Radau inete parsisiųst Pa vei vadovėlį ir pratybas, bet CD man parsiunčia ir neatidaro, rodo kad failiukų dydis 0.. Gal kas galit duot kokią nuorodą kur galima rast nesugadintą CD?
Sveikos, tikiuosi dar atsiras jūsų rate vietos ir man
Labai norėčiau gauti jūsų turimas knygutes ir audio failus. Aš čia jau nuo pirmos temos visas akis išvarvinau, pamokas nusikopinau , tik va medžaigos trūksta
Labai prašayčiaum man į paštą permesti, jei galit ruta.skurdauskiene@gmail.com
Labai norėčiau gauti jūsų turimas knygutes ir audio failus. Aš čia jau nuo pirmos temos visas akis išvarvinau, pamokas nusikopinau , tik va medžaigos trūksta
Labai prašayčiaum man į paštą permesti, jei galit ruta.skurdauskiene@gmail.com
QUOTE(artemide23 @ 2011 11 13, 13:23)
Jau buvau čia, bet man neduoda atsisiųsti tos knygos Pa Vei Rodo, kad failas broken
QUOTE(Auksinė Kobra @ 2011 11 13, 12:39)
Jau buvau čia, bet man neduoda atsisiųsti tos knygos Pa Vei Rodo, kad failas broken
Parasyk i AZ savo skype, atsiusiu
Jeigu kazkam ko reikia atsiusti, rasykit i AZ
Labas mergaites norejau paklausti, gal kuri zinote, is kur butu galima parsisiusti gera ir issamu norvegu (bokmal) - anglu kalbu zodyna. atsibodo su google verteju kariauti, vis kazkaip ne taip isvercia, nors ir i anglu kalba verciuosi Busiu labai dekinga uz pagalba
QUOTE(arcticaa @ 2011 11 15, 11:04)
Labas mergaites norejau paklausti, gal kuri zinote, is kur butu galima parsisiusti gera ir issamu norvegu (bokmal) - anglu kalbu zodyna. atsibodo su google verteju kariauti, vis kazkaip ne taip isvercia, nors ir i anglu kalba verciuosi Busiu labai dekinga uz pagalba
As naudojuosi siuo
http://www.tritrans.net/indexnon.html
laba
o gal galite patarti pirkti kokią nors norvegų kalbos gramatikos knygą ir norvegų-lietuvių/lietuvių-norvegų žodyną? kad būtų galima rasti pirkti Lietuvoj. ačiū
o gal galite patarti pirkti kokią nors norvegų kalbos gramatikos knygą ir norvegų-lietuvių/lietuvių-norvegų žodyną? kad būtų galima rasti pirkti Lietuvoj. ačiū
QUOTE(Grafee` @ 2011 11 15, 15:39)
žodynai yra tik šie du nepakartojami
Lietuvių-norvegų ir norvegų-lietuvių
Gramatikos konspektas
QUOTE(simasta @ 2011 11 15, 15:05)
dėkui lekiu į knygyną
Hvorfor snakker dere ikke norsk her? Det hadde vært mer nyttig samt at dere kunne få mulighet til å trene mer
Lykke til!
Lykke til!
QUOTE(ptashka @ 2011 11 17, 22:54)
Hvorfor snakker dere ikke norsk her? Det hadde vært mer nyttig samt at dere kunne få mulighet til å trene mer
Lykke til!
Lykke til!
Jeg vil gjerne prøve snakke norsk her Hva dere tenke om det ?
Jeg må lære norsk
P.S. Istaisykit klaidas, jei kas galit
Kaip bus norsk: prisijunkit ?