Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(RytineSaule @ 2012 10 22, 23:08)
kiek kainavo? ar reikia turėti savo auskariukus? ar ten vietoj jų galima nusipirkti? g.gif

vietoje yra gal 5 rusiu, su auskariukais kainavo 30lt smile.gif
Atsakyti
Tureciau dukra,tikrai iverciau smile.gif
Na man cia grazu,moteriska,nesuprantu tik pas berniukus,kuriu tevus aplanko si ideja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 09 24, 09:35)
jei galeciau ivesciau istatyma, pagal kuri tokiem tevam butu apribojama tevyste kaip uz smurta pries vaika.
apbusrdas, visai mamos neisaugusios is 12 metu amziaus. tai gal iverkim auskarus i spenelius ir lytines lupas. juk grazu!

Bet jei deklaruojate, kad taip gerbiate vaiko nuomonę ir norą, tai kodėl jokios pagarbos kitų suaugusių žmonių nuomonei? Kažkokie kraštutinumai...
Atsakyti
man tai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 10 27, 17:34)
Bet jei deklaruojate, kad taip gerbiate vaiko nuomonę ir norą, tai kodėl jokios pagarbos kitų suaugusių žmonių nuomonei? Kažkokie kraštutinumai...

Suauge zmones turi pelnyti kitu zmoniu pagarba savo gerais darbais arba ismintingais poelgiais.Deja ne visu suaugusiuju veiksmai ir poelgiai verti pagarbos,manau,kad ta ir norejo pasakyti posto autore.
Atsakyti
As neprasidurus ausu, ir dukrai nedursiu.
Atsakyti
As pries. Visu pirma, del to, kad be jokios butinybes, o tik del savo uzgaidos, suteikciau jai skausmo. Nors ir trumpam, bet man sirdi spaudzia, kai skiepija, tai jokiu budu savo noru to nedaryciau. O jeigu dar blogai priimtu, tai tikrai nenoreciau rizikuoti. Antra, tos mazos mergytes ir taip labai grazios, uztenka aprengti grazia suknyte, koki 'bantuka' i plaukus ir jau lelyte. Nepasakyciau, kad man labai jau butu grazu auskariukai mazuliukem. Nei grazu, nei negrazu smile.gif
Atsakyti
Pritariu, ir pati kai pamenu, koks džiaugsmas man buvo eiti ausis prasidurti, ir su gražiais auksiniais auskariukais vaikščioti, nenoriu to iš savo dukrytės atimti. Juk ji vis tiek kol kas to nei suprastų, nei vertintų..(Aš prasidūriau, kai buvau septynių metų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu: 05 lapkričio 2012 - 13:17
O man irgi labai grazu mergytes su auskariukais wub.gif Tureciau dukryte,tikrai pradurciau ausytes ax.gif
Atsakyti
nu as jau planuoju verti thumbup.gif
Atsakyti
tureciau dukryte, iverciau 4u.gif
Atsakyti
Iversim,ausytes,kai -pati paprasys blush2.gif
Atsakyti