Sveikos besimokancios
Kaledoms noriu padovanot norvegu kalbos kursu knyga su kompaktais. Zmogus baiges pradedanciuju kursus. Ar verta pirkt si vadoveli? Gal kazka galit parekomenduot?
http://www.knygeta.l...osi-kursas.html
QUOTE(JViktorija @ 2011 12 12, 18:20)
Sveikos besimokancios
Kaledoms noriu padovanot norvegu kalbos kursu knyga su kompaktais. Zmogus baiges pradedanciuju kursus. Ar verta pirkt si vadoveli? Gal kazka galit parekomenduot?
Laba jauciu kad niekas neturi sios knygos, jeigu neparaso
Jeigu pradedanciuju baiges, tai si knyga tiks, ji skirta eiti toliau
Mes ejom antra lygi is sitos knygos aisku buvo dadeta dar is kitu knygu, bet pagrindas buvo is sios. Ten labai aiskiai viskas parasyta ir paaiskinta, man patiko si knyga ir plius kai klausaisi cd ten leciau sneka norvegiskai, eina suprast
Jer er glad i dag, bestilte nye norsk-litauisk ordbok Så jeg kan lærer mye order
QUOTE(Stella Maris @ 2011 12 14, 14:21)
Jer er glad i dag, bestilte nye norsk-litauisk ordbok Så jeg kan lærer mye order
Laba, nepyk, kad pataisysiu....
Kadangi zodis ord turi niekantraja Intetkjønn gimine, reiskia tas zodis turi artikeli ET
ET ORD
Kadangi sis zodis sioje gimineje jis yra vienaskiemenis mes daugiskaitoje naudojame ji irgi taip pat ORD - be galunes
Kadangi pati zodzio reiksme yra zodis kuris daugiskaitoje yra skaicuotinas, reiskia mes vartosime zodi ne mye, bet mange
Taigi, sakinyje mes naudosime zodziu junginyje MANGE ORD sekmes mokantis kalbos!
Jeg er glad i dag at jeg bestilte nye norsk-litauisk ordbok Jeg kan lære mange ord
po zodziu kan, vil, skal visada naudojama infinitiv (bendraties) veiksmazodzio forma
[quote=zvirble79,2011 12 15, 19:25]
Nieks nepyksta man kaip tik smagu, kad vis dar si temute gyvuoja ir yra zmogeliu, kurie mane pataiso, o kaip kitaip ismoksim
Paskutiniu metu vis bandau daugiau kalbet norsk, nors ir jauciu, kad daznai nusisneku, bet nieks nepyksta ant manes, tik pataiso klaidas
Taip ir galvojau, kad del zodzio ORD susivarysiu
Nieks nepyksta man kaip tik smagu, kad vis dar si temute gyvuoja ir yra zmogeliu, kurie mane pataiso, o kaip kitaip ismoksim
Paskutiniu metu vis bandau daugiau kalbet norsk, nors ir jauciu, kad daznai nusisneku, bet nieks nepyksta ant manes, tik pataiso klaidas
[quote=Stella Maris,2011 12 16, 17:01]
[/quote]
Laba, as ir pati nekalbu gerai norgiskai, metus tegyvenu Norvegijoj, is kuriu du semestrus lankiau norevgu k. kursus, tai kai kurie dalykai kazkaip kursuose istrigo galvon, nes labai gera norvege lektore turejom. O siaip kad moketi ideliai tai patys norvegai kursuose juokesi kad uzsienieciui reikiai maziausiai pora metu pagyvent norvegijoj bet aisku cia nuo asmeniniu zmogaus savybiu priklauso bet kadangi as esu tokia, kuri angliskai nei bum bum, tai su kitatauciais ir kai kuriais norvegais buitiskai galiu kazkiek susikalbet aisku noretusi daugiau, bet viskam savas laikas
[/quote]
Laba, as ir pati nekalbu gerai norgiskai, metus tegyvenu Norvegijoj, is kuriu du semestrus lankiau norevgu k. kursus, tai kai kurie dalykai kazkaip kursuose istrigo galvon, nes labai gera norvege lektore turejom. O siaip kad moketi ideliai tai patys norvegai kursuose juokesi kad uzsienieciui reikiai maziausiai pora metu pagyvent norvegijoj bet aisku cia nuo asmeniniu zmogaus savybiu priklauso bet kadangi as esu tokia, kuri angliskai nei bum bum, tai su kitatauciais ir kai kuriais norvegais buitiskai galiu kazkiek susikalbet aisku noretusi daugiau, bet viskam savas laikas
Må julen bli fin og
gi ro i sinnet.
La alle problemer
bli små og forsvinne.
La dagene som
kommer bli gode og fine.
God jul til deg og dine.
gi ro i sinnet.
La alle problemer
bli små og forsvinne.
La dagene som
kommer bli gode og fine.
God jul til deg og dine.
QUOTE(artemide23 @ 2011 12 24, 17:07)
Må julen bli fin og
gi ro i sinnet.
La alle problemer
bli små og forsvinne.
La dagene som
kommer bli gode og fine.
God jul til deg og dine.
gi ro i sinnet.
La alle problemer
bli små og forsvinne.
La dagene som
kommer bli gode og fine.
God jul til deg og dine.
I like måte
Merginos, noriu Jusu paklaust. Gal galite pasiulyti koki puslapi, kur geriausiai vercia tekstus is lietuviu i norvegu kalba?
Labas visiems,
jungiuosi ir aš į norinčių išmokti būrį, mat gyvenimas verčia. Jei teisingai supratau yra kompiuterinis knygos ir užduočių variantas, pagal kurį visos mokosi Pa vei. Gal galėtų ir man kas nors atsiūsti O tada irgi bandysiu su kuo nors jungtis į kompaniją ir mokytis
Ačiū labai, jei kas galėsit persiūsti
jungiuosi ir aš į norinčių išmokti būrį, mat gyvenimas verčia. Jei teisingai supratau yra kompiuterinis knygos ir užduočių variantas, pagal kurį visos mokosi Pa vei. Gal galėtų ir man kas nors atsiūsti O tada irgi bandysiu su kuo nors jungtis į kompaniją ir mokytis
QUOTE(NERA @ 2012 01 05, 20:32)
Labas visiems,
parasiau i skype:) kadangi is vienos mergaites cia gavau, mielai ir kitom persiusiu, apsidalinsiu:)
jei ka mano skype gabii_ii