Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

Nepritariu. Mazosioms tikrai ne, vyresnems nesu pries. Reikia dziaugtis vaikyste, o ne skubeti uzaugti:)
Atsakyti
Mergytei pradūriau per pirmą gimtadienį. Ateityje nereiks bijoti skausmo biggrin.gif sugijo per savaitę.
Atsakyti
[quote=murce,2012 07 26, 08:39]
Dukrytei 3. mėn., jai vakar pradurem ausytes.
Labai pati prase- ypac del to, kad darzelyje labai daug mergaiciu su auskariukais, ir pati labai megsta puostis. Laukiau to laiko, kada pati nores ir sulaukem, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

As pritariu kad reikia sulaukti kada pats vaikas nori, o ne tiesiog teveliams grazu. Td tas ausyciu pradurimas turi prasme
Atsakyti
grazu tai grazu, bet mazas vaikas juk visur lekia, bega , skuba, krenta, sliauzia, vartosi.... juk gali uzsikabinti, isplesti unsure.gif ir negi neciupija kol gyja? butinai manau ciupyti noretusi biggrin.gif
Atsakyti
As noreciau kuo veliau ir aisku jeigu pati labai prasys:-)No
Atsakyti
Jau per pirmą gimtadienį dukrytė gavo dovanų auskariukus. Bet - nevėriau ir neversiu, kol merginos pačios nepaprašys. Nieko nėra amžino - ir nėra garantijos, kad po kelerių metų pvz. pravertos ausys nebebus madingos biggrin.gif . Tai turi būti pačio žmogaus apsisprendimas. Todėl man nepriimtina, kai jau mažiems kūdikiams praduriamos ausytės. be to - ausyse daug įvairių taškų - bijočiau kad pataikys ne ten, kur reikia. Ir dar - vaikui esant judriam išties padidėja įvairių užsikabinimų, ausies plyšimo tikimybė.
Manau, geriausia verti tada, kai dukra tikrai to nori, prašo, kai jai pačiai gražu. Tuomet bus dviguba šventė - ir jai, ir Jums wub.gif .
Atsakyti
O man labai gražu 4u.gif net ir nedidukei mergytei. Nors maniškė gavo per krikštynas, db jai 15 mėn, bet dar nepradūrėm, lauksim, kol kiek paūgės
Atsakyti
man grazu, kai mazos damutes yra su auskariukais smile.gif taciau mano beveik triju metuku dukryte dar be auskariuku ax.gif na laikausi tokios nuostatos, jog kai pati paprasys, tada ir nuvesiu iverti smile.gif
Atsakyti
saviskei iveriau pries 2sav (1m ir 3men) kolkas gyja gerai bet nesugijo dar iki galo, bet nepuliuoja nieko smile.gif man labai grazu
O ir jokiu ciupinejimu nebuvo ir nera. paklausus kur yra auskariukai tai graziai parodo sau i ausytes wub.gif
Atsakyti
as visa laika sakaiu, jeigu turesiu dukryte - is karto iversiu auskariukus, bet.. turiu dukryte ir be auskariuku smile.gif nuomone absoliuciai pasikeite.. ateis laikas, kai pati uzsinores - tada ir iversime smile.gif
Atsakyti
labai noreciau jau ir dabar,bet ji labai judri, jauciu nurautu, be to ir vyras pries. tai palauksim dar kokius du metelius, gal kas per ta laika ir pasikeis smile.gif
Atsakyti
Man labai gražu mažos mergytės su auskariukais, bet savo pupai neišdrįsau praverti ausyčių kol buvo visai mažutė. Bet tikiuosi, kad ateis toks laikas kai pati paprašys, kad nori auskariukų smile.gif
Atsakyti