Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(Ursiuke @ 2011 04 12, 01:12)
Na, ne pasaulio pabaiga tie auskariukai... Manau, nereikia taip kategoriškai kankorėžiais apmėtyti tų mamų, kurios taip puošia savo mažyles.  4u.gif
Man asmeniškai visai gražu ir smalsu yra pažiūrėti į mažą mergytę su auskariukais, nors visada sukirba mintis, kad mažoms mergytėms labiau tinka dailus segtukas, lankelis ar kaspinėlis. Vyresnioji dukra būdama 10 panoro įsiverti auskarus - neatkalbinėjau, prašom.  Sūnus irgi būdamas maždaug 10 pradėjo prašyti vieną ausį pradurti - prašom, pradūrėm (dabar nespėju auskarų pirkti - pameta po vieną per savaitę). Matyt, prasidedant paauglystei auskarų buvimas arba nebuvimas tampa asmenybės saviraiškos forma. Dabar žiūriu į mūsų pagrandukę (1m. 4 mėn.) - įverčiau tuos auskariukus, na kaip ne tas vaikas būtų  smile.gif Dabar tokia maža padraika, o su auskarais lyg ir surimtėt turėtų... Žodžiu, tikrai palauksiu, kol pati paprašys, žinau, kad nėra kur skubėti, viskam ateis savas laikas  smile.gif O jei kuri mama mano kitaip ir įveria auskarus mažylei, tai tikrai neįžvelgiu čia labai didelio žmogaus teisių pažeidimo... mirksiukas.gif

Vaikas, ne jusu nuosavybe, kokia teise turite uz ji nuspresti ar jam reikia verti ausis, gal ji uzaugusi, nenores vertis, bet jus jau busite tai padariusi....
uzaugs, pati tai padarys, jei nores, kam is vaiko klouna daryti....
as pries cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2011 04 12, 02:12)
Na, ne pasaulio pabaiga tie auskariukai... Manau, nereikia taip kategoriškai kankorėžiais apmėtyti tų mamų, kurios taip puošia savo mažyles.  4u.gif
Man asmeniškai visai gražu ir smalsu yra pažiūrėti į mažą mergytę su auskariukais, nors visada sukirba mintis, kad mažoms mergytėms labiau tinka dailus segtukas, lankelis ar kaspinėlis.

Vat cia pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 04 12, 14:41)
Vaikas, ne jusu nuosavybe, kokia teise turite uz ji nuspresti ar jam reikia verti ausis, gal ji uzaugusi, nenores vertis, bet jus jau busite tai padariusi....
uzaugs, pati tai padarys, jei nores, kam is vaiko klouna daryti....
as pries cool.gif

Tai ar aš sakau, kad vaikas - nuosavybė? smile.gif Aš tikrai nesiruošiu verti savo mažei auskarų, nes ir be jų ji laaaabai graži.
Aš tik sakau, kad ne tik vaikai, bet ir tėvai turi šiokių tokių teisių, norų, svajonių, vizijų, troškimų ir pan. Ir tikrai nori ne pakenkti savo vaikeliui, o trokšta, kad jam būtų geriau, jis būtų gražesnis, augtų sveikesnis ir pan. Kaip kas supranta, taip tas savo tėvišką meilę ir realizuoja.
Ir dar keli pasvarstymai. Pirmiausia, kažin, kiek jau čia tų mergaičių užaugusios rausis plaukus, kad jų ausys pardurtos? g.gif Antra vertus, manau, kad tai jau ne vaiko nuosavybės/nenuosavybės problema, o vaiko ir tėvų santykių problema apskritai. Jei mamos ir dukros santykiai šilti ir yra pasitikėjimas, tai dukra, kad ir nelabai patenkinta pradurtomis ausimis, supras, dėl kokių priežasčių mama norėjo ją matyti su auskariukais. O jei abipusio pasitikėjimo ir meilės nėra, tai gali durti tas ausis, gali nedurti, vis tiek kaltas liksi 4u.gif
Atsakyti
Neverciau savo dukrai auskaru jokiais budais, eis i darzeli, ten daug sarkiuku aplink, vis tiek kuriam nors is 20 nagai panis patampyti ax.gif Kai kuriuose darzeliuose auskariukus liepia isimti, tai kada juos nesioti-savaitgaliais?
Atsakyti
Galiu tik pasakyti, kad auskarai neprideda jokio grozio, turiu dvi drauges, kurios savo mazom mergaitem pervere auskarus, ir ka as ju net nepastebiu, nes abi labai negrazios ir tu ju net nematai. O kai yra grazi mergaite tu ja ir matai kad ji grazi, kad ir be auskaru. Dar kaip tik juokingai atrodo, kazkokios baisuokles, o mamos nuo mazens auskarus verineja, baisu.
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 13, 01:02)
Galiu tik pasakyti, kad auskarai neprideda jokio grozio, turiu dvi drauges, kurios savo mazom mergaitem pervere auskarus, ir ka as ju net nepastebiu, nes abi labai negrazios ir tu ju net nematai. O kai yra grazi mergaite tu ja ir matai kad ji grazi, kad ir be auskaru. Dar kaip tik juokingai atrodo, kazkokios baisuokles, o mamos nuo mazens auskarus verineja, baisu.

