Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

As ne pries mergaites su auskariukais, bet manau, kad vaikas turi buti tokio amziaus, kad pats isreikstu nora, kazkaip bent as nenoreciau, kad kazkas su manim savavaliskai taip pasielgtu smile.gif jus isivaizduokit, jei jusu mamai butu grazu auskaras i nosi ar dar kur biggrin.gif
Atsakyti
man grazu kai maza lelyte su auskariukais, as pati savajai praveriau 5 men ausytes, o dabar jai jau 2m8men.ir ji patenkinta, sako mamyte kokia as grazi su auskariukais smile.gif
Atsakyti
Pritariu nuomonei, kad reikia sulaukti amžiaus, kuomet vaikas pats gali išreikšti savo nuomonę. Ne šiaip sau norą, kuris gali greit praeiti.
Atsakyti
Man mergytė su auskariukais gražu, tik ne kiekvienai tai tinka.
Atsakyti
Man negražu schmoll.gif juk maži vaikai gražūs ir be papuošalų!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Man nei grazu nei negrazu, bet sunku suprasti mama su liudesiu veide vedancia vaika skiepinti (juk skaudes mano aukseliui) ...bet su didelia sypsena verti ausu... blink.gif
Ps cia mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
JOKIU BUDU!!!! Ir ne tik del to jog mergyte gali nusiplesyti auskarus ir net pamesti - bus gaila dovanotu auskariuku ir pacios busit kaltos kad vaikas pames kokius pvz per krikstynas dovanotus auksinius aukariukus, ar pan. NET PATYRUSI KOSMETOLOGE GALI NEPATAIKYTI ISAUTI SKYLUTES I TAM REIKALINGUS TASKUS AUSYSE, KAIP JUS GALVOJATE KODEL VIENOMS AUSYS NEPULIUOJA NUO AUSKARU O KITOS GALI NESIOTI TIK AUKSINIUS AUSKARUS, todel kad ne visada pataikoma ten kur reikia ? o ka jau kalbeti apie miniatiurines dukryciu ausytes. ausyse yra taskai kuriuos persaunant tiesiog reaguoja (arba ne) ausys i svetimkunius - auskarus. manau jog mamos kurios issauna tokiems maziukams auskarus yra savanaudes. argi jus nepamenat kaip skauda kai iduria ? man asmeniskai labai skaudejo ausis, o as soviausi kai man buvo gal 15 metu juk jau visa ana o velniskai skaudejo as tikrai nenoriu sukelt tiek skausmo savo dukrytei. o jai galvoju persaut kokiu 11-12 metu per jos gimtadieni ir bus kaip dovana ir bus panaudoti auskariukai kur gavo per krikstynas. tad linkiu nesistengti taip greit vaiko paversti suaugusiu. pasidziaukit mazuju gebejimais o ne puikuokites auskarais vaiko ausyse . BEJE JUK GALI KOKS VALKATA AR NARKOMANAS NUSKRIAUSTI JUSU VAIKA UZPULDAMAS KAIP LENGVA AUKA.... PAMAMSTYKIT. KAM RIZIKUOT, O DUKRYTE UZAUGS IR PATI NUSPRES AR JI NORI TU AUSKARU AR NE.
Atsakyti
Aš irgi prieš. Argumentų daug išsakyta, bet aš apskritai prieš bet kokias papildomas skyles kūne biggrin.gif Gal ir gražu, bet sau niekad nieko nedurčiau, o vaikams tuo labiau smile.gif Tikrai - vaikai ir taip tobulai gražūs, kaip ir gėlės, kurių nieks nespalvina ir niekuo nevarsto.. Ir visi mes gražūs, tik kartais reik giliau žvelgt, ne vien į išorės blizgučius, po kuriais taip norima pasislėpt...
Atsakyti
Atsiminiau, kaip kosmetologė pasakojo,kad dažnai mamos atveda verkiančias mergytes, nes jos bijo durtis ausytes, tai ši kosmetologė griežtai atsisako tai daryti prieš vaiko valią!!!
Atsakyti
dukrai gerit 5, atrodo pats laikas auskariukams, ir mergaite pati labai nori, bet kosmetologe pasake, kad tokiam mazam vaikui jokiu budu nieko nedarys, nes gali pataikyti i t.t. taska, kuris kazkaip susijes su rejimo zona ir t.t. as mazai ka supratau, kaip ausys gali buti susyjusios su regejimu, isejom is kabineto ir galvoju ar verta kitos kosmetologes ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(StelaJ @ 2012 06 20, 14:04)
dukrai gerit 5, atrodo pats laikas auskariukams, ir mergaite pati labai nori, bet kosmetologe pasake, kad tokiam mazam vaikui jokiu budu nieko nedarys, nes gali pataikyti i t.t. taska, kuris kazkaip susijes su rejimo zona ir t.t. as mazai ka supratau, kaip ausys gali buti susyjusios su regejimu, isejom is kabineto ir galvoju ar verta kitos kosmetologes ieskoti?

Protingą kosmetologę radot,yra ausyse taškai susiję su regėjimu
Atsakyti
as pries auskariukus tokiems maziems... nu kam jie? naturalus vaikas juk ir taip labai grazus, kam tie visi auskariukai? juk skylute lieka visam gyvenimui.
aisku, jei dukra pati paauglystej ( virs 14m) pasiprasys, tai nepriestarausiu tam, bet tai bus visiskai jos sprendimas. jos kunas - jos ir sprendimai apie nebutinas proceduras, kuriu zenklai lieka visam gyvenimui.
Atsakyti