Jeigu yra zmogus, kuris kazka zino is Pa vei, galetu pavadovauti dienos metu, tada butu viena grupe dienos metu ir 2 vakare Aisku jeigu atsirastu kas nors
Aš norėčiau į ankstesnį laiką, nes vėliau prasideda merginų migdymas/neužmigdymas/zyzimas ir t.t.
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 02, 20:21)
Jeigu yra zmogus, kuris kazka zino is Pa vei, galetu pavadovauti dienos metu, tada butu viena grupe dienos metu ir 2 vakare Aisku jeigu atsirastu kas nors
man tinka 22 val. mano skype savo kontaktuose jau turi Toma&Nerijus lauksiu pamokeliu.. tik beda kad neturiu kur atsispauzdinti medziagos
beje labas vakarelis
QUOTE(Renesme @ 2011 02 02, 21:44)
man tinka 22 val. mano skype savo kontaktuose jau turi Toma&Nerijus lauksiu pamokeliu.. tik beda kad neturiu kur atsispauzdinti medziagos
beje labas vakarelis
beje labas vakarelis
Sveika
OK, prijungsiu tave 22 val
Papildyta:
QUOTE(simasta @ 2011 02 02, 21:41)
Aš norėčiau į ankstesnį laiką, nes vėliau prasideda merginų migdymas/neužmigdymas/zyzimas ir t.t.
OK
pabandysiu prie 22 (23) valandos. Jei knarksiu per pamokas, jungsiuos sekanti karta prie ankstyvuju.
(skype: bircis1)
As taip pat prie ankstesnio jungiuos 20:10 NO laiko, noretusi velesnio laiko, bet mano vaikinas eina miegot tik 22 val
Papildyta:
Aciu uz medziaga
Papildyta:
QUOTE(Bircis @ 2011 02 02, 23:04)
pabandysiu prie 22 (23) valandos. Jei knarksiu per pamokas, jungsiuos sekanti karta prie ankstyvuju.
Aciu uz medziaga
Sveiki vos nepraziopsojau ateidavau paziuredavau kaip nera kursu taip...ir as noriu ir as...nes pradejau savarankiskai tai pora dienu paplusejau..o toliau...
tad man labai tiktu laikas 23 valanda LT laiku, nes mergina uzmigdyta pats tas, nes kitaip tai cia nieko neiseitu
tad man labai tiktu laikas 23 valanda LT laiku, nes mergina uzmigdyta pats tas, nes kitaip tai cia nieko neiseitu
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 02, 19:52)
Ko butent? Vadovelio ar per skype su visom pabendrauti?
Vadovelio. per skype neturiu galimybes
Sveikos
Tai as tikrai jungiuosi ankstesniu laiku - sumetu vaikus i lova ir galiu darbuotis
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 02, 21:54)
Lietuvos laikas +1 val Parasiau antra grupe 22 valanda, nes keli zmones tik tada gali dalyvauti
QUOTE(artemide23 @ 2011 02 02, 22:17)
Tai as tikrai jungiuosi ankstesniu laiku - sumetu vaikus i lova ir galiu darbuotis
As jungiuos i grupe 23 val