Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

Aš irgi prisidedu!! Tikiuosi užteks man vietos doh.gif
Atsakyti
1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu );
2. dr. (pradesiu nuo 0,gal neismes is grupes )
3. Imgoolia (irgi nuo 0..,laikas geriau ryte arba vakare)
4. micefee (šiokie tokie pagrindai yra...)
5. Indsta ( nuo 0)
6. Arminux (sakykim nuo 0, ir laikas geriau butu vakare )
7. Deimantina
8. Indra8
9.Tetavova (bandysiu derintis prie visu)
10. Neffertite_ (nuo 0)
11. Myce (šiokie tokie pagrindai yra...)
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 04 13, 21:02)
1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu );
2. dr. (pradesiu nuo 0,gal neismes is grupes )
3. Imgoolia (irgi nuo 0..,laikas geriau ryte arba vakare)
4. micefee (šiokie tokie pagrindai yra...)
5. Indsta ( nuo 0)
6. Arminux (sakykim nuo 0, ir laikas geriau butu vakare )
7. Deimantina
8. Indra8
9.Tetavova (bandysiu derintis prie visu)
10. Neffertite_ (nuo 0)
11. Myce (šiokie tokie pagrindai yra...)

nu prirasykite ir mane bandysius ziureti kas gaunasi doh.gif ax.gif na bent kazkiek gal paziurinesiu as tas knygas vel ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pradinukes (kurios tik ka susirinko) susitikimo grafikas pirmadieniais ir ketvirtadieniais 20 val (norvegijos laiku) 4u.gif
Atsakyti
sveikos noriu ir as prisijungti... blush2.gif nesvarbu kur ir kaip, bet reikia mokintis... nes be kalbos nieko gero nenusimato.. doh.gif einu i kursus.. bet reik tobulinti... neuztenka vien kursu.. savaite nesimokiau tai jau ir uzsimirso..
mokausi is ny i norge. bet turiu ir po vei. smile.gif
Papildyta:
man su gramatika sunkiau.. ir kaip tuos -ei -en -et prisiminti... den det.. man kosmosas... kaip teisingai sakinius sudaryti..
sedziu visa ryta vargstu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 04 28, 10:31)
sveikos noriu ir as prisijungti...  blush2.gif  nesvarbu kur ir kaip, bet reikia mokintis... nes be kalbos nieko gero nenusimato.. doh.gif  einu i kursus.. bet reik tobulinti... neuztenka vien kursu.. savaite nesimokiau tai jau ir uzsimirso..
mokausi is ny i norge. bet turiu ir po vei. smile.gif
Papildyta:
man su gramatika sunkiau.. ir kaip tuos -ei -en -et prisiminti... den det.. man kosmosas... kaip teisingai sakinius sudaryti..
sedziu visa ryta vargstu... doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip faina, junkis junkis biggrin.gif
O man siandien, aisku, vel vakare i darba. Namu darbus padariau, imesiu pries iseidama, tai galesit pagal mano tikrintis ir man pastabas rasyt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 04 28, 15:18)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip faina, junkis junkis  biggrin.gif
O man siandien, aisku, vel vakare i darba. Namu darbus padariau, imesiu pries iseidama, tai galesit pagal mano tikrintis ir man pastabas rasyt  ax.gif  biggrin.gif

kaip smagu kad taip sutikai mane cia:)
nori nenori reikia mokintis.. be kalbos niekur..
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 04 28, 13:18)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip faina, junkis junkis  biggrin.gif
O man siandien, aisku, vel vakare i darba. Namu darbus padariau, imesiu pries iseidama, tai galesit pagal mano tikrintis ir man pastabas rasyt  ax.gif  biggrin.gif

Na, siandien deja as nespejau i konferencija doh.gif Buvome mieste, ir kai vaziavome namo, nespejome i kelta, tai teko kelias valandas laukti kito doh.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2011 04 28, 19:25)

Junkis mirksiukas.gif Atrodo as neturiu tavo skype? g.gif Parasyk i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 29, 00:05)
Na, siandien deja as nespejau i konferencija  doh.gif Buvome mieste, ir kai vaziavome namo, nespejome i kelta, tai teko kelias valandas laukti kito  doh.gif
Junkis  mirksiukas.gif Atrodo as neturiu tavo skype?  g.gif Parasyk i AZ  4u.gif

man atorodo,kad turi... as turiu parasiau tau i skype. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 04 28, 20:25)

vitaliuni, as tave visur ir visada taip sutinku lotuliukas.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 04 30, 17:38)
vitaliuni, as tave visur ir visada taip sutinku  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

kaip man miela girdeti.smile.gif)) gaila,kad toli esi..ateitum i mano svente savaitgali..smile.gif torta kepsiu.. sampes... naktinis Bergenas... visos grozybes.. pasimokintume kalbos kartu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 05 02, 09:02)
kaip man miela girdeti.smile.gif)) gaila,kad toli esi..ateitum i mano svente savaitgali..smile.gif torta kepsiu.. sampes... naktinis Bergenas... visos grozybes.. pasimokintume kalbos kartu...  4u.gif

Ech... nebeerzink.... unsure.gif mielu noru ateiciau wub.gif
Atsakyti