Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

Sveikos 4u.gif
ir as pagaliau uzsimaniau ismokti sia nelengva (pasak kitu) kalba ax.gif Noreciau ateityje i Norvegija nukeliauti.. o ir cia gal pravers, Lietuvoje gyvenant ax.gif mirksiukas.gif
P.s.pasiziurejus pirmasias pamokas,labai patiko,manau tai tas,ko man,naujokei siuo metu labaisuai reikia. Aciu, artemide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwa @ 2011 07 20, 13:31)
Sveikos 4u.gif
ir as pagaliau uzsimaniau ismokti sia nelengva (pasak kitu) kalba ax.gif  Noreciau ateityje i Norvegija nukeliauti.. o ir cia gal pravers, Lietuvoje gyvenant ax.gif  mirksiukas.gif
P.s.pasiziurejus pirmasias pamokas,labai patiko,manau tai tas,ko man,naujokei siuo metu labaisuai reikia. Aciu, artemide smile.gif

Visada prasom 4u.gif mirksiukas.gif
Beje kalba nera labai sunki, ypac jeigu moki anglu arba vokieciu. Sunki gali buti nebent tiem, kam aplamai su kalbom sunki situacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 07 20, 14:34)
Visada prasom  4u.gif  mirksiukas.gif
Beje kalba nera labai sunki, ypac jeigu moki anglu arba vokieciu. Sunki gali buti nebent tiem, kam aplamai su kalbom sunki situacija  ax.gif

Na jo,sutinku visai thumbup.gif
man kaip humanitarei is prigimties,turi buti nesunku reiskia mirksiukas.gif
beje,ir mane prijunkit veliau i konferencija smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jau is visu pusiu klausia kada pratesime (pradesime) mokslus. rolleyes.gif Tai nuo rugpjucio 1 dienos gryztu i eteri mirksiukas.gif
Reikes derinti laika is naujo su esamom grupem, nes prisides dar viena grupe naujokiu 4u.gif

Dabar tos, kurios nori i naujokiu grupe rasykite man savo skype i AZ.

Jeigu pacios kazkiek mokate, siuo metu yra 1 ir 2 lygio grupes.

Mokomes pagal Pa vei vadoveli. ax.gif
Atsakyti
Beje, pykit, nepykit, bet tai jau paskutine grupe su kuria uzsiimsiu mirksiukas.gif

Veliau jau pradesiu imti kieknors $, jeigu kas nores, kad asmeniskai padeciau tongue.gif Bet tokiu abejoju, kad bus, tad man bus daugiau laisves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 07 25, 17:04)
Sveikos smile.gif
Jau is visu pusiu klausia kada pratesime (pradesime) mokslus.  rolleyes.gif Tai nuo rugpjucio 1 dienos gryztu i eteri  mirksiukas.gif
Reikes derinti laika is naujo su esamom grupem, nes prisides dar viena grupe naujokiu  4u.gif

Mokomes pagal Pa vei vadoveli.  ax.gif

clap.gif Prisijungčiau prie naujokių, parašiau Skype į AŽ 4u.gif
Gal pasakysit iš kur tą vadovėlį parsisiųsti ax.gif
Atsakyti
Vadoveli atsiusiu per skype smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 07 25, 19:51)
Vadoveli atsiusiu per skype smile.gif

Lauksiu, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Unna* @ 2011 07 25, 22:10)
Lauksiu, ačiū smile.gif

Bet man reikia rasyti, nes jusu daug, as jau maisausi wink.gif Todel patys rasykit, priminkit smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jau is visu pusiu klausia kada pratesime (pradesime) mokslus.  rolleyes.gif Tai nuo rugpjucio 1 dienos gryztu i eteri  mirksiukas.gif
Reikes derinti laika is naujo su esamom grupem, nes prisides dar viena grupe naujokiu  4u.gif

Mokomes pagal Pa vei vadoveli.  ax.gif

Kokios smagios naujienos! Ir as butinai jungiuosi i naujoku grupe! blush2.gif drinks_cheers.gif p.s.skype parasysiu tuoj
Atsakyti
Tai nuo rugpjucio 1 dienos gryztu i eteri  mirksiukas.gif

bigsmile.gif tai ką, pasidžiaugiam paskutine atostogų savaitėle ir kimbam smartass.gif

Nors man ilsėtis nėra kada, mat galus susižiūrinėt visokius likusius reikia, juk tarėmės, kad pasidarom savarankiškai iki galo visų pamokų, o man likusios kelių pamokų "smagiausios ir mėgiamiausios" klausymo užduotys blush2.gif

Kaip kitoms grupiokėms sekasi? g.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 07 26, 13:46)
bigsmile.gif tai ką, pasidžiaugiam paskutine atostogų savaitėle ir kimbam  smartass.gif

Nors man ilsėtis nėra kada, mat galus susižiūrinėt visokius likusius reikia, juk tarėmės, kad pasidarom savarankiškai iki galo visų pamokų, o man likusios kelių pamokų "smagiausios ir mėgiamiausios" klausymo užduotys  blush2.gif

Kaip kitoms grupiokėms sekasi?  g.gif lens.gif

Sveika smile.gif

Siaip nuo kokios pamokos turetume pradeti tikrintis? g.gif

Beje, tos kurios nepadare, tures laiko padaryti, juk per diena tikrinsime tiek pat uzduociu kaip ir seniau smile.gif Tad laiko bus smile.gif
Atsakyti