kiekviena mamyte savo mergyte puosia. vienos graziais segtukais,kitos auskariu kus veria. nei viena nevere auskariuku tam ,kad jos mergyte butu kuo baisesne. mamai pats graziausias , savas vaikas. nezinia kai paaugs kurios bus grazesne, jusu dukrele ar ta BAISUOKLE. niekada taip negaleciau kalbeti ,o ypac apie vaikus...
atleiskit blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka35: 13 balandžio 2011 - 14:53
Maziem vaikam verineti auskarus tikrai nera pats protingiausias dalykas.
Papildyta:
Gal ir nelabai graziai parasiau, bet jau sakiau graziu vaiku puosti nereikia jie ir taip matosi. O kitiems jokie auskarai nepades...
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 14, 00:59)
Papildyta:
Gal ir nelabai graziai parasiau, bet jau sakiau graziu vaiku puosti nereikia jie ir taip matosi. O kitiems jokie auskarai nepades...

as irgi nepritariu ausyciu badymui. kai sukako 11 metu vyresnelei, ji pati nusprende ,kad labai nori auskariuku. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2011 04 13, 15:50)
kiekviena mamyte savo mergyte puosia. vienos graziais segtukais,kitos auskariu kus veria. nei viena nevere auskariuku tam ,kad jos mergyte butu kuo baisesne.  mamai pats graziausias , savas vaikas. nezinia kai paaugs kurios  bus grazesne,  jusu  dukrele ar ta  BAISUOKLE.  niekada taip negaleciau  kalbeti ,o ypac apie  vaikus...
atleiskit blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 13, 23:59)
Papildyta:

negalima taip kalbet kaip jum liezuvis apsivercia, kiekvienas vaikas yra grazus, nepagalvojat kad kazkam JUSU vaikas pasirodys baisuoklis kaip jausites?
Atsakyti
Ne kiek nebijau, kaip atrodys taip atrodys. As nesu is tu kurios uzsideje rozinius akinius, prie kitu savo vaikais giriasi. Malonu aisku kai pagiria, bet man tai nera svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 14, 17:27)
Ne kiek nebijau, kaip atrodys taip atrodys. As nesu is tu kurios uzsideje rozinius akinius, prie kitu savo vaikais giriasi. Malonu aisku kai pagiria, bet man tai nera svarbiausia.

nevystysiu toliau off topiko, bet skaitau ir baisiuosi schmoll.gif
nei vienas nera tobulas, visokiu yra visokiu ir reikia, bet bent man tai butu tikrai geda viesint savo tokias pakrypusias mintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 04 14, 16:46)
nevystysiu toliau off topiko, bet skaitau ir baisiuosi  schmoll.gif
nei vienas nera tobulas, visokiu yra visokiu ir reikia, bet bent man tai butu tikrai geda viesint savo tokias pakrypusias mintis cool.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 12, 23:02)

Nesuprantu ,kaip galim taip rasineti. Gerai,kad Jus ne mano drauge,nenoreciau tokios tureti. I akis ,turbut, joms to nesakot....
Siaubas,siaubas,siaubas
Ir aplamai,manau " baisuokliu" vaiku nera
Atsakyti