QUOTE(Zometa @ 2011 09 02, 08:46)
Sveikos merginos,
na aš irgi prisijungiau prie pradedanciuju, bet noriu patarimo, nuo ko man pradet?
Dabar tai as skaitau teorija , kaip tarti kokius balsius, dvibalsius priebalsius. O ka su tom uzduotim daryti tai as dar nelabai suprantu. Man turbut reikia isigyti zodyna, issirinti temos zodzius, issiversti ir ismokti. Ar kaip cia daryt? Gramatikos teorija is to vdu puslapio skaityti?
na aš irgi prisijungiau prie pradedanciuju, bet noriu patarimo, nuo ko man pradet?
Dabar tai as skaitau teorija , kaip tarti kokius balsius, dvibalsius priebalsius. O ka su tom uzduotim daryti tai as dar nelabai suprantu. Man turbut reikia isigyti zodyna, issirinti temos zodzius, issiversti ir ismokti. Ar kaip cia daryt? Gramatikos teorija is to vdu puslapio skaityti?
Gramataika yra Pa vei vadovelyje. Pvz Paimam 1 tema. Ispradziu issinagrineji/issiverti tekstus, pasiklausai visu tekstu mp3 igarsinima, is kur bus girdeti zodziu tarimas. Tada issinagrineji tos temos gramatika, ji eina kiekvienos temos gale. Tada paimi Pa vei uzduociu knyga ir darai uzduotis kurios buvo uzduotos. Uzduotys eina vadovaujantis temos gramatika ir tekstais. Taigi viskas vienoje vietoje. Bet aisku zodynas labai reikalingas mokinantys bet kokia kalba