Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

Kai jau bus aiškus norinčių mokytis sąrašas ir kai jau visos bus pridėtos į konferenciją, galėsiu atsiųsti knygas, pas mane internetas greitas. O dabar nerašinėkit po vieną. Jei norėsit mokytis, viską gausit. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 09, 22:21)
Kai jau bus aiškus norinčių mokytis sąrašas ir kai jau visos bus pridėtos į konferenciją, galėsiu atsiųsti knygas, pas mane internetas greitas. O dabar nerašinėkit po vieną. Jei norėsit mokytis, viską gausit.  mirksiukas.gif

thumb_yello.gif hi.gif
Atsakyti
Artemide, kiek jus praejot pamoku su pazengusiomis???? as prisijungciau nuo siek, kiek esate paejusios. Aciu smile.gif lauksiu ziniu.
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 04 09, 23:37)
Artemide, kiek jus praejot pamoku su pazengusiomis???? as prisijungciau nuo siek, kiek esate paejusios. Aciu smile.gif lauksiu ziniu.

Tai, kad nera pazengusiuju, nesusirinkdavo minimalus skaicius mirksiukas.gif Teks is naujo bandyti ax.gif
Atsakyti
Mane paturek, Diana, omeny prie pazengusiu, jei tokiu susirinks bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gediminasss: 10 balandžio 2011 - 03:52
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 09, 18:21)
Galetu, kas nors parasyti is dabartines grupes, su kuria mokinames, galetu papasakoti savo nuomone kitoms  mirksiukas.gif

Bandysiu nušviest padėtį cool.gif
Toks mokymosi būdas yra labai geras, nes:
* kai mokaisi tik savankiškai, gali pridaryti klaidų, bet įsivaizduoti, kad supratai teisingai, o čia kiekvienas sakinukas tikrinamas ir aiškinamos klaidos;
**du kartus per savaitę laukiančios konferencijos skatina namų dulkes ir kitus buitinius dalykus nustumti į kada nors, nes ką pamokėlėje veiksi neatlikęs namų darbų, o atsilikusiam bus nelengva prisivyti;
***patikrinta asmeninė praktika rodo, kad net ir maitinant kūdikį galima dalyvauti pamokėlese, kas nebūtų įmanoma paprastuose kursuose biggrin.gif

Artemidė yra šaunuolė, kad užsiima tokia, sakyčiau, švietėjiška misija ir kad turi tiek kantrybės su mumis. Kažin, ar jos pačios gaunama nauda (na, tas kartojimas) atsveria tiek, kiek gaunam mes... Ko gero, mes daugiau išsiurbiam... Didžiulis dėkui 4u.gif

Bet noriu pasakyti, kad nors ir nereali mūsų mokytoja-kuratorė-idėjinis vadas, deja, ji nėra stebukladarė, todėl pagrindinis darbas yra ant savo pačių pečių, o kad jie ne pas visas/visus tvirti, matome iš mūsų jau anksčiau sudarytų dviejų sąrašų, mat iš pradinukų ilgojo sąrašo telikom aktyvios 4-5 mokinės, iš pažengusių, kaip suprantu, aktyvaus konferencijos dalyvio visiškai nė vieno. Darbo yra be galo daug, o pasiteisinimų jo neatlikti - ne ką mažiau (maži/dideli vaikai, darbas, namų ruoša, svečiai, geras oras lauke, nuovargis ir t.t.t.t.t.t.).

Taigi, sėkmės, užsispyrimo, susikaupimo, nusiteikimo rimtam sunkiam darbui bei pasididžiavimo savimi ir pasiektu rezultatu, kai jau lengvai kalbėsite/rašysite šia nuostabios šalies kalba 4u.gif

Atsiprašau už ilgą litaniją blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simasta: 10 balandžio 2011 - 11:08
QUOTE(simasta @ 2011 04 10, 12:06)
Bandysiu nušviest padėtį  cool.gif
Toks mokymosi būdas yra labai geras, nes:
* kai  mokaisi tik savankiškai, gali pridaryti klaidų, bet įsivaizduoti, kad supratai teisingai, o čia kiekvienas sakinukas tikrinamas ir aiškinamos klaidos;
**du kartus per savaitę laukiančios konferencijos skatina namų dulkes ir kitus buitinius dalykus nustumti į kada nors, nes ką pamokėlėje veiksi neatlikęs namų darbų, o atsilikusiam bus nelengva prisivyti;
***patikrinta asmeninė praktika rodo, kad net ir maitinant kūdikį galima dalyvauti pamokėlese, kas nebūtų įmanoma paprastuose kursuose  biggrin.gif

