Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai IV

1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu );
2. dr. (pradesiu nuo 0,gal neismes is grupes )
3. Imgoolia (irgi nuo 0..,laikas geriau ryte arba vakare)
4. micefee (šiokie tokie pagrindai yra...)
5.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Priimkit ir mane i savo buri smile.gif Noriu ismokti norvegu kalba nuo 0, mano skype indsta.22 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indsta @ 2011 04 09, 14:55)
Sveikos  4u.gif
Priimkit ir mane i savo buri smile.gif Noriu ismokti norvegu kalba nuo 0, mano skype indsta.22 smile.gif

Isirasyk i sarasa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 09, 15:42)
1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu  );
2. dr. (pradesiu nuo 0,gal neismes is grupes  )
5.Indsta ( nuo 0)

Atsakyti
Tetavova, o pasirodo as tave pamirsau prideti prie grupes doh.gif unsure.gif Labai atsiprasau. Tiek daug zmoniu buvo, kad praziopsojau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif .I Norvegija esu atvykus pries metus, kalbos mokinaus savarankiskai, tad butu saunu jai priimtumete ir mane i pradedanciuju kursus.Man geriau butu ryte,bet derinsiuos prie Jusu smile.gif .Skype mechas666 Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Indra8 @ 2011 04 09, 17:11)
Sveikos merginos  smile.gif .I Norvegija esu atvykus pries metus, kalbos mokinaus savarankiskai, tad butu saunu jai priimtumete ir mane i pradedanciuju kursus.Man geriau butu ryte,bet derinsiuos prie Jusu  smile.gif .Skype mechas666  Is anksto dekoju

nenervinkit mokytojos smile.gif isirasykit i sarasa ... jau dviem pries tai pastaba dave biggrin.gif tuoj 2 prades rasyt doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dr.: 09 balandžio 2011 - 16:16
QUOTE(dr. @ 2011 04 09, 18:15)
nenervinkit mokytojos  smile.gif isirasykit i sarasa ... jau dviem pries tai pastaba dave biggrin.gif tuoj 2 prades rasyt  doh.gif  4u.gif

bet kiek mokiniu bus daaaaug:)
Atsakyti
1. Eglaitiene (pradesiu is naujo,nes nuo anos grupes smarkiai atsilikau. Laika meginsiu derint prie visu );
5.Indsta ( nuo 0)
6. Arminux (sakykim nuo 0, ir laikas geriau butu vakare )

Tik as neturiu nei vadoveliu, nei nieko, is ko JUS mokintas, gal kas pagelbetu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 09 balandžio 2011 - 16:54
Va, isirasiau i kursus, bet neuriu is ko mokintis smile.gif Nepasigilinau i nieka kaip cia kas vyksta smile.gif Papasakokit man placiau kas galit ir jei kas turit medziagos imeskit i pasta indsta22@gmail.com wink.gif
Dekui is anksto smile.gif
Atsakyti
Niu ir mane irasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra8 @ 2011 04 09, 16:11)
Sveikos merginos  smile.gif .I Norvegija esu atvykus pries metus, kalbos mokinaus savarankiskai, tad butu saunu jai priimtumete ir mane i pradedanciuju kursus.Man geriau butu ryte,bet derinsiuos prie Jusu  smile.gif .Skype mechas666  Is anksto dekoju

QUOTE(dr. @ 2011 04 09, 16:15)
nenervinkit mokytojos  smile.gif isirasykit i sarasa ... jau dviem pries tai pastaba dave biggrin.gif tuoj 2 prades rasyt  doh.gif  4u.gif

Mane sunervinti labai labai sunku, galima sakyti neimanoma biggrin.gif esu labai kantrus zmogus mirksiukas.gif

QUOTE(Imgoolia @ 2011 04 09, 16:20)
bet kiek mokiniu bus daaaaug:)

Zinok, is patirties sakau, kad ne visos bus aktyvios, patikrinta jau biggrin.gif Bet jeigu bent 3-4 bus aktyvios, bus gerai thumbup.gif

5. Indsta ( nuo 0)
6. Arminux (sakykim nuo 0, ir laikas geriau butu vakare )
7. Deimantina
8. Indra8

Indsta, viskas vyksta per skype, rastu, kad tos, kurios negalejo prisijungti, galetu veliau skaityti istorija ir pasitikrinti uzduotis.

Galetu, kas nors parasyti is dabartines grupes, su kuria mokinames, galetu papasakoti savo nuomone kitoms mirksiukas.gif

Indsta, parasyk man savo skype. smile.gif Deimantina, as atrodo tavo skype neturiu ane? g.gif

Del laiko bus aisku kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 09 balandžio 2011 - 17:28