Man gražu, bet vyresnėlei leidau prasidurti ausis 11metų, jaunėlės irgi ilgai dar nepuošiu auskariukais Man regis vaikas turi suprasti, kad reikalinga papildoma priežiūra. Turiu omenyje ne tik higieną, bet ir saugotis, kad kitas vaikutis netyčia neišplėštų to auskariuko.
sveikos, nesenai pradurem savo maziukei ausytes jei 1m.2men. nesikrapsto .miega gerai net labai graziai leidziasi jas valyti.jokiu bedu del auskariuku kolkas neturim.nesigailiu jog durem.
Man grazu ziureti i mazyles su auskariukais, bet pati kad ir norejau, bet nei vienai neduriau mazai ausyciu. Mergaites turiu dvi, vienai tuoj bus 8, jai ausytes pradurem jos pacios prasymu kai buvo 6 m., bandem ir anksciau, bet ji pati atsisake, nes pabijojo, antra kart nuejom ir pati davesi. Dabar ji laiminga. Antroji mato kaip didzioji veriasi auskarus, tai ir ji atejus praso, kad iverciau, tai dabar mastau ka daryt, jai dabar 2,6 m.
Dukrytei 3. mėn., jai vakar pradurem ausytes. Labai pati prase- ypac del to, kad darzelyje labai daug mergaiciu su auskariukais, ir pati labai megsta puostis. Laukiau to laiko, kada pati nores ir sulaukem, labai gražu