Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(artemide23 @ 2011 07 26, 15:15)
Siaip nuo kokios pamokos turetume pradeti tikrintis?  g.gif

Sąsiuvinyje nuo 14 pamokos klaustukas ant klaustuko ir dar klaustukas wacko.gif biggrin.gif

Jau laukiu pamokų, bus drausmingesnis darbas, nes dabar kažkaip tai truputį pasileidau į lankas ir sunkiai bei retai grįžtu į vagą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simasta: 26 liepos 2011 - 15:57
QUOTE(simasta @ 2011 07 26, 15:57)
Sąsiuvinyje nuo 14 pamokos klaustukas ant klaustuko ir dar klaustukas  wacko.gif  biggrin.gif

Jau laukiu pamokų, bus drausmingesnis darbas, nes dabar kažkaip tai truputį pasileidau į lankas ir sunkiai bei retai grįžtu į vagą blush2.gif

Aisku smile.gif Na reiskias nuo 14 pratesime rolleyes.gif
Na savaite dar pailsek, o tada vel su liniuote rankose priziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 07 26, 17:17)
tada vel su liniuote rankose priziuresiu  biggrin.gif

user posted image pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos moksliukės 4u.gif

jungiuosi ir aš prie jūsų blush2.gif nes be kalbos, kaip be rankų smile.gif

niekaip nesigauna parsisiųsti knygos iš duotos nuorodos, tai gal kuri galite man atsiųsti Pa vei pilną komplektą: vadovėlį, užduočių knygą ir MP3 prie abiejų.
mano skypas dlr1111

Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 07 26, 14:46)
bigsmile.gif tai ką, pasidžiaugiam paskutine atostogų savaitėle ir kimbam  smartass.gif

Nors man ilsėtis nėra kada, mat galus susižiūrinėt visokius likusius reikia, juk tarėmės, kad pasidarom savarankiškai iki galo visų pamokų, o man likusios kelių pamokų "smagiausios ir mėgiamiausios" klausymo užduotys  blush2.gif

Kaip kitoms grupiokėms sekasi?  g.gif lens.gif

Sveikutes
sekasi tai po truputuka lotuliukas.gif , ziuriu jau 27diena, greit mokslai prasides, o as dar pamoku nepadariau, reik susiimt doh.gif
Atsakyti
Artemide23, ar reikia naujokėms pirmajai pamokai ką nors pasiruošti smile.gif Atsispausdinau vadovėlį, tai toks nemenkas segtuvas gavosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Unna* @ 2011 07 28, 19:09)
Artemide23, ar reikia naujokėms pirmajai pamokai ką nors pasiruošti smile.gif Atsispausdinau vadovėlį, tai toks nemenkas segtuvas gavosi cool.gif

Jau ruosiesi thumbup.gif
Na ne, pirmai pamokai nieko nereikia, nes per pirma pamoka tik susitiksime, toks bus bandymas visoms, kad isivaizduotu kas ten bus biggrin.gif pasakysiu ka kitam kartui pasiruosti ir viskas smile.gif Nes ne visos cia ateina, tai per pirma susitikima viska pasakysiu smile.gif
Atsakyti
Ar dar nevelu i pradedanciuju kursa? 4u.gif
Atsakyti
Sakykit paneles ar labai sunki norvegu kalba? Planuoju vaziuoti i Norvegija, tai ateityje netolimoje tektu mokytis norvegu kalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 08 08, 08:32)
Ar dar nevelu i pradedanciuju kursa?  4u.gif

Sveikos

Pradesime siandien, tai dar gali prisijungti mirksiukas.gif

QUOTE(Lialondra @ 2011 08 08, 10:12)
Sakykit paneles ar labai sunki norvegu kalba? Planuoju vaziuoti i Norvegija, tai ateityje netolimoje tektu mokytis norvegu kalbos smile.gif

O del sunkumo, tai cia priklauso nuo zmogaus sugebejimu kalboms. Man kalbos patinka, tai norvegu man nera sunki, gramatika pvz panasi i anglu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 08 08, 11:52)
Sveikos

Pradesime siandien, tai dar gali prisijungti  mirksiukas.gif

Aciu, ka tureciau tureti ir zinoti? Ar jau reikia ka padaryti? Kam nors reikia registruotis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 08 08, 11:32)
Aciu, ka tureciau tureti ir zinoti? Ar jau reikia ka padaryti? Kam nors reikia registruotis ar kaip?

Parasyk man savo skype i AZ, pridesiu prie grupes. smile.gif Siandien 20 val norvegijos laiku (21 val LT laiku) bus pirmas susitikimas, todel pasakysiu namu darbus, o jau nuo ketvirtadienio tikrinsime uzduotis
Medziaga kaip ir siunciu, tik kartais internetas sokineti pradeda, bet per pora dienu manau iseitu atsiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 08 rugpjūčio 2011 - 12:12