Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 20, 12:56)
Protingą kosmetologę radot,yra ausyse taškai susiję su regėjimu

blink.gif net nezinojau, dbr pradedu itarti kodel man staiga paauglysteje pablogejo regejimas g.gif ar gali buti tai susije, kad pradejau blogai matyti i toli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja_Vu* @ 2012 06 21, 18:08)
blink.gif  net nezinojau, dbr pradedu itarti kodel man staiga paauglysteje pablogejo regejimas  g.gif  ar gali buti tai susije, kad pradejau blogai matyti i toli?  g.gif

Nebūtinai,pablogėti galėjo ir dėl staigaus augimo,jei sakykim per vasarą paaugot kokius 8-10cm ,o jei dar kitą panašiai buvo,akims tai peilis
Atsakyti
Deja_Vu - genetine trumparegyste isryskeja lytinio brendimo metu. tai jei kaip tik tuo metu pablogejo akys - tai del genetikos, o ne del pradurtu ausu smile.gif
Atsakyti
Kategoriškai nepritariu, man ir negražu, ir nelaiku atrodo.. schmoll.gif
Atsakyti
Man negražu,o ir kam tą vaiką kankinti unsure.gif Viskam savas laikas,kai supras,kas tai yra ir pati norės,aš būsiu tik už,o tokiems mažuliukams schmoll.gif
Atsakyti
Man gražu, bet vyresnėlei leidau prasidurti ausis 11metų, jaunėlės irgi ilgai dar nepuošiu auskariukais rolleyes.gif Man regis vaikas turi suprasti, kad reikalinga papildoma priežiūra. Turiu omenyje ne tik higieną, bet ir saugotis, kad kitas vaikutis netyčia neišplėštų to auskariuko.
Atsakyti
sveikos,
nesenai pradurem savo maziukei ausytes jei 1m.2men. nesikrapsto .miega gerai net labai graziai leidziasi jas valyti.jokiu bedu del auskariuku kolkas neturim.nesigailiu jog durem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 35`south: 08 liepos 2012 - 23:26
man labai grazu, bet vat tetis tai labai pries schmoll.gif
tad dar nepradurem ax.gif laukiam kol paaugs dar truputeli smile.gif
Atsakyti
Galvoju, kad mergaite pati turi suprasti ir noreti, tada ir galima auskariukus segti. smile.gif Mazytems nors ir grazu, bet tai tik tevu uzgaida.
Atsakyti
Man grazu ziureti i mazyles su auskariukais, bet pati kad ir norejau, bet nei vienai neduriau mazai ausyciu. Mergaites turiu dvi, vienai tuoj bus 8, jai ausytes pradurem jos pacios prasymu kai buvo 6 m., bandem ir anksciau, bet ji pati atsisake, nes pabijojo, antra kart nuejom ir pati davesi. Dabar ji laiminga. Antroji mato kaip didzioji veriasi auskarus, tai ir ji atejus praso, kad iverciau, tai dabar mastau ka daryt, jai dabar 2,6 m.
Atsakyti
man lb garzu kai vaikai su auskariukais smile.gif ir manoji jau turi 4u.gif lb gerai uzgijo, nei puliavo nei ka smile.gif
Atsakyti
Dukrytei 3. mėn., jai vakar pradurem ausytes.
Labai pati prase- ypac del to, kad darzelyje labai daug mergaiciu su auskariukais, ir pati labai megsta puostis. Laukiau to laiko, kada pati nores ir sulaukem, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti