QUOTE(Indsta @ 2011 04 09, 17:23)
Butu smagu, kad kazkuri pasidalintu O beje kokiu laiku? Kada, kad nepraziopsociau
Paskaityk viena zinute anksciau tavosios
Ir tikiuosi, kas nors atsius medziaga, jeigu ne, tai tada rasyk man, tiesiog pas mane internetas ne is geriausiu beje reikia siusti i skype, nes daug uzima
Mokintis geriausia su zodynu, be jo bus sunkoka
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 09, 15:32)
Paskaityk viena zinute anksciau tavosios
Ir tikiuosi, kas nors atsius medziaga, jeigu ne, tai tada rasyk man, tiesiog pas mane internetas ne is geriausiu beje reikia siusti i skype, nes daug uzima
O as neturiu irgi zodyno tik nete
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 09, 18:32)
as zodyna gausiu geguzes 8 diena ... manau iki to ,kaip nors issiversiu
QUOTE(dr. @ 2011 04 09, 20:01)
as zodyna gausiu geguzes 8 diena ... manau iki to ,kaip nors issiversiu
translate.google.com
Papildyta:
tai paciu laiku gryztu i lt.pirksiu zodynus oj pirksiu
QUOTE(Arminux @ 2011 04 09, 17:52)
1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu );
2. dr. (pradesiu nuo 0,gal neismes is grupes )
3. Imgoolia (irgi nuo 0..,laikas geriau ryte arba vakare)
4. micefee (šiokie tokie pagrindai yra...)
5.Indsta ( nuo 0)
6. Arminux (sakykim nuo 0, ir laikas geriau butu vakare )
7.Indra 8
Tik as neturiu nei vadoveliu, nei nieko, is ko JUS mokintas, gal kas pagelbetu......
5.Indsta ( nuo 0)
7.Indra 8
Tik as neturiu nei vadoveliu, nei nieko, is ko JUS mokintas, gal kas pagelbetu......
Mokinames is vadovelio Pa vei, tikiuosi, kad kas nors pasidalins
Galiu kuriai nors vienai persiust, o paskui pasidalinsit
Artemide, ar darysit pažengusiųjų grupę??? tąkart atsilikau dėl darbų pertekliaus. Bet lb noriu toliau mokintis
O as irgi visai noreciau prisijungti... bet cia pradesit mokintis nuo 0 kiek suprantu? Mat man reiketu palavinti zinias, ir pastiprinti gramatika...
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 09, 16:52)
Tetavova, o pasirodo as tave pamirsau prideti prie grupes Labai atsiprasau. Tiek daug zmoniu buvo, kad praziopsojau
Labuka. Nieko tokio. Taip susikloste situacija, mazyles gimimas, kelione i LT kaip tik tuo metu,kai pradejot mokytis. Jei butu iseje,buciau pati rekusi pilna gerkle,kad priimkit
Bet kaip sakoma, mokytis niekada nevelu Manau,kad sikart tikrai pavyks. Medziaga turiu, tavo skype irgi.
1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu );
5. Indsta ( nuo 0)
7. Deimantina
8. Indra8
9.Tetavova (bandysiu derintis prie visu)
QUOTE(Šagrenė @ 2011 04 09, 19:56)
Artemide, ar darysit pažengusiųjų grupę??? tąkart atsilikau dėl darbų pertekliaus. Bet lb noriu toliau mokintis
QUOTE(Arie_ @ 2011 04 09, 20:33)
O as irgi visai noreciau prisijungti... bet cia pradesit mokintis nuo 0 kiek suprantu? Mat man reiketu palavinti zinias, ir pastiprinti gramatika...
Del pazengusiuju grupes spresiu kita savaite. Bus matyti