Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

Aš greičiausiai jau nebesuseku, kada vėl jungsis pažengusios? Nors man galimybių vakarais prisidėti tai 0. verysad.gif Bet rytą puiku rasti jūsų pašnekesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 02 03, 13:45)
Aš greičiausiai jau nebesuseku, kada vėl jungsis pažengusios? Nors man galimybių vakarais prisidėti tai 0.  verysad.gif Bet rytą puiku rasti jūsų pašnekesius  mirksiukas.gif

Pažengusios kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį 20.30 NO laiku (21.30 LT laiku mirksiukas.gif )
Atsakyti
Aš jungiuosi prie tu vėlyvųjų, t.y. 22 val. Mano skyp: liepata, beje gal kas galėtų atsiųstui pratybas på vei, visa kita turiu
Atsakyti
o kaip merginos man daryti prisijungti prie jusu galesiu geriausiu atveju po poros savaiciu, ir man labai tiktu 23 valandos pamokos gal prisijungti prie jusu dabar kai turesiu laiko paskaitysiu kaip jus mokinotes o kai jau galesiu dalyvausiu ir pamokose:) na artemide jei tinka tai mano skypas daubariai246
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 02, 22:17)
NO laikas 20:10 ir 22 val
LT laikas 21:10 ir 23 val  mirksiukas.gif

Sveiki.

Aš taip pat norėčiau prie Jūsų prisidėti (prie pradedančiųjų) 21,10 laiku. O kaip medžiagą galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(laimingai_istekejusi @ 2011 02 03, 17:56)
Sveiki.

Aš taip pat norėčiau prie Jūsų prisidėti (prie pradedančiųjų) 21,10 laiku. O kaip medžiagą galima gauti?

Laba, parasyk savo skype. mirksiukas.gif
Gal kuri nors mergina atsius medziaga? ax.gif

Visas kitas pas save pasizymejau mirksiukas.gif

Laukiu visu kitu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 03 vasario 2011 - 18:57
As galiu atsiusti, bet geriau az parasykit kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
ir aš norėčiau prie Jūsų prisijungti, jei galima. Kolkas tik CD kelis kartus esu perklausius ir neturiu jokios kitos medžiagos, tai jeigu kuri galėtumėt atsiųsti Pa vei knygą ir pratybas būčiau labai dėkinga blush2.gif 4u.gif taip pat norėčiau prisijungti prie pradedančiųjų grupės 22(23)val.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tai siandien pirmoji pamoka g.gif bigsmile.gif Nzn, ar galesiu prisijungti prie jusu siandien, bet mane prijunkit, kad galeciau bent veliau pasiskaitinet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2011 02 03, 14:56)
Pažengusios  kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį 20.30 NO laiku (21.30 LT laiku mirksiukas.gif )

Bet jeigu aš nematau tų pokalbių, tai vadinasi, kad esu ištrinta iš tos grupės?
Galiu pas save skype rasti tik sausio 27 dienos 1 pamokos aptarimą...
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 02 04, 12:01)
Bet jeigu aš nematau tų pokalbių, tai vadinasi, kad esu ištrinta iš tos grupės?
Galiu pas save skype rasti tik sausio 27 dienos 1 pamokos aptarimą...

gal niekad nebūni online, kai kiti būna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 04 vasario 2011 - 12:23
QUOTE(lialytia @ 2011 02 04, 13:23)
gal niekad nebūni online, kai kiti būna? g.gif

Pirmą kartą kai susitikot, tai irgi nebuvau, bet pokalbį kitą dieną galėjau skaityti...
O tokiu metu tai jau rašiau, kad tikrai negalėsiu prisijungti verysad.gif
Atsakyti