Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

Man tai labai grazu, kai mazyles su auskariukais wub.gif Tik vat saviskems kazkaip nepradurem. Ir vyras pries labai ir vyresnioji dabar bijo biggrin.gif (jai 6,5 m.). O mazei kazkaip vyras draudzia ir as del to rimtai negalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi labai grazu, bet is esmes nepritariu, auskariukai paaugliukiu reikalas, ne mergyciu smile.gif
Atsakyti
Aš už ausyčių pradurimą. Ir pokolkas neradau nė vieno prieš, kodėl negalima pradurti ausis...
Atsakyti
Prieš. Laukčiau bent mokyklinio amžiaus.
Atsakyti
mes pradurem saviskei ausytes pries nepilnas 2 sav, iskart pradurus nebuvo net jokio paraudimo, jokio puliavimo, ta vakara ir visus kitus miegojo kaip visada, seniau noredama miegelio sau krapstydavo ir tampydavo ausytes-iverus auskariukus pirma vakara pajuto, kad ausytese kazkas ne taip, is idomumo paciupinejo-viskas tuom ir baigesi - dabar isvis nebeliecia ausyciu!
Atsakyti
Man labai grazu, bet manau kai dukra nores pati paprasys ir pradursim, nes dabar butu vaiko kankinimas del mamos noro ar "Mados"
Atsakyti
Taip taip taip. Tik uz auskariukus bigsmile.gif
Atsakyti
Įdomu, kur Kaune duria mažiems vaikučiams ausis? g.gif
Atsakyti
Praduriau ne del mados. Taip , man grazu ir man tai visiskai ne vaiko kankinimas. kaip tik atvirksciai, kai Jusu vaikai uzsinores, tai jau bus kankinimas. Nes tas pradurymas kelia dydziausia baime ir stresa. Vaikas jau viska supranta ir zinos, kad skaudes. Tuo labiau, kad atskirai abi ausytes durs. Mano dukra 9 men. maziau verke nuo auskaru pradurimo, negu nuo skiepo injekcijos. Ir manau infekcijos rizika didesniame amziuje didesne, nes vaikui juk smalsu, pastoviai nori rankomis paliesti auskara. o maziukas ta pacai akimirka pamirsta apie auskaru egzistavima. Ir maziuku audiniu regeneracija greitesne. Maciau daug pliusu ir ne vieno minuso ankstyvojo ausu pradurimo. Tuo labaiu, kad puikiai atsimenu save. Pastoviai kaltinau mama, kad nepradure man maziukei auskaru. taip norejau auskariukus, bet ziauriai bijojau. Ir pavydejau visoms mergaitems su auskariukais. Tai praduriau tik 12 m., kai atsirado pistoletai.
Atsakyti
Pries schmoll.gif Manau cia pacios mazosios panelytes reikalas ir laukciau kol bus tokio amziaus, kai pati nuspres grazu jai, ar ne... smile.gif
Atsakyti
Prieš. Ir nesurandu nei vieno "už" (mažytėms mergytėms).
Man atrodo, jog tai vistiek svetimkūnis. Ir tikrai ne pirmo būtinumo dalykas. Jei mamytei gražu auskarai, lai sau ir veriasi, o vaikutis pats turi pasirinkti norėtų ar nenorėtų "ant savo kūno kažką nešioti". Juk nei viena dar nesugalvojo tatuiruoti drugelių ar saulyčių, neva mažam tai neskaudėtų, tikiusi, kad nesugalvojo lotuliukas.gif
Bet vėl gi, kai mergytė paaugs ir pati paprašys - žinoma, kad sutiksiu. Tai bus jau jos pačios apsisprendimas ir šiokia tokia atsakomybė ar pasirinkimo laisvė.
Beje, dėl skausmo, čia kaip pirmą kartą pas dantistą. Jei vaikui sakysi va, kaip čia skauda, kaip čia tau gręš dantis, tai žinoma, kad bijos. Nereikia traumuoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mani: 12 rugsėjo 2012 - 13:26
Nei už nei prieš. Kiekvienso mamos (šeimos) noras. Mes savo dukrytei įvėrėm, ens musm gražu, maža princesė su auskariukais, tuo metu dukrytei buvo 6mėn ir vėrimo procedūra atlaikėm puikiai thumbup.gif

Dabar dukrytei jau 1m 1mėn ir jokių bėdų...O jei paugus nenorės, išsiims ir viskas ax.gif
Atsakyti