as mokinuosi "bukmalio", o drauge jau Norvegijoje eina i mokykla "nynorsku" tai palyginau savo ir jos, man tai tas pat viskas pasirode nors as dar labai pradedancioji
Norejau paklausti merginu, is kur galima butu atsisiusti norvegisku dainu i mp3
arba tiksliau kokios grupes yra geros. man patinka lengvas rokas, pop muzika. kai mokinausi graiku kalba,labai praverte ausinukas. siaip ar taip klausai, jei muzika patinka, o zodziai kazkur i pasamone isiraso
gal kam reikia,rasyti i AZ.
Gal kas gali atsiusti Pa vei knyga
aciu
skype [COLOR=yellow] miirraanda
aciu
skype [COLOR=yellow] miirraanda
QUOTE(wia @ 2012 03 30, 14:38)
knygas jau turiu , aciu artimide23 ir kitoms merginoms kurios norejo atsiust
Sveikos mergaitės Kaip sekasi kalbą mokytis? Gal kartais turite ir galite atsiųsti Stein på stein lærer cd ir Her på berget lærer cd? Tiktų bet kokio formato failai (ir torrent, ir mp3, visiškai nesvarbu). Mano paštas arcticaa@gmail.com, skype esc_ada. Ačiū
Beje kuriu 3 lygio norvegu k grupe, mokymuisi per skype
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2012 03 26, 14:28)
Sita sakyciau visai nebloga ,nes visu pirma viskas lietuviskai paaiskinta
Papildyta:
QUOTE(krikri @ 2012 03 20, 23:37)
as mokinuosi "bukmalio", o drauge jau Norvegijoje eina i mokykla "nynorsku" tai palyginau savo ir jos, man tai tas pat viskas pasirode nors as dar labai pradedancioji
arba tiksliau kokios grupes yra geros. man patinka lengvas rokas, pop muzika. kai mokinausi graiku kalba,labai praverte ausinukas. siaip ar taip klausai, jei muzika patinka, o zodziai kazkur i pasamone isiraso
Geri dainininkai dainuoja angliskai
Bet is ju tarpo neblogi
http://www.youtube.c...h?v=kogEFwYlNHU
vyresnios kartos http://www.youtube.c...feature=related ,bet as vistiek klausiausi ,kad suprasciau....
siaip youtubei isimesk situs ,ir pilna iskris kitu,tada konvertuok is youtubes i mp3 ir klausysi ramiai sau...As irgi taip pradejau nuo dainu,ziuredavau youtubej zodzius ,stengdavausi po juos isgirsti ir ttt.
Gal butu nesunku ir man atsiust Pa vei knygute Skaipo nika parasyciau i AZ
QUOTE(artemide23 @ 2012 04 13, 23:18)
Beje kuriu 3 lygio norvegu k grupe, mokymuisi per skype
Sveika,kaip sekasi suburti grupę? ar nėra norinčių 2 lygio?
QUOTE(piau @ 2012 04 20, 16:54)
Sveika,kaip sekasi suburti grupę? ar nėra norinčių 2 lygio?
Laba norinciu atsirastu, bet jau as sakiau daugiau nemokinsiu, ir taip jau daugiau negu metus nemokamai su panom sedejau 2 grupes isleidau 2 lygio
QUOTE(artemide23 @ 2012 04 20, 19:46)
Laba norinciu atsirastu, bet jau as sakiau daugiau nemokinsiu, ir taip jau daugiau negu metus nemokamai su panom sedejau 2 grupes isleidau 2 lygio
Saunuole tu,as uzsukdavau kartas ,nuo karto i sia temele,pacioje pradzioje su tavim mokinausi...Poto nebeuzsukdavau i SM,pamirsau slaptazodi,ir el.pasta keiciausi...bet tave prisimenu nuo pat sios temos ikurimo!!!!Medali Tau!!!!
QUOTE(mazoji feja @ 2012 04 20, 22:51)
Saunuole tu,as uzsukdavau kartas ,nuo karto i sia temele,pacioje pradzioje su tavim mokinausi...Poto nebeuzsukdavau i SM,pamirsau slaptazodi,ir el.pasta keiciausi...bet tave prisimenu nuo pat sios temos ikurimo!!!!Medali Tau!!!!