Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

Merginos, o ar yra pažengusiųjų grupelė? 4u.gif būtų smagu su kažkuo tobulintis kartu smile.gif
labai norėčiau prisijungt, jei yra drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noriu prisijungti prie pradinukių grupės. Ką turėčiau daryti?
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2011 08 11, 21:21)
Merginos, o ar yra pažengusiųjų grupelė?  4u.gif  būtų smagu su kažkuo tobulintis kartu smile.gif
labai norėčiau prisijungt, jei yra  drinks_cheers.gif  4u.gif

Na siuo metu viena grupe greitai pereis prie pazengusiuju grupes ax.gif Na tas greiati tai gal uz menesio, gal truputi ilgiau smile.gif

QUOTE(vilnele @ 2011 08 11, 22:08)
Sveikos, labai noriu prisijungti prie pradinukių grupės. Ką turėčiau daryti?

Man i AZ savo skype, atsiusiu medziaga ir dirbam mirksiukas.gif Mes siandien jau pradejome tikrintis uzduotis, sekantis susitikimas pirmadieni 20 val norvegijos laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 08 11, 22:50)
Na siuo metu viena grupe greitai pereis prie pazengusiuju grupes  ax.gif Na tas greiati tai gal uz menesio, gal truputi ilgiau  smile.gif

Tikiuosi nepražiopsoti ir jei priimsite, prisijungti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2011 08 11, 23:31)
Tikiuosi nepražiopsoti ir jei priimsite, prisijungti  ax.gif  4u.gif

Jeigu tesime mokslus priimsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 12 rugpjūčio 2011 - 10:24
Sveikos, gal turit Ny i norge vadovėlį ax.gif - labai reikia. Jei galit atsiųskit ruta.ramunas arba ruta.slekiene@gmail.com labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as irgi jungiuosi prie jusu. smile.gif
Papildyta:
Kada jungiiates? Gal galima koki kontakta gauti is skype tai as pati prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(Simona118 @ 2011 08 19, 11:32)
Sveikos as irgi jungiuosi prie jusu.  smile.gif
Papildyta:
Kada jungiiates? Gal galima koki kontakta gauti is skype tai as pati prisijungciau.

Laba, i kuria grupe nori prisijungti? Pradinuku? Tada parasyk man i AZ savo skype. Susitinkame pirmadieniais ir ketvirtadieniais 20 val norvegijos laiku.
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 08 21, 21:37)
Laba, i kuria grupe nori prisijungti? Pradinuku? Tada parasyk man i AZ savo skype. Susitinkame pirmadieniais ir ketvirtadieniais 20 val norvegijos laiku.

gal jau pazengusiuju grupe pradedat?
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 08 21, 20:43)
gal jau pazengusiuju grupe pradedat?

Laba, dar ne 4u.gif
Atsakyti
sveiki, jei kam reikia, turiu knygeliu mokymuisi, žodynas parduotas, žodynėlis ir gramatika kaip ir pažadėti, tai liko kursu"žiniu gausa"knygele ir diskas "per 60min":
user posted image
kaina sutartine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 22 rugpjūčio 2011 - 12:49
Sveikos merginos,
na aš irgi prisijungiau prie pradedanciuju, bet noriu patarimo, nuo ko man pradet?
Dabar tai as skaitau teorija , kaip tarti kokius balsius, dvibalsius priebalsius. O ka su tom uzduotim daryti tai as dar nelabai suprantu. Man turbut reikia isigyti zodyna, issirinti temos zodzius, issiversti ir ismokti. Ar kaip cia daryt? Gramatikos teorija is to vdu puslapio skaityti?
Atsakyti