Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

QUOTE(Arminux @ 2011 04 12, 13:08)
Artimede, as Lietuvoje dabar turiu toki internetini zodyna. Jis yra Lietuviu - Norvegu, ir Norvegu - Lietuviu. Sakau gal pradziai, koki menesiuka kaip nors issiversiu su juo, nes draugas Norvegijoje toki turi, koki rekomenduoji isigyti.

O del kursu, nezinau kada bus ju pradzia, bet as visas savo pajegas skirti galesiu tik po velyku.....manau suprasite, nes gi lekiu i NO savaitelei aplankyti savo brangiausiojo..... wub.gif

Na, gal pradziai uzteks, jeigu ka galesi klausti per konferencija, ka zodziai reiskia smile.gif

Svarbiausia, kad kai prisijungsi nebutu sunku pasivyti, bet manau pirmos pamokos nesunkios, jeigu ka padesiu pasivyti mirksiukas.gif

O del laiko, tai laisva vakarais, po 19 val. (norvegijos laiku). antradieni ir penktadieni turiu grupe. Tai galima butu pirmadieni ir treciadieni su jumis susitikti, jeigu tinka. Tik va reikia laika nuspresti. Kada jums butu geriau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 12 balandžio 2011 - 21:51
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 11, 19:55)
Kazkas sarasa truputi sumaise  rolleyes.gif

1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu );
2. dr. (pradesiu nuo 0,gal neismes is grupes )
3. Imgoolia (irgi nuo 0..,laikas geriau ryte arba vakare)
4. micefee (šiokie tokie pagrindai yra...)
5. Indsta ( nuo 0)
6. Arminux (sakykim nuo 0, ir laikas geriau butu vakare )
7. Deimantina
8. Indra8
9.Tetavova (bandysiu derintis prie visu)
10. Neffertite_ (nuo 0)

Cia paskutine versija wink.gif toliau prie jos rasykites  4u.gif

O jetus doh.gif issigandau,mane kazkas buvo "ismetes uz borto"" doh.gif Aciu Dianai,kad isgelbejo biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(artemide23 @ 2011 04 12, 22:46)
Na, gal pradziai uzteks, jeigu ka galesi klausti per konferencija, ka zodziai reiskia smile.gif

Svarbiausia, kad kai prisijungsi nebutu sunku pasivyti, bet manau pirmos pamokos nesunkios, jeigu ka padesiu pasivyti  mirksiukas.gif

O del laiko, tai laisva vakarais, po 19 val. (norvegijos laiku). antradieni ir penktadieni turiu grupe. Tai galima butu pirmadieni ir treciadieni su jumis susitikti, jeigu tinka. Tik va reikia laika nuspresti. Kada jums butu geriau?  smile.gif

Man tinka 4u.gif
Atsakyti
Siaip man idealiausiai tinka 20 val, kad neveluociau doh.gif Tai, kad pirmadieniais ir treciadieniais 20 valanda (norvegijos laiku). Jeigu tinka, tai pirmas susitikimas arba rytoj, jeigu spesite padaryti namu darbus, arba pradedame nuo pirmadienio. Namu darbas butu padaryti 1 temos uzduotis, nuo 2 temos, uzduotis dalinsime i 2 dalis. Siaip del to, kad dar ne visos turi vadovelius, tai galima rytoj tiesiog susitikti konferencijoje, kam reikes knygu, jums atsius (tikekimes ax.gif ), o tada pirmadieni jau pradesime tikrintis uzduotis.
Tinka? rolleyes.gif

Beje, jeigu dar kas man neatsiusnte savo skype, siuskite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 13, 00:51)
Siaip man idealiausiai tinka 20 val, kad neveluociau  doh.gif Tai, kad pirmadieniais ir treciadieniais 20 valanda (norvegijos laiku). Jeigu tinka, tai pirmas susitikimas arba rytoj, jeigu spesite padaryti namu darbus, arba pradedame nuo pirmadienio. Namu darbas butu padaryti 1 temos uzduotis, nuo 2 temos, uzduotis dalinsime i 2 dalis. Siaip del to, kad dar ne visos turi vadovelius, tai galima rytoj tiesiog susitikti konferencijoje, kam reikes knygu, jums atsius (tikekimes  ax.gif ), o tada pirmadieni jau pradesime tikrintis uzduotis.
Tinka?  rolleyes.gif

