Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(artemide23 @ 2012 09 29, 16:00)
Laba smile.gif 2 lygio kolkas nera grupes, tik 1 ir 3 smile.gif mokomes per skype, grupese smile.gif

O kada mazdaug bus antras lygis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glamourrr @ 2012 10 01, 08:33)

Dabar esam ipuseje 1 lygi, tai apytiksliai uz menesio ar pusantro gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 08 25, 19:40)
As tai pradejau nuo www.kurs.lt 4u.gif

thumbup.gif
liuks šitas puslapis. man jis irgi labai patiko, o paskui jau iš jo radau gerų nuorodų: http://www3.hf.uio.n.../igin/index.php - labai gerai mokytis, nes prie užduočių yra labai konkretus paaiškinimas ir tuoj pat pritaikai jį praktiškai.

mano asmeninis patarimas - imkite skaityti knygas norvegiškai. detektyvus, meilės romanus ar ką mėgstat - kai į priekį gena smalsumas, tai nė nepajunti, kaip žodynas plečiasi, o kalba turtėja.

nes vadovėliai ir taisyklės - baisi nuobodybė ir sunku save motyvuoti...
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2012 10 01, 11:35)
Dabar esam ipuseje 1 lygi, tai apytiksliai uz menesio ar pusantro gal smile.gif

Parašiau a/ž bet negavau jokio atsakymo dėl vadovėlio ir mokymosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Idioma @ 2012 10 02, 14:14)
thumbup.gif
mano asmeninis patarimas - imkite skaityti knygas norvegiškai. detektyvus, meilės romanus ar ką mėgstat - kai į priekį gena smalsumas, tai nė nepajunti, kaip žodynas plečiasi, o kalba turtėja.

nes vadovėliai ir taisyklės - baisi nuobodybė ir sunku save motyvuoti...

tikra tiesa, aš mokau suaugusius anglų kalbos ir tą pati jiems sakau.. tik kalbos mokymosi pradžioje daugiau rekomenduoju skaityti žurnalus ta kalba, kurie būtų įdomūs.. nes mažiau teksto,daugiau paveiksliukų/nuotraukų ir tai neatbaido.. kai jau geriau moki kalbą, gali jau ir knygą skaityti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 10 02, 13:33)
Parašiau a/ž bet negavau jokio atsakymo dėl vadovėlio ir mokymosi  ax.gif
Papildyta:
tikra tiesa, aš mokau suaugusius anglų kalbos ir tą pati jiems sakau.. tik kalbos mokymosi pradžioje daugiau rekomenduoju skaityti žurnalus ta kalba, kurie būtų įdomūs.. nes mažiau teksto,daugiau paveiksliukų/nuotraukų ir tai neatbaido.. kai jau geriau moki kalbą, gali jau ir knygą skaityti..  4u.gif

thumbup.gif patarimai

man dar patinka radiją įsijungti norvegų per internetą. tegu sau teka pro ausis smile.gif kai išgirstu kažką įdomaus, pasiklausau įdėmiau, bet šiaip specialiai nesusikaupiu, nebandau visko suprasti.

svarbu, kad kalbos mokymasis teiktų malonumą wink.gif

tiesa, susiduriu su kitu sunkumu - kadangi gerai moku danų kalbą, niekaip negaliu kalbėdama persijungti į norvegišką tarimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(glamourrr @ 2012 10 01, 08:33)

Sveiki , sakykit kaip prisijungt prie pirmo lygio norvegu kalbai ismokt.skype isvis idealu .Aciukas didelis
Atsakyti
QUOTE(demivioleta @ 2012 10 04, 04:16)
Sveiki , sakykit kaip prisijungt prie pirmo lygio norvegu kalbai ismokt.skype isvis idealu .Aciukas didelis

as ir noreciau jungtis mokintis 1 lygi skypu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(demivioleta @ 2012 10 04, 03:16)

QUOTE(magiliene @ 2012 10 04, 08:04)
as ir noreciau jungtis mokintis 1 lygi skypu  ax.gif  4u.gif

kad pas artemide jau ipusetas 1 lygis, kazin ar jau beapsimoka i sita jungtis.
Atsakyti
QUOTE(demivioleta @ 2012 10 04, 03:16)

QUOTE(magiliene @ 2012 10 04, 08:04)
as ir noreciau jungtis mokintis 1 lygi skypu  ax.gif  4u.gif

Sveiki smile.gif
Kaip Gabi ir parase, mes jau ipusejom 1 lygi, tikrinsimes 5 tema is 10 galimu, todel jau nespetumete pasivyti, o jeigu ir greitai pereitumete tas temas, tai zinios nebutu kokybiskos, is ju butu mazai nauduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2012 10 04, 13:22)
Sveiki smile.gif
Kaip Gabi ir parase, mes jau ipusejom 1 lygi, tikrinsimes 5 tema is 10 galimu, todel jau nespetumete pasivyti, o jeigu ir greitai pereitumete tas temas, tai zinios nebutu kokybiskos, is ju butu mazai nauduos smile.gif

ka jau padarsyi lauksim kada vel rinksis pirmas lygis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2012 10 04, 15:13)
ka jau padarsyi lauksim kada vel rinksis pirmas lygis  4u.gif

as prisidedu prie pirmo lygio, tai jau butumem berods tryse? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2012 10 04, 09:10)
kad pas artemide jau ipusetas 1 lygis, kazin ar jau beapsimoka i sita jungtis.

Sveiki,nu gerai,dabar jau ipusejot,tai tiek to.... :-(
Tada gal mazdaug galima butu paplanuot sekantiems kursams. As Norvegijoj netoli Arendalio gyvenu,gal ten kokios pamokeles vyksta kur nors.Nezinau kaip ka padaryt,bet labai noriu ismokt norvegiskai. Tiesa,jei butu galimybe tai ir dukryte mano 13 metu prisijungtu.
Aciu uz atsakyma ir lauksiu vel atsako biggrin.gif wink.gif
Atsakyti