dukrytei du metukai ir du mėnesiai, pradėjo prašyti praverti ausytes. darželį ir aplink mato mažas mergaites su auskariukais ir kad aš juos turiu ir ji nori. pasakoju kaip vyksta auskarų įverimas, įšnybu į ausytė kad žinotų kad skaudės, bet ji vis tiek nori. aš manau, kad dar mažytė, bus nepatogu, reiks saugoti, nežinau kaip pasielgti
As auginu berniuka,bet jei auginciau mergyte,tai nesgubeciau vert auskariuku o gal ji paaugus ju visai nenores
Nesu labai nusistačiusi prieš auskariukus mažoms mergytėms, bet savai dar net neplanuoju verti (jai 1,5 m.)... Pritariu tai nuomonei, kad paaugus pati paprašys, jei norės.
Sveikos, manoji su auskariukais, juos turi jau nuo metuku. Dabar jai jau 2.5m. Galiu pasakyti tik tiek, kad visai nesigailiu, kad juos ivereme. Juk tikrai dauguma mergaiciu juos nori tureti, tik paskui baime buna didesne.
o keiciasi juos mielai ir bega visiems pasirodyti
o keiciasi juos mielai ir bega visiems pasirodyti
as savo princesei iveriau 4menesiu auskariukus ji net nesuregavo niekada ju nekibino ir mums jie netrugde nebuvo jokiu nesklandumu tai tik mano nuomone man tai grazu o visos mergytes to nori:) tik drauge kai vere vyresnej kuri jau pasiprase tai mergyte pajutus skausma neleido ivert kito teko isvert ir ejo kita kart ,nemanau kad mazyle pyks ant manes uz juos man tai begalo yra grazu
sveikos mamytes, as cia esu visai nauja . gyvenu uzsienyje ir turiu 2 mergytes vienai 6 metai o kitai 22 men. abi yra su auskarais ir abiems isduriau kai jos turejo po 15 dienu. pas mus sesute kuri priziuri vaikus po gimimo sake geriau durti iki 1 metu laiko nei veliau, svarbu kad mergaite svertu 4 kg, jei nesveria tai niekas neduria. ir tada nei puliuja nei ka. po kiekvieno maudymo tik pasukineji auskariukus ir tiek ir po menesio jau gali pakeisti i tuos kokius nori. ir be to nieko neatsitinka jei iveri auskariukus mazycius skirtus kudikiams kurie antros ausytes pusej turi specialu dangteli kad nedurtu.
as jums papasakoju kaip duria ausytes mergytem uzsienyje. o manosios net neliecia tu auskariuku, jau visiskai pripratusios.
o man tai labai grazu kai mergaites buna su auskariukais gal del to kad visas mazas mergaites matau su isdurtom ausytem
as jums papasakoju kaip duria ausytes mergytem uzsienyje. o manosios net neliecia tu auskariuku, jau visiskai pripratusios.
o man tai labai grazu kai mergaites buna su auskariukais gal del to kad visas mazas mergaites matau su isdurtom ausytem
man grazu, bet maniske didele jau bevik3 bet bijo, ir man baisu
Gražu man mergytės su auskariukais. Manoji dar neauskaruota, bet kai išreikš pageidavimą, tai įkalbinėt ilgai manęs nereikės
Nepritariu ,mergytes ne lelytes, viskam savas laikas...
Manau savo mergytei stengsiuos pradurti ausytes kuo vėliau,kūdikiai gali nuplėšti auskariuką,o vaikui paaugus kai supranta kaip reikia prižiūrėti auskariukus ir pradurtą ausytę,kad nepatektų infekcija,tai galima pradurti,labai gražu mergaitė su auskariukais