Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(artemide23 @ 2011 02 01, 19:13)

Sveikos merginos 4u.gif . Noreciau prisijungti prie jusu burelio 4u.gif . Noreciau labai isvykti i Norvegija, bet tam reiktu ismokti bent norvegu kalbos pagrindus 4u.gif . Googlas visagalis nurode man sia temute smile.gif. Gal galetumet man tokiai zaliai patarti nuo ko pradeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2012 08 25, 08:57)
Sveikos merginos  4u.gif . Noreciau prisijungti prie jusu burelio  4u.gif . Noreciau labai isvykti i Norvegija, bet tam reiktu ismokti bent norvegu kalbos pagrindus  4u.gif . Googlas visagalis nurode man sia temute  smile.gif. Gal galetumet man tokiai zaliai patarti nuo ko pradeti  ax.gif

As tai pradejau nuo www.kurs.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2012 08 25, 07:57)
Sveikos merginos  4u.gif . Noreciau prisijungti prie jusu burelio  4u.gif . Noreciau labai isvykti i Norvegija, bet tam reiktu ismokti bent norvegu kalbos pagrindus  4u.gif . Googlas visagalis nurode man sia temute  smile.gif. Gal galetumet man tokiai zaliai patarti nuo ko pradeti  ax.gif

jeigu savarankiskai mokinsites, galiu atsiusti medziaga smile.gif as nuo jos pradejau, ja ir baigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2012 08 26, 00:59)
jeigu savarankiskai mokinsites, galiu atsiusti medziaga smile.gif as nuo jos pradejau, ja ir baigiau smile.gif

O kaip ja baigiate smile.gif . Yra naudos ax.gif . As noreciau bent pradmenis tvirtai pramokti o kai isvaziuoji tuomet jau ten manyciau po truputi ledus pralauzi toliau :-)

Papildyta:
QUOTE(airius @ 2012 08 25, 20:40)
As tai pradejau nuo www.kurs.lt 4u.gif

Dekui 4u.gif . Paziuresiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2012 08 26, 08:17)
O kaip ja baigiate  smile.gif . Yra naudos  ax.gif .

tai čia dauguma Artemidės kompanijos taip pat pradėjo, taip pat ir baiginėja biggrin.gif Puikus būdas mokytis, puiki mokytoja, rezultatas irgi smartass.gif Aišku, savo indėlį ir pastangas taip pat reikia dėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Labai noreciau istoti i jusu miela besimokanciuju bureli 4u.gif noreciau mokytis A2 lygi . Tikiuosi nepavelavau dar blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Siūlau šias knygas.Jei kas domina,į až 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite Stein pa Stein e-versija ir galetumete man atsiusti el.pastu ar per skype. Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dynamite @ 2012 09 06, 05:51)
Gal kas nors turite Stein pa Stein e-versija ir galetumete man atsiusti el.pastu ar per skype. Buciau labai labai dekinga  4u.gif

Turiu, galiu atsiusti per skype, savaitgali smile.gif
Atsakyti
Labai, labai ir skubiai ieskau U.Mikucionio norvegu zodyna (zalia, arba ruda),kuo pigiau. Prasom per az.
Atsakyti
Sveikos,
Norejau jusu paklaust. Jus visos pradejot mokytis darydamos uzduotis iskarto? Man labai svarbu gerai ismokti tarima zodziu pacioje pradzioje, tai bandau mokintis abecele, ir reikia visas taisykles ismokti kokia raide po kokios kaip tariasi, sunkokai viskas kazkaip atrodo. Ir dar kodel internete zodynuose niekur nera tarimo parasyto zodziu. Kaip jus sprendziat sita problema?
Atsakyti
QUOTE(gotica @ 2012 09 10, 11:19)
Sveikos,
Norejau jusu paklaust. Jus visos pradejot mokytis darydamos uzduotis iskarto? Man labai svarbu gerai ismokti tarima zodziu pacioje pradzioje, tai bandau mokintis abecele, ir reikia visas taisykles ismokti kokia raide po kokios kaip tariasi, sunkokai viskas kazkaip atrodo. Ir dar kodel internete zodynuose niekur nera tarimo parasyto zodziu. Kaip jus sprendziat sita problema?

As kokia kalba nesimokinciau, negaliu taip sausai mokintis vien tik tarimo. aisku perziuriu visos abeceles tarima ir pan. bet man geriausia ziureti i tekstus ir klausytis to teksto igarsinima, man tik tokiu budu tarimas isimina smile.gif Nes po kazkiek laiko pasiziuri i tarimo taisykles, ir matai, kad, galima sakyti, viska jau ir taip moki smile.gif
Beje ispradziu ne uzduotis reikia daryti, o tekstus labai gerai issinagrineti, butent skaityti 2-3 kartus, issiversti, pora kartu igarsinima pasiklausyti... smile.gif o tada jau prieiti prie gramatikos ir uzduociu smile.gif

http://kurs.lt/norvegu_tarimas.pdf rekomenduoju apamai pasinagrineti si puslapi http://kurs.lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 10 rugsėjo 2012 - 15:29