Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

Uoliai darbuojuosi, kad greičiau pasiekčiau užsibrėžto tikslo book.gif smartass.gif Smagu jei kam nors dar praverčia mano radiniai 4u.gif
Atsakyti
Jau turiu ir Pa vei, ir Ny i Norge . 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 09 28, 13:59)
Sveiki
Pazengusiuju grupe pereina prie Stein på stein vadovelio smile.gif

Ooo, kaip smagu bigsmile.gif nors tik dabar pamačiau, kad galima jungtis, ar priimsit dar ? blush2.gif aš ne naujokė norvegų kalboj, bet ir iki puikaus kalbėjimo dar oj kiek pasimokyt reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Loba @ 2011 11 02, 23:49)
Ooo, kaip smagu  bigsmile.gif  nors tik dabar pamačiau, kad galima jungtis, ar priimsit dar ?  blush2.gif  aš ne naujokė norvegų kalboj, bet ir iki puikaus kalbėjimo dar oj kiek pasimokyt reikia  ax.gif

Kolkas dar nepradejome mokintis smile.gif Mokytoja nusprende pailseti blush2.gif ax.gif Jeigu pradesime, priimsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Gal ir mane priimsit i savo bureli? Siuo metu gyvenu Norvegijoje, ir lankau norvegu kalbos kursus, bet norisi ir bendrauti ta kalba, ir pasidalinti kalbos ziniomis. Planuoju grizti i LT, tai norisi susirasti bendraminciu......
Ka mokotes ir kokia medziaga remiates? smile.gif 4u.gif
Papildyta:
P.S. uzmirsau parasyti, kad kursuose baigiau På vei vadoveli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2011 11 07, 01:10)
Sveikos merginos!

Gal ir mane priimsit i savo bureli? Siuo metu gyvenu Norvegijoje, ir lankau norvegu kalbos kursus, bet norisi ir bendrauti ta kalba, ir pasidalinti kalbos ziniomis. Planuoju grizti i LT, tai norisi susirasti bendraminciu......
Ka mokotes ir kokia medziaga remiates? smile.gif  4u.gif
Papildyta:
P.S. uzmirsau parasyti, kad kursuose baigiau På vei vadoveli smile.gif

Laba smile.gif
Viena grupe mokosi is Pa vei, kita gal but prades Sten pa stein smile.gif
Atsakyti
sveikos. as irgi noreciau su jumis pasimokyti norvegu kalbos, esu isklausiusi 40 akademiniu valandu norvegu kalbos kursa, siuo metu savarankiskai mokinuosi is På vei. ar dar priimsite mane i pradedanciuju lygi_
Atsakyti
QUOTE(aniukste @ 2011 11 10, 15:10)
esu isklausiusi 40 akademiniu valandu norvegu kalbos kursa, siuo metu savarankiskai mokinuosi is  På vei. ar dar priimsite mane i pradedanciuju lygi_

na tai tu jokia pradedančioji, o visa gerokai pažengusi biggrin.gif
Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniukste @ 2011 11 10, 14:10)
sveikos. as irgi noreciau su jumis pasimokyti norvegu kalbos, esu isklausiusi 40 akademiniu valandu norvegu kalbos kursa, siuo metu savarankiskai mokinuosi is  På vei. ar dar priimsite mane i pradedanciuju lygi_

Laba smile.gif
Is Pa vei, mes einame 9 tema smile.gif jeigu tinka, galiu prijungti, parasyk i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 11 07, 22:39)
Laba smile.gif
Viena grupe mokosi is Pa vei, kita gal but prades Sten pa stein smile.gif

o tai gal galima kazkur patekti i ta grupe Stein po stein blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2011 11 10, 22:49)
o tai gal galima kazkur patekti i ta grupe Stein po stein  blush2.gif

Mes dar nepradejome smile.gif Dar neapsisprendziau ar aplamai pradesime ar ne smile.gif Jeigu bus naujienu, parasysiu cia smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Priimkit ir mane i savo buri smile.gif
Esu pradedancioji mokantis norvegu kalbos...
Perzvelgiau jusu visus susirasinejimus nuo 1 iki 4 temos...susirinkau daug idomios informacijos...
Dabar lb lb noreciau gauti Pa vei (1-2 lygis) knygute, pratybas ir mp3 klausymui...kad galeciau kibti i mokslus...
mano skype: karmenasa ir pastas karmena.ru@gmail.com
Dekui
Jei kiltu kokiu neaisku mokantis tikiuosi atsiras kas padetu smile.gif
Atsakyti