labukas as irgi noreciau prisijungt prie jusu
Prasom
Sveika Parasyk man i AZ Speju noresi prie grupes kuri 11 tema jau nagrines antradieni?
Sveikos, Panos,
Gal kas pasakytų tiksliai, kaip išsiverčia keli sakiniai? Nes google tokią nesąmonę išverčia Ieškome buto nuomai, tai rašau, kiek galiu visiems norvegiškai, man irgi atsako norvegiškai. Kai ką suprantu, kai ko - ne...
Leiligheten kan ses på hele uken men det bør avtales tid først.
Velkommen skal du være. Da vil en mann som heter Yngve ta imot deg.
Tusen takk
Gal kas pasakytų tiksliai, kaip išsiverčia keli sakiniai? Nes google tokią nesąmonę išverčia Ieškome buto nuomai, tai rašau, kiek galiu visiems norvegiškai, man irgi atsako norvegiškai. Kai ką suprantu, kai ko - ne...
Tusen takk
QUOTE(Agurkiene @ 2011 06 20, 10:27)
Sveikos, Panos,
Tusen takk
Tusen takk
Buta galima pasiziureti betkokia savaites diena, bet pries tai reikia sutarti laika.
Mielai prasome. Tada zmogus/vyras, vardu Yngve, sutiks/priims jus.
Mielos,
Ar yr adar visai zaliukiu?
Moreciau prisijungti prie pirmakursiu :-)
ACIU!
p.s. pasinagrinesiu temele issamiau, bet jei parasytumete kur kreiptis - gal gautusi greiciau!
ACIU!
p.s. pasinagrinesiu temele issamiau, bet jei parasytumete kur kreiptis - gal gautusi greiciau!
QUOTE(Mama_Jovita @ 2011 06 26, 23:24)
Mielos,
ACIU!
ACIU!
Luktelk menesiuka, grys Artemide23 is atostogu, tada ir suzinosi, tai butu rugpjucio pradzia
QUOTE(airius @ 2011 06 27, 09:21)
Luktelk menesiuka, grys Artemide23 is atostogu, tada ir suzinosi, tai butu rugpjucio pradzia
Dekui
QUOTE(Mama_Jovita @ 2011 06 27, 09:36)
Dekui
Beje, jei kas turi pradmenu medziagyte kokia, gal galite man permest? Ar kokia ci apa smus tvarkele? Buciau dekinga
mano skype jovita5655
Labas vakaras,
na labai žaviuosi kai žmonės mokosi savarankiškai kalbas. aš tai va mąsčiau imti kursus, įdomu tiesiog, sunki ta jų kalba? na, ar sudėtinga? Galvoju kaip tą tarimą išmokti taisyklingai savarankiškai kai nėra kas patikrina, pamoko? papasakokite kaip Jūs mokotės? mokotės Lietuvoje, ar jau išvykusios į Norvegiją?
na labai žaviuosi kai žmonės mokosi savarankiškai kalbas. aš tai va mąsčiau imti kursus, įdomu tiesiog, sunki ta jų kalba? na, ar sudėtinga? Galvoju kaip tą tarimą išmokti taisyklingai savarankiškai kai nėra kas patikrina, pamoko? papasakokite kaip Jūs mokotės? mokotės Lietuvoje, ar jau išvykusios į Norvegiją?
Mielai ir as prisijungciau prie pradedanciuju - kazkiek mokausi savarankiskai, bet ne viska suprantu