laba merginos, ir as noreciau prie pradedanciuju prisijungti, ar dar yra galimybe ir gal galima butu gauti knygute i pasta ketvirtadiene@gmail.com. Aciu!
Sveikos visos jau toli pazengusios Norejau kreiptis i jus del patarimu siuo klausimu. Nusprendziau mokytis kalba bet nusipirkau netinkamos literaturos , pasirodo ji turintiems pagrindus , skaiciau jusu temas kur pamokos nuo nulio , ten ju labai nedaug. Tad gal kuri galite pasidalinti informacija nuo o pradejote ? kaip lengviau pradeti ta kalba ? ar gal net kokia knyga yra tiems pradedantiesiems? nes siuo metu esu jau norvegijoje ir po lietuviskus knygynus negaliu pasivaikscioti aciu jei atsiras kas pades
QUOTE(juustulka @ 2012 02 13, 18:06)
Sveikos visos jau toli pazengusios Norejau kreiptis i jus del patarimu siuo klausimu. Nusprendziau mokytis kalba bet nusipirkau netinkamos literaturos , pasirodo ji turintiems pagrindus , skaiciau jusu temas kur pamokos nuo nulio , ten ju labai nedaug. Tad gal kuri galite pasidalinti informacija nuo o pradejote ? kaip lengviau pradeti ta kalba ? ar gal net kokia knyga yra tiems pradedantiesiems? nes siuo metu esu jau norvegijoje ir po lietuviskus knygynus negaliu pasivaikscioti aciu jei atsiras kas pades
Sveika O kokia knyga nusipirkai?
Dauguma cia mokinosi is På vei vadovelio, ji yra norvegu kalba parasyta, todel reikia sedeti su zodynu
laba mergaites va as pries koki pora savaiciu atsisiunciau CD dialogus 15 pamoku ir vadoveli savarankiskai mokintis ,bet paklausius koktu pasidare ir pavarcius knyga net nz kaip pradet mokintis ir va visai netycia jus radau tai gal bendrom jegom,nors biski promoksiu bent zodziu
QUOTE(jautuke30 @ 2012 02 14, 02:08)
laba mergaites va as pries koki pora savaiciu atsisiunciau CD dialogus 15 pamoku ir vadoveli savarankiskai mokintis ,bet paklausius koktu pasidare ir pavarcius knyga net nz kaip pradet mokintis ir va visai netycia jus radau tai gal bendrom jegom,nors biski promoksiu bent zodziu
Sveika Nuo ko pradeti? Nuo pirmos pamokos vadovelyje tiesiog ramiai atsisesti ir pradeti skaityti, jeigu ten normalus vadovelis? Nes nezinau koki turi
QUOTE(juustulka @ 2012 02 14, 09:40)
Kaip smagu kad gavau atsakima na mano knyga is lietuvos ten skaitosi norvegu kalbos praktinis mokymosi kursas, euroknyga :langenscheidt:
cia ieina 3 cd, knyga ir pratybu sasiuvinukas , taciau cia reikia mokintis jau turint kazkokius pagrindus
cia ieina 3 cd, knyga ir pratybu sasiuvinukas , taciau cia reikia mokintis jau turint kazkokius pagrindus
Aha, pasiziurejau knyga, ten jau B1 lygis, gali imti sia knyga, kai praeisi vadoveli pirmo ir antro lygio
Jeigu norite galiu atsiusti På vei vadovelio komplekta.
QUOTE(juustulka @ 2012 02 15, 18:18)
Na butu tikrai labai nuostabu , nes taip norisi pradeti bet nera nuo ko o tai gal i gmail ? jei ka tai mano : juustulka@gmail.com...
Vadovelis daug sveria, galiu tik per skype
As ir labai noriu vadovelio ir labai noriu su visomis mokytis as jau pazengusi esu
Rasykit man i AZ savo skype, atsiusiu