Artemidė yra šaunuolė, kad užsiima tokia, sakyčiau, švietėjiška misija ir kad turi tiek kantrybės su mumis. Kažin, ar jos pačios gaunama nauda (na, tas kartojimas) atsveria tiek, kiek gaunam mes... Ko gero, mes daugiau išsiurbiam... Didžiulis dėkui  4u.gif

Bet noriu pasakyti, kad nors ir nereali mūsų mokytoja-kuratorė-idėjinis vadas, deja, ji nėra stebukladarė, todėl pagrindinis darbas yra ant savo pačių pečių, o kad jie ne pas visas/visus tvirti, matome iš mūsų jau anksčiau sudarytų dviejų sąrašų, mat iš pradinukų ilgojo sąrašo telikom aktyvios 4-5 mokinės, iš pažengusių, kaip suprantu, aktyvaus konferencijos dalyvio visiškai nė vieno. Darbo yra be galo daug, o pasiteisinimų jo neatlikti - ne ką mažiau (maži/dideli vaikai, darbas, namų ruoša, svečiai, geras oras lauke, nuovargis ir t.t.t.t.t.t.).

Taigi, sėkmės, užsispyrimo, susikaupimo, nusiteikimo rimtam sunkiam darbui bei pasididžiavimo savimi ir pasiektu rezultatu, kai jau lengvai kalbėsite/rašysite šia nuostabios šalies kalba  4u.gif 

Atsiprašau už ilgą litaniją  blush2.gif  biggrin.gif

Nu gi labai grazu 4u.gif Pritariu kiekvienam zodziui drinks_cheers.gif Geda, bet perskaicius sita posta radau akmenu ir savam darze doh.gif ax.gif biggrin.gif Labai atsiprasau, kad apsileidau pirmaji karta, pazadu taisytis - o ir kitos iseities nebera biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 04 10, 12:41)
perskaicius sita posta radau akmenu ir savam darze  doh.gif 

taigi dėl to, kad visuose daržuose šitų akmenų galima rast biggrin.gif Juk man irgi pradinis didelis entuziazmas buvo pradėjęs blėst su sunkėjančiomis užduotis, su gausybe nežinomų žodžių (juk yra tekstų, kad kas antro žodžio ieškau žodyne, o tai džiugesio neprideda), jau kelis kartus norėjosi "nusimuilint" blush2.gif , bet o tačiau kadangi nors nes einu pirmyn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 04 10, 13:01)
taigi dėl to, kad visuose daržuose šitų akmenų galima rast  biggrin.gif Juk man irgi pradinis didelis entuziazmas buvo pradėjęs blėst su sunkėjančiomis užduotis, su gausybe nežinomų žodžių (juk yra tekstų, kad kas antro žodžio ieškau žodyne, o tai džiugesio neprideda), jau kelis kartus norėjosi "nusimuilint"  blush2.gif , bet o tačiau kadangi nors nes einu pirmyn  rolleyes.gif

Pas mane žodynas labiausiai suskaityta knyga namie, nors dar tik porą mėnesiu teturiu doh.gif lotuliukas.gif Tas labiausiai mane ir erzina, kad kasantro žodžio nesuprantu ir kad gramatika irgi tik norvegiškai paaiškinta, o taip gerai kartais būtų, kad lietuviškai paaiškintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 04 10, 13:01)
taigi dėl to, kad visuose daržuose šitų akmenų galima rast  biggrin.gif Juk man irgi pradinis didelis entuziazmas buvo pradėjęs blėst su sunkėjančiomis užduotis, su gausybe nežinomų žodžių (juk yra tekstų, kad kas antro žodžio ieškau žodyne, o tai džiugesio neprideda), jau kelis kartus norėjosi "nusimuilint"  blush2.gif , bet o tačiau kadangi nors nes einu pirmyn  rolleyes.gif

Saunuole simasta 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif Imsiu pavyzdi is taves drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif ačiū. Aš iš Artemidės jį imu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 04 10, 13:42)
blush2.gif ačiū. Aš iš Artemidės jį imu  friends.gif

Oooo, artemide musu tai is vis - ner nei ka kalbet. As negaliu vis dar atsistebet ja biggrin.gif Tiksliai kazkokia misija ji cia uzsiemus yra, kitaip ir nepasakysi doh.gif 4u.gif
Atsakyti