Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(catherina @ 2011 09 09, 11:36)
Sveiki,gal kas galetu rekomenduoti  rimta istaiga del norvegu kalbos kursu pradedantiesiems vilniuje.geriausia butu centre ar netoli centro.butu saunu jei atsirastu kas noretu lankyti kartu:)

Aš A1 ir A2 lankiau Žinijos draugijoj (Vilniaus g.) pas Justę ir man laaabai patiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
na aš irgi prisijungiau prie pradedanciuju, bet noriu patarimo, nuo ko man pradet?
Dabar tai as skaitau teorija , kaip tarti kokius balsius, dvibalsius priebalsius. O ka su tom uzduotim daryti tai as dar nelabai suprantu. Man turbut reikia isigyti zodyna, issirinti temos zodzius, issiversti ir ismokti. Ar kaip cia daryt? Gramatikos teorija is to vdu puslapio skaityti? Noriu labai labai ismokti kalba ir nuvaziuoti su seima pas vyra jau mokedama bendraut nors minimaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 09 19, 22:59)
Sveikos merginos,
na aš irgi prisijungiau prie pradedanciuju, bet noriu patarimo, nuo ko man pradet?
Dabar tai as skaitau teorija , kaip tarti kokius balsius, dvibalsius priebalsius. O ka su tom uzduotim daryti tai as dar nelabai suprantu. Man turbut reikia isigyti zodyna, issirinti temos zodzius, issiversti ir ismokti. Ar kaip cia daryt? Gramatikos teorija is to vdu puslapio skaityti? Noriu labai labai ismokti kalba ir nuvaziuoti su seima pas vyra jau mokedama bendraut nors minimaliai blush2.gif

Siaip mes mokomes per skype is vadovelio ir uzduociu knygos "På vei", pradedacios jau 5 tema tikrinasi smile.gif
NamuDarbai buna perskaityti, issiversti tekstus is vadovelio, pasiklausyti tekstu igarsinimus, issinagrineti gramatika, o tada daryti uzduotis. O kai susitinkame, du kartus per savaite, per skype, tikrinames kaip atliktos uzduotys ir aiskinames kas neaisku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 20 rugsėjo 2011 - 00:03
QUOTE(artemide23 @ 2011 09 20, 00:45)
Siaip mes mokomes per skype is vadovelio ir uzduociu knygos "På vei", pradedacios jau 5 tema tikrinasi smile.gif
NamuDarbai buna perskaityti, issiversti tekstus is vadovelio, pasiklausyti tekstu igarsinimus, issinagrineti gramatika, o tada daryti uzduotis. O kai susitinkame, du kartus per savaite, per skype, tikrinames kaip atliktos uzduotys ir aiskinames kas neaisku wink.gif

Aciu uz paaiskinima,o kur ta knygute galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 09 20, 10:52)
Aciu uz paaiskinima,o kur ta knygute galima isigyti?

As siunciu per skype smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 09 20, 14:14)
As siunciu per skype  smile.gif

mano skype regaa76 ar kas galetu man padeti parsisiusti???? wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ,senokai cia nebuvau,norejau jusu paklausti :ar yra koks norvegu saitas no kalba,kur galima ziureti nemokamai?
Atsakyti
laba diena,ar dar butu galima prisijungti prie pradedanciuju?Bandau ir as norvegu kalba pramokti:) 4u.gif Labai noreciau gauti vadoveli ir pasistenngsiu jus pasivyti 4u.gif
skaipas guste.beliauskiene
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2011 09 26, 13:57)
Sveikos merginos ,senokai cia nebuvau,norejau jusu paklausti :ar yra koks norvegu saitas no kalba,kur galima ziureti nemokamai?

Laba, zinau tik kur zinias galima skaityti arba klausytis norvegu kalba http://www.klartale.no
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2011 09 26, 14:57)

čia ir čia galit pasižiūrėt, gal tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 09 26, 17:11)
čia ir čia galit pasižiūrėt, gal tiks  smile.gif

doh.gif tikrai, apie siuos kazkaip nepagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 09 26, 16:42)
Laba, zinau tik kur zinias galima skaityti arba klausytis norvegu kalba http://www.klartale.no

QUOTE(simasta @ 2011 09 26, 18:11)
čia ir čia galit pasižiūrėt, gal tiks  smile.gif

Aciu mergaites ,klartale ir nrk zinojau ,bet va Simastos TV3 man tikras lobis ,aciu TAu!!!!!
O kaip jus per skaipa mokotes ,ka ten darot?
Atsakyti