Beje, jeigu dar kas man neatsiusnte savo skype, siuskite  mirksiukas.gif

Man tinka, laukiu jau pamoku ;-)
Atsakyti
Siaip man idealiausiai tinka 20 val, kad neveluociau  doh.gif Tai, kad pirmadieniais ir treciadieniais 20 valanda (norvegijos laiku). Jeigu tinka, tai pirmas susitikimas arba rytoj, jeigu spesite padaryti namu darbus, arba pradedame nuo pirmadienio. Namu darbas butu padaryti 1 temos uzduotis, nuo 2 temos, uzduotis dalinsime i 2 dalis. Siaip del to, kad dar ne visos turi vadovelius, tai galima rytoj tiesiog susitikti konferencijoje, kam reikes knygu, jums atsius (tikekimes  ax.gif ), o tada pirmadieni jau pradesime tikrintis uzduotis.
Tinka?  rolleyes.gif

labas rytas, savo skype issiunciau tau i AZ. man viskas tinka. Tik dar noriu pasiteirauti, kiek laiko mazdaug uztrunka tie susitikimai - pamokeles?
Atsakyti
Tinka?  rolleyes.gif

man tinka ,nes as iki 17 arba 18 dirbsiu ,tai man 20h pats tas thumbup.gif o ir dienos tinka smile.gif
tuomet iki susitikimo vakare skypej cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2011 04 13, 09:31)
labas rytas, savo skype issiunciau tau i AZ. man viskas tinka. Tik dar noriu pasiteirauti, kiek laiko mazdaug uztrunka tie susitikimai - pamokeles?

Būna, kad valandos užtenka, o būna ir visas dvi prasėdim, čia priklauso nuo to , kaip temą supratom ir kiek klaidų namų darbuos pridarėm. ( O moteriškės kartais ir ne įtemą dar papliurpiam blush2.gif )
Atsakyti
ax.gif gal.. kas... su gerom ausim parasytu 20-tos uzduoties teksta is pratybu 9 pamokos . Na taip sunku man su klausymo pamokom doh.gif (puse to ko parasiau negirdejau, o "is logikos" supyliau blush2.gif )

aciuu

20 Gjenta

aa.. i dag er treti sjliten. . . Blir det meg? Nei, takk. Jogge tur er ikke null for meg. jeg jogger aldri. Jeg liker bedre gå på tur. Og går på tur kommer ganske hedly sinse noe da. Gå på ski heller. joo, men jeg liker best slalåm. En på skin gå ofte ski tur på heller. Jeg er flåt.. Da van te hjelpa. om sommer liker jeg å cykle og å ro. Dere gå mosjon og liker å være i naturen. Jeg liker bedre å svømer og å ro. Om sommer .... Liker du å svømme? Nei, ikke heller ...tat... kalt og vått. Jeg ha .. speller golf. Det er mosjon. .. spiller alle mennesker golf? Det er ikke kjedelig. Nei. Det er ikke kjedelig! Men in da mosjon er å danse salsa. i kveld skal på danse kurs. Jeg danser salsa om ....onsdag. Salsa! De er flåt. Kan jeg bli .. det? Gjerna. En tinill .... jogge ... sikke på de ikke m..
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 12, 22:46)

Svarbiausia, kad kai prisijungsi nebutu sunku pasivyti, bet manau pirmos pamokos nesunkios, jeigu ka padesiu pasivyti  mirksiukas.gif

O del laiko, tai laisva vakarais, po 19 val. (norvegijos laiku). antradieni ir penktadieni turiu grupe. Tai galima butu pirmadieni ir treciadieni su jumis susitikti, jeigu tinka. Tik va reikia laika nuspresti. Kada jums butu geriau?  smile.gif

Tinka 4u.gif

Tinka?  rolleyes.gif

Tinka 4u.gif artemide, nepamirsk ir manes si karta itraukti i pirma pamoka 4u.gif ax.gif Ir tada is issibrauksiu is anos grupes biggrin.gif
Pritariu, kad geriau namu darbus pradet tikrintis nuo pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 13, 19:34)
Pasistengsiu  smile.gif

Aci labai hi.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai pazengusiuju nebus moklu smile.gif vel darbe teks zubrinti smile.gif
Atsakyti