Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(artemide23 @ 2011 09 19, 23:45)
Siaip mes mokomes per skype is vadovelio ir uzduociu knygos "På vei", pradedacios jau 5 tema tikrinasi smile.gif
NamuDarbai buna perskaityti, issiversti tekstus is vadovelio, pasiklausyti tekstu igarsinimus, issinagrineti gramatika, o tada daryti uzduotis. O kai susitinkame, du kartus per savaite, per skype, tikrinames kaip atliktos uzduotys ir aiskinames kas neaisku wink.gif

QUOTE(mazoji feja @ 2011 09 27, 08:05)
Aciu mergaites ,klartale ir nrk zinojau ,bet va Simastos TV3 man tikras lobis ,aciu TAu!!!!!
O kaip jus per skaipa mokotes ,ka ten darot?

Atsakyti
Sveiki
Pazengusiuju grupe pereina prie Stein på stein vadovelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 09 28, 15:59)
Sveiki
Pazengusiuju grupe pereina prie Stein på stein vadovelio smile.gif

kada??? Ar bus penktadieniais? Nes mielai prisijungciau, bet kad darbas vakarinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 09 29, 11:32)

antradieniais ir penktadieniais 20val. Tik kartais susimuliuojam - susirenkam, papliurpiam ir išsiskirstom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 09 29, 12:39)
antradieniais ir penktadieniais 20val. Tik kartais susimuliuojam - susirenkam, papliurpiam ir išsiskirstom  hihihi.gif

ok, bandysiu penktadieniais jungtis, nes man laisva smile.gif pasiimsiu knygą iš bibliotekos, nes kompiuterinis variantas akis man varvina smile.gif
Atsakyti
Penktadieni panos gaus testa, tai tik nuo antradienio pereis prie Stein paa stein smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 09 29, 12:59)
ok, bandysiu penktadieniais jungtis, nes man laisva smile.gif pasiimsiu knygą iš bibliotekos, nes kompiuterinis variantas akis man varvina smile.gif

As tave pridejau prie grupes smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Priimsit nauja mokine i savo buri? mirksiukas.gif
Ruosiuosiu atvykti i Norvegija artimiausiu laiku, todel pradejau mokytis norvegu. Kol kas mokausi savarankiskai is Ny i norge ir norejau paklausti, kokia knygute imtis veliau. Internete buvau radusi Bo i norge, bet nezinau, ar ji gera, ar cia is tos pacios serijos, t.y., jei pradejau Ny i norge, tai toliau Bo i norge, ar geriau imtis Pa vei ar Stein po stein smile.gif Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arcticaa @ 2011 10 19, 18:28)
Laba smile.gif Priimsit nauja mokine i savo buri? mirksiukas.gif
Ruosiuosiu atvykti i Norvegija artimiausiu laiku, todel pradejau mokytis norvegu. Kol kas mokausi savarankiskai is Ny i norge ir norejau paklausti, kokia knygute imtis veliau. Internete buvau radusi Bo i norge, bet nezinau, ar ji gera, ar cia is tos pacios serijos, t.y., jei pradejau Ny i norge, tai toliau Bo i norge, ar geriau imtis Pa vei ar Stein po stein smile.gif Aciu uz atsakymus smile.gif

Sveika prisijungusi.
Visur skirtinga literatūra. Priklauso nuo dėstytojaus. Pvz, Norvegijoje mokinausi iš NY i Norge. Sekanti knyga - Stein på stein. ir t.t. smile.gif

Man asmeniškai, priimtinesnis NY i Norge ir kitų serijų dėstymas.

sėkmės.
Atsakyti
labu smile.gif

norėčiau jungtis ir kartu mokytis norvegų kalbos 4u.gif kaip įsilieti į jūsų gretas? smile.gif

žiūrinėju įvairias nuorodas iš SM temų apie norvegų kalbą. norėtųsi pasimokyti iš tų minėtų knygų NY i Norge, Stein på stein ir t.t. gal kas galėtų pasidalinti šių knygų failais? ax.gif

o kokiu principu skype vyksta pamokėlės?

Dėkui už atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Sagrene, uz atsakyma smile.gif

QUOTE(Grafee` @ 2011 10 19, 19:42)
labu smile.gif

norėčiau jungtis ir kartu mokytis norvegų kalbos  4u.gif  kaip įsilieti į jūsų gretas? smile.gif

žiūrinėju įvairias nuorodas iš SM temų apie norvegų kalbą. norėtųsi pasimokyti iš tų minėtų knygų NY i Norge, Stein på stein ir t.t.  gal kas galėtų pasidalinti šių knygų failais?  ax.gif

o kokiu principu skype vyksta pamokėlės?

Dėkui už atsakymus  mirksiukas.gif

Sveika, jeigu nori, galiu atsiusti Ny i Norge rinkinuka. Turiu knyga pdf formatu su cd ir knyga su klausymo pratimais pdf formatu su cd smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skype pradinukes, jau tuoj prieis prie 1 lygio pabaigos, mokomes is Pa vei vadovelio, todel prisijungti gali tik tos, kurios kazkiek jau zino ir moka, nes naujos grupes jau nebekursiu ax.gif O mokosi taip: namie pasidaro savarankiskai uzduotis, o kartu per skype jas tikrinames smile.gif

Vadoveliu serijos yra tokios:
1. Ny i Norge, Bo i Norge (cia tiksliai nezinau lygius, bet turbut tik 1-2 g.gif )
2. Pa vei (1-2 lygis), Stein pa stein (3 lygis), Her pa berget (4 lygis).
Atsakyti