Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 11 15, 14:54)
man grazu wub.gif paciai tevai pradure, kai buvau visai maza (tada dar nebudavo tai populiaru) buvau jiems dekinga-kitos drauges norejo, bet bijojo, o as turejau ir nereikejo sukt sau galvos..pradurem ir savo mergytei 11 menesiu-nebuvo baisi procedura tikrai, antra ausyte net nesureagavo, gijo labai lengvai ir graziai, dabar dziaugiames auskariukais, ju neciupineja.. aisku niekas jai neveria didziuliu auskaru-tiesiog arba suziba miniatiurines akutes, arba mazulyciai balto aukso burbuliukai wub.gif
auskariuku sulyginimas su kuno zalojimu skamba nelabai protingai ax.gif

O savo 11 menesiu mergaites paklauset, ar jai grazu? Turbut dar nesupranta ir nelabai pasakyti gali. Idomu, kai zmogus nesupranta ir nieko pasakyti negali, ji paiima ir praduria dvi skyles. Ir tik todel, kad kazkam (ne tam, kuriam duriama) grazu. Irgi idomi logika.
Bet koks skirtumas. Daug mergaiciu su auskariukais. Daugeliui mamu tai grazu. O man kazkaip... ne. Bet cia tik asmenine nuomone.
Turiu sunu, tai kuri laika nereiks sukti del to galvos. Tikiuosi, kad paauglystej nesukvailios durtis kur i lupa, antaki ar dar kazkur doh.gif Bet iki tol dar toli smile.gif
Atsakyti
Aš tai nelabai pritariu, jog mažoms mergaitėms būtų duriamos ausytės. Gal ji visą gyvenimą nenorės tų auskarų, nes pažįstu vieną draugę, kuri būdama suaugus, vis dar nenešioja auskarų.
Su auskarais mergaitės atrodo kaip lėlytės. Man tai negražu. Ir, be to, mane gąsdina rizika kokių nors infekcijų. Kai mano paauglystėje mergaitės viena kitai durdavo su adata, tai ir supūliuodavo, paskui ir problemų būdavo. Žinoma, šiuo metu tai yra higieniška, bet vis tiek neramu.
Viso šio nesąmoningo rašinio esmė tokia: leisti dukroms pačioms nuspręsti, ar nori auskarų, ar ne.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2011 11 16, 17:25)
O savo 11 menesiu mergaites paklauset, ar jai grazu? Turbut dar nesupranta ir nelabai pasakyti gali. Idomu, kai zmogus nesupranta ir nieko pasakyti negali, ji paiima ir praduria dvi skyles. Ir tik todel, kad kazkam (ne tam, kuriam duriama) grazu. Irgi idomi logika.
Bet koks skirtumas. Daug mergaiciu su auskariukais. Daugeliui mamu tai grazu. O man kazkaip... ne. Bet cia tik asmenine nuomone.
Turiu sunu, tai kuri laika nereiks sukti del to galvos. Tikiuosi, kad paauglystej nesukvailios durtis kur i lupa, antaki ar dar kazkur  doh.gif Bet iki tol dar toli smile.gif

