Aš greičiausiai jau nebesuseku, kada vėl jungsis pažengusios? Nors man galimybių vakarais prisidėti tai 0. Bet rytą puiku rasti jūsų pašnekesius
QUOTE(dista @ 2011 02 03, 13:45)
Aš greičiausiai jau nebesuseku, kada vėl jungsis pažengusios? Nors man galimybių vakarais prisidėti tai 0. Bet rytą puiku rasti jūsų pašnekesius
Pažengusios kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį 20.30 NO laiku (21.30 LT laiku )
Aš jungiuosi prie tu vėlyvųjų, t.y. 22 val. Mano skyp: liepata, beje gal kas galėtų atsiųstui pratybas på vei, visa kita turiu
o kaip merginos man daryti prisijungti prie jusu galesiu geriausiu atveju po poros savaiciu, ir man labai tiktu 23 valandos pamokos gal prisijungti prie jusu dabar kai turesiu laiko paskaitysiu kaip jus mokinotes o kai jau galesiu dalyvausiu ir pamokose:) na artemide jei tinka tai mano skypas daubariai246
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 02, 22:17)
Sveiki.
Aš taip pat norėčiau prie Jūsų prisidėti (prie pradedančiųjų) 21,10 laiku. O kaip medžiagą galima gauti?
QUOTE(laimingai_istekejusi @ 2011 02 03, 17:56)
Sveiki.
Aš taip pat norėčiau prie Jūsų prisidėti (prie pradedančiųjų) 21,10 laiku. O kaip medžiagą galima gauti?
Laba, parasyk savo skype.
Gal kuri nors mergina atsius medziaga?
Visas kitas pas save pasizymejau
Laukiu visu kitu
As galiu atsiusti, bet geriau az parasykit kam reikia
Sveikutės
ir aš norėčiau prie Jūsų prisijungti, jei galima. Kolkas tik CD kelis kartus esu perklausius ir neturiu jokios kitos medžiagos, tai jeigu kuri galėtumėt atsiųsti Pa vei knygą ir pratybas būčiau labai dėkinga taip pat norėčiau prisijungti prie pradedančiųjų grupės 22(23)val.
ir aš norėčiau prie Jūsų prisijungti, jei galima. Kolkas tik CD kelis kartus esu perklausius ir neturiu jokios kitos medžiagos, tai jeigu kuri galėtumėt atsiųsti Pa vei knygą ir pratybas būčiau labai dėkinga taip pat norėčiau prisijungti prie pradedančiųjų grupės 22(23)val.
Sveikos
Tai siandien pirmoji pamoka Nzn, ar galesiu prisijungti prie jusu siandien, bet mane prijunkit, kad galeciau bent veliau pasiskaitinet
Tai siandien pirmoji pamoka Nzn, ar galesiu prisijungti prie jusu siandien, bet mane prijunkit, kad galeciau bent veliau pasiskaitinet
QUOTE(lialytia @ 2011 02 03, 14:56)
Pažengusios kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį 20.30 NO laiku (21.30 LT laiku )
Bet jeigu aš nematau tų pokalbių, tai vadinasi, kad esu ištrinta iš tos grupės?
Galiu pas save skype rasti tik sausio 27 dienos 1 pamokos aptarimą...
QUOTE(dista @ 2011 02 04, 12:01)
Bet jeigu aš nematau tų pokalbių, tai vadinasi, kad esu ištrinta iš tos grupės?
gal niekad nebūni online, kai kiti būna?
QUOTE(lialytia @ 2011 02 04, 13:23)
gal niekad nebūni online, kai kiti būna?
Pirmą kartą kai susitikot, tai irgi nebuvau, bet pokalbį kitą dieną galėjau skaityti...
O tokiu metu tai jau rašiau, kad tikrai negalėsiu prisijungti