Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

labukas as irgi noreciau prisijungt prie jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasom rolleyes.gif
Atsakyti
laba smile.gif kazkada cia ir as pradzia padariau smile.gif Lietuvoje nesenai mokinausi pirma lygy,noretusi testi toliau,jei nieko pries prisijungsiu prie jusu pamoku smile.gif
Atsakyti

Sveika smile.gif Parasyk man i AZ smile.gif Speju noresi prie grupes kuri 11 tema jau nagrines antradieni? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Panos,

Gal kas pasakytų tiksliai, kaip išsiverčia keli sakiniai? Nes google tokią nesąmonę išverčia smile.gif Ieškome buto nuomai, tai rašau, kiek galiu visiems norvegiškai, man irgi atsako norvegiškai. Kai ką suprantu, kai ko - ne...

Leiligheten kan ses på hele uken men det bør avtales tid først.

Velkommen skal du være. Da vil en mann som heter Yngve ta imot deg.

4u.gif Tusen takk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agurkiene @ 2011 06 20, 10:27)
Sveikos, Panos,

Gal kas pasakytų tiksliai, kaip išsiverčia keli sakiniai? Nes google tokią nesąmonę išverčia smile.gif Ieškome buto nuomai, tai rašau, kiek galiu visiems norvegiškai, man irgi atsako norvegiškai. Kai ką suprantu, kai ko - ne...

Leiligheten kan ses på hele uken men det bør avtales tid først.

Velkommen skal du være. Da vil en mann som heter Yngve ta imot deg.

4u.gif Tusen takk smile.gif

Buta galima pasiziureti betkokia savaites diena, bet pries tai reikia sutarti laika.

Mielai prasome. Tada zmogus/vyras, vardu Yngve, sutiks/priims jus.
Atsakyti
Mielos,

Ar yr adar visai zaliukiu? ax.gif

Moreciau prisijungti prie pirmakursiu :-)

ACIU!

p.s. pasinagrinesiu temele issamiau, bet jei parasytumete kur kreiptis - gal gautusi greiciau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Jovita @ 2011 06 26, 23:24)
Mielos,

Ar yr adar visai zaliukiu?  ax.gif

Moreciau prisijungti prie pirmakursiu :-)

ACIU!

p.s. pasinagrinesiu temele issamiau, bet jei parasytumete kur kreiptis - gal gautusi greiciau!  wub.gif

Luktelk menesiuka, grys Artemide23 is atostogu, tada ir suzinosi, tai butu rugpjucio pradzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 27, 09:21)
Luktelk menesiuka, grys Artemide23 is atostogu, tada ir suzinosi, tai butu rugpjucio pradzia 4u.gif

Dekui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Jovita @ 2011 06 27, 09:36)

Beje, jei kas turi pradmenu medziagyte kokia, gal galite man permest? Ar kokia ci apa smus tvarkele? Buciau dekinga wub.gif
mano skype jovita5655
Atsakyti
Labas vakaras,

na labai žaviuosi kai žmonės mokosi savarankiškai kalbas. aš tai va mąsčiau imti kursus, įdomu tiesiog, sunki ta jų kalba? na, ar sudėtinga? Galvoju kaip tą tarimą išmokti taisyklingai savarankiškai kai nėra kas patikrina, pamoko? papasakokite kaip Jūs mokotės? mokotės Lietuvoje, ar jau išvykusios į Norvegiją?
Atsakyti
Mielai ir as prisijungciau prie pradedanciuju - kazkiek mokausi savarankiskai, bet ne viska suprantu ax.gif
Atsakyti