Uoliai darbuojuosi, kad greičiau pasiekčiau užsibrėžto tikslo Smagu jei kam nors dar praverčia mano radiniai
Jau turiu ir Pa vei, ir Ny i Norge . Aciu
QUOTE(artemide23 @ 2011 09 28, 13:59)
Ooo, kaip smagu nors tik dabar pamačiau, kad galima jungtis, ar priimsit dar ? aš ne naujokė norvegų kalboj, bet ir iki puikaus kalbėjimo dar oj kiek pasimokyt reikia
QUOTE(La Loba @ 2011 11 02, 23:49)
Ooo, kaip smagu nors tik dabar pamačiau, kad galima jungtis, ar priimsit dar ? aš ne naujokė norvegų kalboj, bet ir iki puikaus kalbėjimo dar oj kiek pasimokyt reikia
Kolkas dar nepradejome mokintis Mokytoja nusprende pailseti Jeigu pradesime, priimsiu
Sveikos merginos!
Gal ir mane priimsit i savo bureli? Siuo metu gyvenu Norvegijoje, ir lankau norvegu kalbos kursus, bet norisi ir bendrauti ta kalba, ir pasidalinti kalbos ziniomis. Planuoju grizti i LT, tai norisi susirasti bendraminciu......
Ka mokotes ir kokia medziaga remiates?
Papildyta:
P.S. uzmirsau parasyti, kad kursuose baigiau På vei vadoveli
Gal ir mane priimsit i savo bureli? Siuo metu gyvenu Norvegijoje, ir lankau norvegu kalbos kursus, bet norisi ir bendrauti ta kalba, ir pasidalinti kalbos ziniomis. Planuoju grizti i LT, tai norisi susirasti bendraminciu......
Papildyta:
QUOTE(zvirble79 @ 2011 11 07, 01:10)
Sveikos merginos!
Papildyta:
Papildyta:
Laba
Viena grupe mokosi is Pa vei, kita gal but prades Sten pa stein
QUOTE(aniukste @ 2011 11 10, 15:10)
esu isklausiusi 40 akademiniu valandu norvegu kalbos kursa, siuo metu savarankiskai mokinuosi is På vei. ar dar priimsite mane i pradedanciuju lygi_
na tai tu jokia pradedančioji, o visa gerokai pažengusi
Sveika prisijungus
QUOTE(aniukste @ 2011 11 10, 14:10)
sveikos. as irgi noreciau su jumis pasimokyti norvegu kalbos, esu isklausiusi 40 akademiniu valandu norvegu kalbos kursa, siuo metu savarankiskai mokinuosi is På vei. ar dar priimsite mane i pradedanciuju lygi_
Laba
Is Pa vei, mes einame 9 tema jeigu tinka, galiu prijungti, parasyk i AZ
QUOTE(artemide23 @ 2011 11 07, 22:39)
o tai gal galima kazkur patekti i ta grupe Stein po stein
QUOTE(zvirble79 @ 2011 11 10, 22:49)
o tai gal galima kazkur patekti i ta grupe Stein po stein
Mes dar nepradejome Dar neapsisprendziau ar aplamai pradesime ar ne Jeigu bus naujienu, parasysiu cia
Sveiki,
Priimkit ir mane i savo buri
Esu pradedancioji mokantis norvegu kalbos...
Perzvelgiau jusu visus susirasinejimus nuo 1 iki 4 temos...susirinkau daug idomios informacijos...
Dabar lb lb noreciau gauti Pa vei (1-2 lygis) knygute, pratybas ir mp3 klausymui...kad galeciau kibti i mokslus...
mano skype: karmenasa ir pastas karmena.ru@gmail.com
Dekui
Jei kiltu kokiu neaisku mokantis tikiuosi atsiras kas padetu
Priimkit ir mane i savo buri
Esu pradedancioji mokantis norvegu kalbos...
Perzvelgiau jusu visus susirasinejimus nuo 1 iki 4 temos...susirinkau daug idomios informacijos...
Dabar lb lb noreciau gauti Pa vei (1-2 lygis) knygute, pratybas ir mp3 klausymui...kad galeciau kibti i mokslus...
mano skype: karmenasa ir pastas karmena.ru@gmail.com
Dekui
Jei kiltu kokiu neaisku mokantis tikiuosi atsiras kas padetu