QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 11 15, 14:54)
man grazu paciai tevai pradure, kai buvau visai maza (tada dar nebudavo tai populiaru) buvau jiems dekinga-kitos drauges norejo, bet bijojo, o as turejau ir nereikejo sukt sau galvos..pradurem ir savo mergytei 11 menesiu-nebuvo baisi procedura tikrai, antra ausyte net nesureagavo, gijo labai lengvai ir graziai, dabar dziaugiames auskariukais, ju neciupineja.. aisku niekas jai neveria didziuliu auskaru-tiesiog arba suziba miniatiurines akutes, arba mazulyciai balto aukso burbuliukai
auskariuku sulyginimas su kuno zalojimu skamba nelabai protingai
auskariuku sulyginimas su kuno zalojimu skamba nelabai protingai
O savo 11 menesiu mergaites paklauset, ar jai grazu? Turbut dar nesupranta ir nelabai pasakyti gali. Idomu, kai zmogus nesupranta ir nieko pasakyti negali, ji paiima ir praduria dvi skyles. Ir tik todel, kad kazkam (ne tam, kuriam duriama) grazu. Irgi idomi logika.
Bet koks skirtumas. Daug mergaiciu su auskariukais. Daugeliui mamu tai grazu. O man kazkaip... ne. Bet cia tik asmenine nuomone.
Turiu sunu, tai kuri laika nereiks sukti del to galvos. Tikiuosi, kad paauglystej nesukvailios durtis kur i lupa, antaki ar dar kazkur Bet iki tol dar toli