QUOTE(Ksesanko @ 2012 10 11, 11:08)
Skaitikite postus auksciau. Rasiau mamytei, kuri tikrai labai grubiai ir negraziai isreiske savo nuomone apie mamytes, kurios anksti praduria ausytes savo pupoms. Tame ir matau tolerancija, kad man visiskai vienodai sviecia ar kitos mamos duria auskariukus ir kada tai daro. Cia kiekvienos mamos pasirinkimas. AS parasiau kodel praduriau anksti. Bet nesmerkiu ir tu,kurios to nedaro

Man grazu, zinau, kad dukra tikrai man padekos ir jokio skausmo ir asaru duriant ausites nebuvo. Bet, jei dukrai durtu atskirai ausites po viena, tai niekad maziukei nedurciau

Zinojau, kad pradurs is karto abi ausites ir skausmo bus maziau, negu skiepijant ar imant krauja is pirstuko
QUOTE(jurack'a @ 2012 10 11, 20:44)
mes įvėrėm, kai buvo 6mėn. norėjom, ir įvėrėm

kuklučius bumbuliukus nešioja,, netrugdo
Mamos noriu paklausiti, įvėrėt tai įvėrėt, o kaip užgijo ausys, juk jas būtina paskui valyti dezinfekuoti, bent jau tais laikais kai aš prasidūriau tai reikėjo, o ir gijo man labai sunkiai ir ilgai. Vien dėl to bijau vaikui bereikalingo skausmo suteikti. Ar lengvai užgijo?
Papildyta:
QUOTE(musyte015 @ 2012 10 06, 11:15)
na mes jau apie pora menesiu prasivere antraja ausyte . buvo kelios asarytes , bet neilgai . viskas perejo i tai , kad ajajai kaip grazu , ir visiem rode savo auskariukus .
Jūsų pasakojimas apie pirmos ausies vėrimą man kaip siaubiake nuskambėjo. Apsigalvojau. Tik nesupykit.

Gal jau pavėlavau, reikėjo mažesniai durt.