mokytis? Nes kiek klausinėjausi mokyklose moko tik pagal på vei. Man norisi tobulintis jau rimčiau. Dirbu darbą kur kasdien bendravimas raštu, žodžiu vyksta norvegų kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2012 10 08, 11:27)
Sveikos smile.gif

o 3lygį pagal kokius vadovėlius mokotės? aš mokiausi pagal på vei ir stein på stein, dar keletą papildomų knygų, kuriu pavadinimų nepamenu  smile.gif  laikiau egzaminus, bet jau primiršau kalbą, norėčiau pradėti tobulintis, reiktų kokio B1 ar B2 lygio kursų. Ar galima mokytis su jumis? Ar galbūt žinote kur Vilniuje būtų galima mokytis? Nes kiek klausinėjausi mokyklose moko tik pagal på vei. Man norisi tobulintis jau rimčiau. Dirbu darbą kur kasdien bendravimas raštu, žodžiu vyksta norvegų kalba smile.gif

Laba smile.gif
3 lygi eina is Stein pa stein smile.gif Bet mes jau 9 temoje, todel liko jau nedaug iki galo smile.gif
Galiu pasiulyt vadoveli Her pa berget, jis yra paskutinis is sios serijos smile.gif Bet neturiu CD, tik vadoveli ir uzduociu knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 08 spalio 2012 - 14:52
Ir manes nepamirskit kuomet bus renkams pirmas lygis unsure.gif

Labas.
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2012 10 05, 11:32)
Laba
Na mes mokomes per skype, del realiu kursu Arendale nezinau smile.gif Ir kolkas nezinau ar bus ir kada bus 1 lygio grupe, nes pradziai reikia baigti su esamom grupem smile.gif
Jeigu bus, tai butinai parasysiu cia smile.gif

Aciu labai,lauksiu jusu pamokeliu
Atsakyti
user posted image
Greiciausiai, kad pirmo ir antro lygio grupes bus renkamos iki naujuju metu, nes pradzia butu kitais metais, trubut sausio men. Jeigu susirinks grupes, tada bus user posted image
Atsakyti
Sveikos ir as noreciau i jusu gretas 4u.gif Esu baigus lt pirma kursa, bet nepakenktu ir cia blush2.gif
Noreciau mokytis kartu smile.gif
Papildyta:
skype sigita901 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(demivioleta @ 2012 10 15, 16:28)
Aciu labai,lauksiu jusu pamokeliu

Sveiki,as vis dar laukiu 1-o kurso pamokeliu... Norejau pasiteirauti kas per salygos yra ir kaip vadovelis jus pasiunciat,kiek ir uz ka mokama... Parasykit prasau ir kaip su jumis susisiekt,kokiam mieste jus randates,gal kazkas is mano pazistamu galetu pavyzdziui tas knygutes paimt tiesiai...prasau parasykit kas kaip smulkiau... :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demivioleta: 08 lapkričio 2012 - 23:58
QUOTE(artemide23 @ 2012 11 01, 19:37)
user posted image
Greiciausiai, kad pirmo ir antro lygio grupes bus renkamos iki naujuju metu, nes pradzia butu kitais metais, trubut sausio men. Jeigu susirinks grupes, tada bus user posted image

QUOTE(demivioleta @ 2012 11 08, 22:56)
Sveiki,as vis dar laukiu 1-o kurso pamokeliu... Norejau pasiteirauti kas per salygos yra ir kaip vadovelis jus pasiunciat,kiek ir uz ka mokama... Parasykit prasau ir kaip su jumis susisiekt,kokiam mieste jus randates,gal kazkas is mano pazistamu galetu pavyzdziui tas knygutes paimt tiesiai...prasau parasykit kas kaip smulkiau... :-)

Kaip ir rasiau, naujos grupes po naujuju metu smile.gif
Vadovelius siunciu e-pastu, nes jie kompiuteriniame variante, juos siunciu nemokamai, galiu, kad ir dabar atsiusti smile.gif su manimi galima susisiekti per skype artemide1983, tik rasykit, kad is SM esat smile.gif

Paprasysiu pas panas is dabartines grupes, kad parasytu, kaip vyksta pamokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 09 lapkričio 2012 - 22:30
Sveikos,

As is dabartines A1grupes smile.gif Mokymasis yra savarankiskas. Uzduoda tema, ja pats nagrinejiesi, bet jei kyla kokiu klausimu bet kada galima klausti. Atsakyta bus visada. 2 Kartus per savaite vyksta namu darbu tikrinimas. Pagal susitarima viena mergina raso i word namu darbus. Po viena pratima imeta i skype ir tikrinames. Kas buna parases kitaip, raso savo varianta. Vyksta diskusija kaip turi buti. Paskutinis zodis Artemides smile.gif Labai gerai toks mokymasis kas neturi kur palikti vaiku, ar gyvena tokioj vietoj, kur iki kursu reikia vaziuoti toli. Pagal save galiu pasakyti, kad vienam mokytis neiseina, o cia buri daug idomiau ir smagiau. O svarbiausia yra kas paaiskina ir pasako kaip turi buti.
Atsakyti
Sveikos, mokausi norvegų k. pagal Pa vei. Dabar dar tik trečią temą pradėjau. Mokausi nemokamuose norvegų k. kursuose, norėčiau ir Jūsų pagalbos, kad neeapleisčiau kalbos, kai kursai baigsis , o ir šiaip smile.gif Mokausi dėl savęs, bet gal kažkada ir pravers tongue.gif
Papildyta:
O pabaigusi 9 Pa vei temas galėsiu, jei susidarys grupė, jungtis prie II lygio grupės? smile.gif
Atsakyti