manes irgi niekas neklause mazos, bet man grazu buvo visalaik tongue.gif be to nereikia auskaru lygint su kazkokiom baisybem, is pirsto krauja paimt baisiau mirksiukas.gif beje jei jau bus jai negrazu-gales nenesiot auskariuku, cia ne kokia tattoo ax.gif
o mano sunus turi auskara, pats norejo, zyze-nu ir leidom, ir nieko blogo nematau-tiesiog daug tevu daug nuomoniu...
kas vieniem grazu kitiem visai negrazu, man pvz ilgos kasos negrazu mazai mergaitei, prisegliotos gumuciu/seguciu ir pan., nu bet nesakau kazkam, kad tai blogai (juk irgi pesa, kai sukuoja) p.s. kad nesusilaukciau pasakymu, kad skutu vaika plikai lotuliukas.gif is anksto pasakau, kad man graziausia mazom mergytem plaukuciai zemiau ausyciu, ir isegtas koks segutis. o kitom mamom labai grazu, taip pat ir su auskariukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris-vasara: 17 lapkričio 2011 - 10:44
QUOTE(Julytėė @ 2011 11 17, 09:21)
Aš tai nelabai pritariu, jog mažoms mergaitėms būtų duriamos ausytės. Gal ji visą gyvenimą nenorės tų auskarų, nes pažįstu vieną draugę, kuri būdama suaugus, vis dar nenešioja auskarų.
Su auskarais mergaitės atrodo kaip lėlytės. Man tai negražu. Ir, be to, mane gąsdina rizika kokių nors infekcijų. Kai mano paauglystėje mergaitės viena kitai durdavo su adata, tai ir supūliuodavo, paskui ir problemų būdavo. Žinoma, šiuo metu tai yra higieniška, bet vis tiek neramu.
Viso šio nesąmoningo rašinio esmė tokia: leisti dukroms pačioms nuspręsti, ar nori auskarų, ar ne.
Ačiū  smile.gif

ciatas pats per ta pati sioje temoje smile.gif jei nepatiks vaikui, issiims ir jokiu problemu, o del infekciju, yra tokiu zmoniu, kurie bijo visko, visur mato pavoju, kiekviena zingsni gerai apgalvoja, tai neikim is namu, bet klausimas ar ir namuose mes esame saugus biggrin.gif
Atsakyti
mane nuo tokios proceduros sulaiko tai, jog ausyse yra gana daug tasku ir ar sugeba dabartines durejos pataikyti i tinkamus taskus, o ne pro sali, nes zinau atveju jog gydytojai netgi rekomenduodavo pradurt ausis, bet tik per tam tikrus taskus, va todel nuspredziau laukt kol pati uzsimanys. Na tikiuosi supratot ka norejau pasakyt, as nesmerkiu nei vienu, nei kitu mamu, juk kiekvienas yra laisvas rinktis 4u.gif
Atsakyti
As savo mazylei prduriau ausis, kai sukako beveik metukai, nors man niekas nepritare,sake, kad per anksti, dar darzeli gali vaikai suzeisti, kad vaikui spaudzia ir nepatogu. Del darzelio aisku bijau, o siaip problemu dideliu nera, pverke kol dure ir tiek. Buna prie ausyciu ledna.
Atsakyti
Savo dukrytei pradurem keturiu menesiu,dabar jai du metukai iki siol jokiu problemeliu neturejom,nei pameta,nedrasko. Eina i darzeli ir nera nei vienos mergaites be auskariuku.Gimdziau Ispanijoi, tik gymusiom praduria ausytes ligoninei,zinoma jei tevai to nori.AS UZ AUSKARIUKUS.
Atsakyti
mes ir gi vasara pradurem mazei ausytes,ir esam patenkinti,as irgi tik uz
Atsakyti
smagu smile.gif
Atsakyti
Mes mergytei pradurem 1m. proga (dabar jau 3 m) juokiu problemu neturime ir jai labai patinka, vis i veidrodi pasiziuri, pasimaivo (megsta ir mano auskariukus pamatoti) wub.gif

O be to ir bernai pries daugiau nei 10m. patis paprase,kad jiems pradurtumem ausi ir vienas jau nebenesioja vien del sporto, nes per varzybas tenka visalaika isimti ,tai iseme visai o kiti nesioja ir patenkinti, nors vienas jau pilnametis mirksiukas.gif

Atsakyti
ankščiau buvau prieš, bet kai pagimdžiau mergaite, tai taip vis pagalvoju apie auskariukus ausytėse. Žinoma, tokie planai dar nusikels 2-3 metais vėliau, bet... smile.gif
Tik va, nežinau kaip su vyru susitarsiu. Nemėgsta jis tokių dalykų ... smile.gif
Atsakyti
Musu tetukas irgi pries visokius ausu durimus,sako paaug ir pati prasidurs jei nores. blush2.gif
Atsakyti